pirrulz Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Če pogledaš velike črne kamele, so to le sence tistih belih kamel spodaj pod nogami! Povečaj slikco in boš videl! Tudi men ni toakoj kapnilo! :blush: Meni kaplja že od začetka, ampak te kamele niso bele, temveč neke bež barve. B)
Pimpi limpi Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Meni kaplja že od začetka, ampak te kamele niso bele, temveč neke bež barve. B) A ti mene mal ......? :doze: :xx:
pirrulz Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 A ti mene mal ......? :doze: :xx: Kaj? Saj pa je vse res. :grim :devil:
Pimpi limpi Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Kaj? Saj pa je vse res. :grim :devil: MAL ....... JEBEŠ :o , po domače povedano! Tko na suho!!!! :wacko: Saj pa je vse res? No ma me držiš za vsako besedo :unsure: ! Prov obesiš se name!!!! :cry:
pirrulz Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 MAL ....... JEBEŠ :o , po domače povedano! Tko na suho!!!! :wacko: Saj pa je vse res? No ma me držiš za vsako besedo :unsure: ! Prov obesiš se name!!!! :cry: Eh PieL saj se samo šalim. B) Čisto vseeno mi je, al so kamele bele al pa bež. :grim Glavno da je kamela še vedno kamela. Čerav bi bilo kul, če bi meli črne kamele. :hmm: Al pa da bi pujsi bli tak velki kot kamele. Točno, novo živalsko sorto bi lahko meli - pujsomela. :grim Veš kakšna šunka bi to bla :OK: pa dunajski šnicli :kva2: :worship: Fak ej takoj grem Dr. Mengeleja poklicat! :fredy:
Pimpi limpi Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Eh PieL saj se samo šalim. B) Čisto vseeno mi je, al so kamele bele al pa bež. :grim Glavno da je kamela še vedno kamela. Čerav bi bilo kul, če bi meli črne kamele. :hmm: Al pa da bi pujsi bli tak velki kot kamele. Točno, novo živalsko sorto bi lahko meli - pujsomela. :grim Veš kakšna šunka bi to bla :OK: pa dunajski šnicli :kva2: :worship: Fak ej takoj grem Dr. Mengeleja poklicat! :fredy: No če se pa samo hecaš potem je pa vredu ;) ! Ampak ideje pa imaš :lol1: ! Sam bi bilo res zanimivo klonirat kamelo in pujsa skupej! Si predstavljaš, da bo potem lohka jahali na grbi pujsomele :lol1: ! Pa da bi imel tolk velike noge! Pa messsssooooo!!!! :kva2:
Fire Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 :OK: Velikonocna sunka PUJSOMELE...NJAMI :OK:
ajgor the mad dog Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Tudi men ni toakoj kapnilo! :blush: A si ti mal blond :slap: ,saj se takoj opazi, da je slikano iz zraka ,drugač pa huda fotka :OK:
Kruse Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Ja kaj si pa spet ušpičil??? :angry: :huh: Dve sta hoteli, da jih primem za rit.... Jeszt pa najprej nisem vedel, katero bi....Potem, ko sem se spomnil, da imam dve roki, je bilo pa ze prepozno.... Pizda sm bebo....itaq je imela samo ena modre oci.... in itaq je imela samo ena rjave oci....
pirrulz Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Dve sta hoteli, da jih primem za rit.... Jeszt pa najprej nisem vedel, katero bi....Potem, ko sem se spomnil, da imam dve roki, je bilo pa ze prepozno.... Next time call for backup :grim
Kruse Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 :kva2: Backup.... :) Lajk Aj Sed.... pizda sm bebo.... :kva2: Aha, mogoce pa nisem....nimam tvoje cifre.... :slap: Pervyjevo se mi zdi, da imam... Pa se od koga.... Lajk Aj Sed.... pizda sm bebo.... :cry:
Pimpi limpi Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 A si ti mal blond :slap: ,saj se takoj opazi, da je slikano iz zraka ,drugač pa huda fotka :OK: Boš ti že vidu, sem blond!!!! :glare: Mene nič ne boli, da sem! :blush: Aja dobro jutro vsem na ta sončen četrtek! Mali petek!!!! :OK:
Icy Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 ... Mene nič ne boli, da sem! :blush: ... Mene tut ne :wub:
Icy Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 (popravljeno) Jutro :yea1: Popravljeno April 13, 2006. Popravil Icy
ceso Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 :kva2: Backup.... :) Lajk Aj Sed.... pizda sm bebo.... :kva2: Aha, mogoce pa nisem....nimam tvoje cifre.... :slap: Pervyjevo se mi zdi, da imam... Pa se od koga.... Lajk Aj Sed.... pizda sm bebo.... :cry: se čist strinjam s tabo :grim
pirrulz Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Aja dobro jutro vsem na ta sončen četrtek! Mali petek!!!! :OK: Morgen. B) Ne ga srat, PimpiBoo. Sonce ni spljoh. :fredy:
ajgor the mad dog Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Aja dobro jutro vsem [/quote Dobro yutro... :P Pimpi p.s.Včeraj sem bil pri frizerki...
Pimpi limpi Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Morgen. B) Ne ga srat, PimpiBoo. Sonce ni spljoh. :fredy: Sej ga ne serjem :( ! PimpiBoo ima sonček v Fužinama :) ! Prid na kavo, pa boš vidu sončka! :yes:
pirrulz Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 (popravljeno) Sej ga ne serjem :( ! PimpiBoo ima sonček v Fužinama :) ! Prid na kavo, pa boš vidu sončka! :yes: Za železno zaveso nam bledo sonce sredi socio-industrijskih svinčenih meglic vzhaja kasneje. :fredy: Kah-waa? Eee... mogoče drugič. Pivo. B) :beer1: Popravljeno April 13, 2006. Popravil pirrulz
Pimpi limpi Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Ajgor kaj a ti je katera nastavila, da si se šel postričt :lol1: ?! Ja al so ti pa une striptizete rekle, pa si si rekel: "Če pa one tko rečejo, se moram pa res"! :lol1:
ajgor the mad dog Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Ajgor kaj si se šel postričt :lol1: :grrr :wacko: NE na kofe sva šla :kva2:
Fire Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Kruse :angry: a soseda pa ne znas poklicat???
ceso Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Kruse :angry: a soseda pa ne znas poklicat??? al pa prijatla :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se