Pimpi limpi Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 Pimpi :) hvala... ti tudi :yes: No pa splosno je bla dobra festa :worship: In a si potem razveselil tisto, k ti je napisala sms po Nejmško? :P
ixs Objavljeno Februar 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 Pimpi :) hvala... ti tudi :yes: No pa splosno je bla dobra festa :worship: FIRE FELTNE!!!!!!
Ratbike Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 jžšna, sej js bi vas še kej pobarala, kako ste se mel v petek, pa v takih šifrah govorite, da se prou nč ne znajdem... :hmm: no, pa glaun, da je bla taka fešta, da se še tri dni govori o njej. Rat
Icy Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 jžšna, sej js bi vas še kej pobarala, kako ste se mel v petek, pa v takih šifrah govorite, da se prou nč ne znajdem... :hmm: no, pa glaun, da je bla taka fešta, da se še tri dni govori o njej. Rat Fešta je pa bla, seveda in potem še ena v soboto (privatna) tako da sem malo :wacko: . Pa daj se kaj videt oz. povej kdaj maš čas pa se vidimo ----------------------- ... pa kup si ga že :D
Pimpi limpi Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 FIRE FELTNE!!!!!! Fire feltne???? :? Aja dobro jutro vsem na ta pustni torek!!!! :P A bo šel kdo kej v maškurce!!??
Ratbike Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 Fešta je pa bla, seveda in potem še ena v soboto (privatna) tako da sem malo :wacko: . Pa daj se kaj videt oz. povej kdaj maš čas pa se vidimo ----------------------- ... pa kup si ga že :D ooo, Icy :wub: (in vsi ostali seveda) dobro jutro v sončen zimski dan. js se že dam videt, ti samo kak sms spusti, kje in kdaj je zborno mesto. Rat --------------------- ...pa si ga bom res :kva2:
Pimpi limpi Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 Aja glede na to, da je to tema KR'Neki bom prpopala eno fotko, v kolikor jo še niste zasledili!!!! Fajn motorčk, a? :OK:
Pimpi limpi Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 Kaj a vsi spite dons al kaj :eek: ????? Madona sej je pust, zbudite se!!!!! :010
Icy Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 ooo, Icy :wub: (in vsi ostali seveda) dobro jutro v sončen zimski dan. js se že dam videt, ti samo kak sms spusti, kje in kdaj je zborno mesto. Rat --------------------- ...pa si ga bom res :kva2: :wub: seveda ti bom kakšnega poslal! --------------------- daj, daj ne samo govorit Kaj a vsi spite dons al kaj :eek: ????? Madona sej je pust, zbudite se!!!!! :010 Pimpi a si danes spet :bounce: ???
Fire Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 Cool tale motorin... glih za po moji ulici,da bi se sneg in led stopila :devil:
Pimpi limpi Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 (popravljeno) daj, daj ne samo govorit Pimpi a si danes spet :bounce: ??? Priznam da sem :bounce: priznam :bounce: !!!! :010 :010 Cool tale motorin... glih za po moji ulici,da bi se sneg in led stopila :devil: Ja ja! :naughty: Sam ti bi mogu imat bejbo iz tanka, ne pa tipa !!!! Ta motorčk bi bil bolj zame!!!! Popravljeno Februar 28, 2006. Popravil Pimpi limpi
Pimpi limpi Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 A bo doste dons kej tam kjer sveti????? :blink:
Fire Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 jest bom na sihtu, a prides pomagat :P
Pimpi limpi Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 jest bom na sihtu, a prides pomagat :P Mam že svojga šihta poln k...., tk da ne hvala!!!! :BUA:
Pimpi limpi Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Jutro!!!!! :zzz: In a ste bili potem včeraj tam kjer sveti? Jaz kot ste verjetno opazili nisem bila, k sem bila na obisku na Infekcijski!!!! :trance_33_sleep:
klimbra Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Jutro!!!!! :zzz: In a ste bili potem včeraj tam kjer sveti? Jaz kot ste verjetno opazili nisem bila, k sem bila na obisku na Infekcijski!!!! :trance_33_sleep: Pa so ugotovili....da si avioinfluenco samo blefirala??????? Uhhhhhhhhhhhh....sem se že ustrašu
ixs Objavljeno Marec 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Ej Pimpi kaj je bilo s teboj. A si bila ti na pustovanju v Infekcijski oz. v Globalu, ki se je včeraj preobrazil v Infekcijsko!' A je bil na tvoji levi Hulk Hogan, na desni pa Scooby Doo?!?!? Mislim da sem te videl.... Jest sem si tut včeri mal mišico natrgal....tako da me mal veče vse skupaj ...ampak do takrat ko se bom poročil bo že vse OK:) A bomo dons tut kej pustoval?!
katrca Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Pimpi....pa te ja ni H5N1 ujela.... :?
Pimpi limpi Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Pimpi....pa te ja ni H5N1 ujela.... :? Ja kljun mi je že zrastel, a je to kej narobe????
ixs Objavljeno Marec 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Ja kljun mi je že zrastel, a je to kej narobe???? Dokler ne začneš izkašljevati perja je to znak za sifilis, tako da je vse OK.
Pimpi limpi Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Dokler ne začneš izkašljevati perja je to znak za sifilis, tako da je vse OK. No potem me pa zaenkrat nima kej skrbeti!!! In ti, nekaj si tiho zadnje par dni! Ne duha ne sluha o tebi!!! Pa ja da nimaš tolk dela!!!!
Fire Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Dan :angry: Nekaj me daje... gripa, pa ne pticja :nono: V glavnem, lep pozdrav vsem... zdej grem pa ponizno v en kot umret :doze:
Pimpi limpi Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Ej Pimpi kaj je bilo s teboj. A si bila ti na pustovanju v Infekcijski oz. v Globalu, ki se je včeraj preobrazil v Infekcijsko!' A je bil na tvoji levi Hulk Hogan, na desni pa Scooby Doo?!?!? Mislim da sem te videl.... HALLLLOOOOO????? :slap: :slap: :slap: :slap: :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se