katrca Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 :( dober dan :( je bil ze tak lep soncek zdej je pa kr neki tema :BUA: sam neki lepega pa je v tem petku....to da JE petek......hehehhehe :OK: Pimpi, dej povej kako je če si teta....da se malo pripravim..... :eek:
Pimpi limpi Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 :( dober dan :( je bil ze tak lep soncek zdej je pa kr neki tema :BUA: sam neki lepega pa je v tem petku....to da JE petek......hehehhehe :OK: Pimpi, dej povej kako je če si teta....da se malo pripravim..... :eek: A je Maja spet noseča :blink: ??? Al si izvedela še za kakega brata ali sestro???? :lol1: Je fajn, je fajn biti teta!!!! :OK:
ixs Objavljeno Marec 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Lep pozdrav iz Betlehema STOP Clubhouse je že skoraj dokončan STOP Ponovno bo treba krpati streho STOP Izstrelki pač STOP Letos je IN da moški nosijo rdeče baretke STOP Ali pa črne podkape z izrezom samo za oči STOP Pocen kalašnikovi STOP Alko ne sploh STOP A je pr vs tut petek STOP Men se trga START
Pimpi limpi Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Lep pozdrav iz Betlehema STOP Clubhouse je že skoraj dokončan STOP Ponovno bo treba krpati streho STOP Izstrelki pač STOP Letos je IN da moški nosijo rdeče baretke STOP Ali pa črne podkape z izrezom samo za oči STOP Pocen kalašnikovi STOP Alko ne sploh STOP A je pr vs tut petek STOP Men se trga START Ej STOP a boste dons kej tam kjer sveti????? ŠTART :P .)
Pimpi limpi Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 JUTRO! :closedeyes: A je še kdo besen ko hudič na ta sneg???? :fight1: Madona smo ga kidal včeraj eno uro, po tem ko smo se vozili 40 km/uro iz dolenjske dobro uro!!!! :BUA: Zdej me pa vse boli!!!! :cry:
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 JUTRO! :closedeyes: A je še kdo besen ko hudič na ta sneg???? :fight1: Madona smo ga kidal včeraj eno uro, po tem ko smo se vozili 40 km/uro iz dolenjske dobro uro!!!! :BUA: Zdej me pa vse boli!!!! :cry: Pimpi dont wory,kdor ga je dal ,ga bo tut vzel,samo z mal zamudo je na počitnicah there down in ko se vrne bo zopet prišla pomlad v deželo Kranjsko... Jebemti sneg ,u p**** m**** pa sneg :devil:
Pimpi limpi Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Jebemti sneg ,u p**** m**** pa sneg :devil: :grim :lol1: Grem k zdravniku, se beremo jutri!!!! .)
Icy Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 (popravljeno) :grim :lol1: Grem k zdravniku, se beremo jutri!!!! .) Jaz pa ravno od zdravnika: prešpikan, prežarčen, ožičen, prešlatan (zdravnica .) ) . Rabim pa kot ti Pimpi - mirovanje :( . Nič razgibavanja ... Popravljeno Marec 6, 2006. Popravil Icy
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Jaz pa ravno od zdravnika: prešpikan, prežarčen, ožičen, prešlatan (zdravnik .) ) . Rabim pa kot ti Pimpi - :grrr Ti pa veš kaj rabi Pimpi.......a je bil prisoten tut ,da slučajno ne bi srečeval in
Icy Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 (popravljeno) :grrr Ti pa veš kaj rabi Pimpi.......a je bil prisoten tut ,da slučajno ne bi srečeval in NE mi ti mešat dohtarjev, tut un ni biw zraven, skori sem pa videl :devil: Popravljeno Marec 6, 2006. Popravil Icy
Pimpi limpi Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 :grrr Ti pa veš kaj rabi Pimpi.......a je bil prisoten tut ,da slučajno ne bi srečeval in Jaz rabim samo na polno vlažiti nos, k imam čist izsušeno sluznico, potem pa mi čudne stvari letijo z nosa!!!! :BUA: Aja dobro jutro!!!! .)
Icy Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 FINGEEER vse nartaboljše za tvoj rojstni dan :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Pimpi limpi Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 FINGEEER vse nartaboljše za tvoj rojstni dan :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: SE PODPIŠEM POD TOLE, DA NE PIŠEM ŠE NEKRAT!!!!
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Hepi brzdeiii tudi iz vzhodnega bloka. :beer2:
finger Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 @ Icy THX :beer1: @ Pirrulz :drunk: @ Pimpi :friend2: :004
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Finger :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: LP Ajgor
Pimpi limpi Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 @ Pimpi :friend2: :004 :wub: Ja hvala! Pa se itak vidimo v četrtek!!!! :OK:
Fire Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 :OK: vsetanartabuls :OK: Ausdalzakaksenpir :kva2: Oh Finger, ce bi videl sedaj moj prst... bi si rekel Stipson :?
Ratbike Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Jaz pa ravno od zdravnika: prešpikan, prežarčen, ožičen, prešlatan (zdravnica .) ) . Rabim pa kot ti Pimpi - mirovanje :( . Nič razgibavanja ... Icy :wub: , as ti že kej boljš? matr, me je zaskrbel. no, sej me še zmer skrbi. :friend1: Rat se pridružujem čestitkam in najlepšim željam današnjemu rojstnodnevnemu praznovalcu! Rat
Fire Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 FINGER in to moj! Madona sem storast. Sem se mal zapletu z vecopravilnostjo. Zgleda da mi ne gre odpiranje in zapiranje avtomobilskih vrat hkrati dobro od rok :hmm:
uzzy Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 u fak, kdaj ti je pa to uspelo ? A je kej bolel :D
Icy Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Icy :wub: , as ti že kej boljš? matr, me je zaskrbel. no, sej me še zmer skrbi. :friend1: Rat Saj je bil samo predčasni remont zaradi naoljenja posameznih zarjavelih delov, TNX za skrb :004
Pimpi limpi Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 FINGER in to moj! Madona sem storast. Sem se mal zapletu z vecopravilnostjo. Zgleda da mi ne gre odpiranje in zapiranje avtomobilskih vrat hkrati dobro od rok :hmm: AUA!!!! Ja Fire si pa res štorast :slap: ! Čeprav te moram potolažiti, da imam mamo k je glih tolk štorasta! :blush: Je enkrat držala prst pa je vrata zaprla in prst umes, potem je pa še z ritjo ruknila, k se niso hotele zaprt :lol1: ! No posledica je bil zlomljen prst, pa noht ji je šel dol,... Skratka zdaj ima full kriv prst! :xx: Aja dobro jutro! :D Dons imam društven izpit - teoretičen del, tk da držite pesti zame!!!! :baa:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se