Icy Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 (popravljeno) :) Jutro! :) Kaksen lep dan! :yes: Čisto MC dan! :) :OK: Popravljeno Februar 6, 2006. Popravil Icy
Pimpi limpi Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 JUTRO! Madona je že petek :OK: !!!! Mislim no torek :blush: , ampak jutri smo frej!!! :grim
Pimpi limpi Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Kaj a vsi še spite danes, al kaj??????
Einherjar Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Kaj a vsi še spite danes, al kaj?????? Ves kako je, eni ne gremo samo v sluzbo, ampak celo delam tam (tukaj)... vem, cisto nerazumljiv koncept.
Pimpi limpi Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Ves kako je, eni ne gremo samo v sluzbo, ampak celo delam tam (tukaj)... vem, cisto nerazumljiv koncept. No sej jaz tudi delam v službi in to kr veliko :closedeyes: , sam vsake toliko časa se je pa treba sprostit in malo poškiliti na motosvet!!!!! Je pa to za en ku.. sprostitev če ni noben prisoten in nihče ničesar ne napiše!!!! :BUA:
Fius Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 dan ! evo mene... da neu tko v ...
Pimpi limpi Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Dan! :) Jutro Fire .) , kako si???? :D
Fire Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Vesel da sem se živ zbudil, da imam glavo med ušesi in da mi je koža prav :doze: Pripravljam se na kulturni dan... zelo prešerno bo... :P
Pimpi limpi Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 (popravljeno) Vesel da sem se živ zbudil, da imam glavo med ušesi in da mi je koža prav :doze: Pripravljam se na kulturni dan... zelo prešerno bo... :P A to pomeni, da ga boste pili :beer2: kot ga je pil Prešeren in pili Zdravljico???? Popravljeno Februar 7, 2006. Popravil Pimpi limpi
Fire Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Pimpi... ti pa vidis v prihodnost, kali :?
Pimpi limpi Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Pimpi... ti pa vidis v prihodnost, kali :? kali???? :blink: Kali ("the black one") is the Hindu mother goddess, symbol of dissolution and destruction. She destroys ignorance, maintains the world order, and blesses and frees those who strive for the knowledge of God. In the Vedas the name is associated with Agni, the god of fire, who had seven flickering tongues of flame, of which Kali was the black, horrible tongue. This meaning of the word has meanwhile been replaced by the goddess Kali, the grim consort of Shiva.
Fire Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Si se pa potrudila... spregledala pa si malo zacetnico in nisem mislil na boginjo... kaj pa staroslovenscina??? P.S. Pimpi ustavi se malo,ker tako te ne bom nikoli ujel... po stevilu postov namrec :)
Einherjar Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 DISSECTION Maha Kali Maha Kali, dark mother dance for me Let the purity of your nakedness awaken me Yours are the fires of deliverance which shall bring me bliss Yours is the cruel sword which shall set my spirit freeDevourer of life and death who rule beyond time In thy name I shall fullfil my destiny divine Maha Kali, formless one, destroyer of illusion Your songs forever sung, the tunes of dissolution Kalika, black tongue of fire, embrace me Make me one with your power for all eternity Awaken within me the reflection of your flame Kiss me with your bloody lips and drive me insane Jai Kalika! Jai Kali! Make me one with your power for all eternity Maha Kali come to me Smashana Kali, I burn myself for thee I cut my own throat in obscene ecstasy I make love to abominations, embrace pain and misery Until my heart becomes the burning ground and Kali comes to me O dark mother, hear me calling thee Mahapralaya, bring to me Through all illusions I shall see I shall cremate this world and set my essence free Jai Kalika! Jai Kali! Without fear I will dance with death and misery Maha Kali, come to me "O Kali, thou art fond of cremation grounds So I have turned my heart into one, that thou may dance there unceasingly. O mother, I have no other fond desire in my heart. Fire of a funeral pyre is burning there." [Female voice:] Jai Maha Kali, Jai Ma Kalika Jai Maha Kali, Jai Ma Kalika Kali Mata, namo nama Kali Mata, namo nama Jai Kalika! Jai Kali! At your left hand for endless victory Maha Kali, come to me Jai Kalika! Jai Kali! Mahapralaya will set our spirits free Maha Kali, come to me
Pimpi limpi Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Si se pa potrudila... spregledala pa si malo zacetnico in nisem mislil na boginjo... kaj pa staroslovenscina??? P.S. Pimpi ustavi se malo,ker tako te ne bom nikoli ujel... po stevilu postov namrec :) Čakej čakej, zdej si me pa zgubil!!!!!! :? Kaj pa je kali????? :blink: Mogoče tole: “Kali - mreža vodnih biotopov” je mednarodni projekt v katerem sodelujejo 4 nevladne organizacije iz Slovenije in Hrvaške. Večino finančnih sredstev za izvedbo projekta krije Regionalni okoljski center za Srednjo in Vzhodno Evropo (REC) iz sredstev programa “Ljudje v naravi”. DISSECTION Maha Kali OHH MAN! Kaj je pa to zaen hudič?
Einherjar Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Čakej čakej, zdej si me pa zgubil!!!!!! :? Kaj pa je kali????? :blink: podoben izraz kot "mar" - novodobno bi to zvenelo: mar vidis v prihodnost? OHH MAN! Kaj je pa to zaen hudič? to je pa en hudo fajn komad od hudo fajn, svedskega, benda... Pa se igrali smo z njimi, ko so bili v sloveniji (http://www.dissection.nu)
Fire Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Ein, hvala! :OK: Pimpi Stane Sever je carsko izvedel Martina Krpana. Ti priporocam cd. Je kot nalasc za te dolge zimske noci :yes:
dave the wave Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 kali???? :blink: ... domuje pri nas :yes:
Einherjar Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 ... domuje pri nas :yes: Tale men full bolj prijazno deluje:
dave the wave Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Verjetno zato ker je topless :rolleyes:
Einherjar Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Verjetno zato ker je topless :rolleyes: Zna bit...
Icy Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 (popravljeno) prvih 10km po ljubljani.... :) nasmeh do Ulan Batorja... ... in pogled na hrbet!! :OK: :) Popravljeno Februar 8, 2006. Popravil Icy
Icy Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 (popravljeno) :yes: :evilgrin: 'jutro Popravljeno Februar 9, 2006. Popravil Icy
Pimpi limpi Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 ... domuje pri nas :yes: Jutro! Ampak tale Kali je pa totalno srčkana, ane! Dejta z Ervino enkrat poleg pudeljčka (tamal radiator) še maco prinesti! Tale men full bolj prijazno deluje: Madona ampak pa more biti praktično, da imaš tolk rok!!!!! Sploh za tipe! Veš kaj vse lohka grabijo!!!! :lol1: ... in pogled na hrbet!! :OK: :) Good one! Seem great!!!! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se