katrca Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 šur. :grim Pa draga tudi. :) se dražje te pa pride če tega nimaš......mene je zelo drago koštalo..... :angry2: :angry2:
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 se dražje te pa pride če tega nimaš......mene je zelo drago koštalo..... :angry2: :angry2: ajnow ajnow. :fredy: :doze:
Pimpi limpi Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 A sva istih misli?? :rolleyes: NE, ICY nisva, ti spet na kurbarijo misliš!!!! :grrr
katrca Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 tako ura bo počasi 15.00. in treba bo domov...aja tok da veste zunaj se bo glih kar uscal....vsaj tako kaže... :BUA: :BUA: :BUA:
Pimpi limpi Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 tako ura bo počasi 15.00. in treba bo domov...aja tok da veste zunaj se bo glih kar uscal....vsaj tako kaže... :BUA: :BUA: :BUA: Glede na velikost in količino oken, ki jih imam v pisarni sem opazila! :BUA:
Cegi Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 ..uf, sreča, da so pri nas okna bolj majhna... :D
Pimpi limpi Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 ..uf, sreča, da so pri nas okna bolj majhna... :D Uf, pa je bolj fajn, če so okna v pisarni! Da kdaj pa kdaj vidiš ven!!!! Aja jutro! Madona je fajn, k je petek!!!!! :OK:
katrca Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 peeeeeeteeeeek...hvala bogu da je petek... dobro jutro... :OK:
ixs Objavljeno Marec 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Morgen ali dober dan! Naj povem še vsem tistih, ki nomate tovrstnega zavedanja: PETEK je! In to še zadnji ta teden. Norejše! Praznujmo! Jest sem si za dons že rezerviral romantični večer - del šanka in hladno pivo, rum, gin, vodko, whiskey in vabim vse , ki bi radi pretresli svoje notranje organe s prevelikimi količinami zaužitega alkohola, da se mi pridružite. Welcome drink je kar pri meni doma in pogostitev z whiskeyem. Norejše! Nato se prežarčimo za šank in tam zaužijemo par vrčkov z raznoraznimi alkoholnimi pijačami. Udarimo kakšen slamer ali pa "mrzu čaj".... še pomnite tovariši!?!?!?........ No ja, lahko gremo pa raje bEdbinton ali pa plavat! Vsekakor mi javite čimprej in pridite oblečeni čimbolj športno! AVE ALKO Frajdej D Grejt
Pimpi limpi Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Morgen ali dober dan! Naj povem še vsem tistih, ki nomate tovrstnega zavedanja: PETEK je! In to še zadnji ta teden. Norejše! Praznujmo! Jest sem si za dons že rezerviral romantični večer - del šanka in hladno pivo, rum, gin, vodko, whiskey in vabim vse , ki bi radi pretresli svoje notranje organe s prevelikimi količinami zaužitega alkohola, da se mi pridružite. Welcome drink je kar pri meni doma in pogostitev z whiskeyem. Norejše! Nato se prežarčimo za šank in tam zaužijemo par vrčkov z raznoraznimi alkoholnimi pijačami. Udarimo kakšen slamer ali pa "mrzu čaj".... še pomnite tovariši!?!?!?........ No ja, lahko gremo pa raje bEdbinton ali pa plavat! Vsekakor mi javite čimprej in pridite oblečeni čimbolj športno! AVE ALKO Frajdej D Grejt Ja fajn fajn da si se spet javil mal, pa kej napisu :OK: ! Pa vidim da ti spet full dogaja :lol1: ! Danes me ne bo kej grem v Kitajsko :krneki: , k praznujeva z mojim obletnico, tk da ne bova uživala alkohola za romantiko! Hvala vseno!!!!! :grim O:-)
Einherjar Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Za vse tiste, ki jim je valetninovo kicasto in so prepricani, da bi moski tudi morali imeti svoj "8. marec". 14.3. je moski praznik. http://www.steakandbjday.com/
Pimpi limpi Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Za vse tiste, ki jim je valetninovo kicasto in so prepricani, da bi moski tudi morali imeti svoj "8. marec". 14.3. je moski praznik. http://www.steakandbjday.com/ Svašta!!!! :slap:
Einherjar Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Svašta!!!! :slap: Aja, ta praznik ti pa ni vsec, k mormo pa mi vas razvajat pa osladni bit je pa v redu... Ko se pojavi nekaj normalnega pa joj, kaksni ste.
Icy Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Za vse tiste, ki jim je valetninovo kicasto in so prepricani, da bi moski tudi morali imeti svoj "8. marec". 14.3. je moski praznik. http://www.steakandbjday.com/ JESSSSS
Pimpi limpi Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Aja, ta praznik ti pa ni vsec, k mormo pa mi vas razvajat pa osladni bit je pa v redu... Ko se pojavi nekaj normalnega pa joj, kaksni ste. Aja pozabljam da bi bil tak dan za vas moške čist normalen :blink: ! Ja sej imate Dan mučenikov, čeprav moram priznati, ženske imamo DAN ŽENA; nekatere tudi MATERINSKI DAN, pa VALENTINOVO,... Ste kr malo zapostavljeni!!!!! :blush: :xx:
pirrulz Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Za vse tiste, ki jim je valetninovo kicasto in so prepricani, da bi moski tudi morali imeti svoj "8. marec". 14.3. je moski praznik. http://www.steakandbjday.com/ :yea2: :yea2: :yea2: Edini praznik, ki ga podpiram tudi v konceptu. :grim :grim B) (zraven paše pivo, kakopak :grim :grim :grim )
Pimpi limpi Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 :yea2: :yea2: :yea2: Edini praznik, ki ga podpiram tudi v konceptu. :grim :grim B) (zraven paše pivo, kakopak :grim :grim :grim ) V upanju, da ima ženska kvadratasto glavo, da ji lohka na glavo postaviš pivo, pa boh ne dej da se polije!!! :BUA: :lol1:
katrca Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 (popravljeno) a vam povem veselo novico...... SPET SNEŽI... Popravljeno Marec 10, 2006. Popravil katrca
katrca Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 ČE BO SLO TKO NAPREJ BOMO SPET SKRBELI ZA DOBRO KONDICIJO IN VIHTELI LOPATE..... PA TO JE ZA POP.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Zima,zima bela ..... :010
pirrulz Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 V upanju, da ima ženska kvadratasto glavo, da ji lohka na glavo postaviš pivo, pa boh ne dej da se polije!!! :BUA: :lol1: Morda, ni pa nujno. Ga lahko tudi v roki držim. B)
Pimpi limpi Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Zima,zima bela ..... :010 To bo v rit zadela ..... :lol1: Upam da ne bo treba spet kidat, k še od nedelje nisem k sem prišla!!!! Morda, ni pa nujno. Ga lahko tudi v roki držim. B) A pivo????? HI HI !!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se