Pimpi limpi Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Jah qwa, kdor je dober je pac dober KLIMBRO ZA PREDSEDNIKA No nehajte se hvalih, vi starejši moški !!!!!!! Men je čist všeč tko kot je! Ne premlad, ne prestar!!!! Aja pa dobro jutro!!!!! :unsure:
klimbra Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 No nehajte se hvalih, vi starejši moški !!!!!!! Men je čist všeč tko kot je! Ne premlad, ne prestar!!!! Aja pa dobro jutro!!!!! :unsure: .) Sej vem.....pri tebi veljajo izključno samo IZKUŠNJE. Ampak......dražestna dama....tega pa morda še ne veš.......izkušnje se pridobivajo z leti!!!! :blush: :blush:
uzzy Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 "Ampak......dražestna dama....tega pa morda še ne veš.......izkušnje se pridobivajo z leti!!!! " Večna tolažba starejših ljudi .) :lol1:
fifty Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 :eek: Me je kdo klical? :whistle: O:-) B)
Einherjar Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 "Ampak......dražestna dama....tega pa morda še ne veš.......izkušnje se pridobivajo z leti!!!! " Večna tolažba starejših ljudi .) :lol1: Kje si ti medijska zvezda... So ti cike spizdili a?
Pimpi limpi Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 "Ampak......dražestna dama....tega pa morda še ne veš.......izkušnje se pridobivajo z leti!!!! " Večna tolažba starejših ljudi .) :lol1: NO NO, pa dej nehi ga že enkrat srat no!!!!!
klimbra Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 NO NO, pa dej nehi ga že enkrat srat no!!!!! Kdo.....jaz al Uzzy!!!!!??????? On še ni tako star, da bi meu pravico o tem sploh razmišljat......kaj šele razpravljat in dajat neke trditve!!!! On je samo POSKOČEN mladenič :devil: :devil: :devil:
Pimpi limpi Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Kdo.....jaz al Uzzy!!!!!??????? On še ni tako star, da bi meu pravico o tem sploh razmišljat......kaj šele razpravljat in dajat neke trditve!!!! On je samo POSKOČEN mladenič :devil: :devil: :devil: Mislila sem tebe KLIMBRA!!!!! :slap: Aja dobro jutro :zzz: !!!!! Je fajn, k je že tamal petek!!!!! :OK:
katrca Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 porkamadona...jest sm pa mislila da bom taprva danes...pa Pimpi ze navsezgodaj piše po motosvetu.... :( ja res je fajn da je tamal petek.....pa drugi teden v sredo veste smo tud doma...baje da je Prešeren kriv za to...no...vsaj nekaj dobrega.... :devil: lep dan :yea1:
Pimpi limpi Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 porkamadona...jest sm pa mislila da bom taprva danes...pa Pimpi ze navsezgodaj piše po motosvetu.... :( ja res je fajn da je tamal petek.....pa drugi teden v sredo veste smo tud doma...baje da je Prešeren kriv za to...no...vsaj nekaj dobrega.... :devil: lep dan :yea1: Ja Katrca, bo treba pa malo prej vstati, da me boš prehitela!
katrca Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 prej vstati?!?!?!??!....sej že zdej vstajam sredi noči....to je kratenje človekovih pravic... :hmm: :hmm: ...ja res.... no zdej pa veselo na delo, da bo čim prej tamal petek mimo.... aja Pimpi...kako pa kaj prometni znaki pa ceste pa tko naprej...se bos kmalu pridružila nam voznikom?? .) lalalallala :OK: :OK:
uzzy Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Kje si ti medijska zvezda... So ti cike spizdili a? Ne verjami, vsemu kar vidiš v rumenih medijih :OK: Kdo.....jaz al Uzzy!!!!!??????? On še ni tako star, da bi meu pravico o tem sploh razmišljat......kaj šele razpravljat in dajat neke trditve!!!! On je samo POSKOČEN mladenič :devil: :devil: :devil: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: aja pozabil sem se pohvalit Danes se selim v drugo stanovanje s svojo novo deklico :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
ixs Objavljeno Februar 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Ne verjami, vsemu kar vidiš v rumenih medijih :OK: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: aja pozabil sem se pohvalit Danes se selim v drugo stanovanje s svojo novo deklico :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Uff ufff vse naj naj za prihodnost...velik fuka, keša in belih mišk! Pizda...končno......petek....... Če ma kdo dons kakšne želje ali posebne občutke...Svetilnik...od 19:00, 20:00 dalje...odfuk party..... Koža je za Koto........mislim........Petek je za Alko.....(pa to ni Ona ampak On) Firestarterji...jutri 16:00 the same place.....da odrinemo..več info Ein und Dedi
Tinchi Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Dobro jutro!!!! Danes je en tak lep dan in sem se spomnila na vse vas. Vsakemu posebej posiljam poljubcek :004 Pa upam, da se kaj kmalu kje srecamo... B)
katrca Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Dobro jutro!!!! Danes je en tak lep dan in sem se spomnila na vse vas. Vsakemu posebej posiljam poljubcek :004 Pa upam, da se kaj kmalu kje srecamo... B) hvala enako.... res bi bilo fajn če bi se nekje, v bližnji prihodnosti srečali... lp
Pimpi limpi Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Dobro jutro!!!! Danes je en tak lep dan in sem se spomnila na vse vas. Vsakemu posebej posiljam poljubcek :004 Pa upam, da se kaj kmalu kje srecamo... B) Ja prov lepo od tebe! Tudi tebi enga :004 Uff ufff vse naj naj za prihodnost...velik fuka, keša in belih mišk! Pizda...končno......petek....... Če ma kdo dons kakšne želje ali posebne občutke...Svetilnik...od 19:00, 20:00 dalje...odfuk party..... Koža je za Koto........mislim........Petek je za Alko.....(pa to ni Ona ampak On) Firestarterji...jutri 16:00 the same place.....da odrinemo..več info Ein und Dedi No mogoče se pa vidimo dons na odfuk party-ju! Jutri pa definitivno!!!! :OK: Aja UZZY, veliko sreče in dobrih občutkov v novem stanovanju!!!!! :grim
Pimpi limpi Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Fantje in dekleta, vžigalci in nevžigalci! Madona dons je petek, tukej pa taka tišina! Aja Fire še spi! :lol1: Se samo hecam!!!!
Fius Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 da ne bo klimbra pozabu, ga moram spomnit, da je sexat treba.
Pravokotar Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Yep, po možnosti večkrat dnevno. Namreč spomnit Klimbro.
Pimpi limpi Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 a to ga je treba spomnit... No dej nehajte ga dražit k bo spet s tem sexom začel nabijat!!!!! :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se