vapotek Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Carpe puellam - izkoristi punco :P
Einherjar Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Carpe puellam - izkoristi punco :P Se splaca zapomniti... BTW: dekle do 15 let - virgo intacta zenska do 55 let - virgo contacta zenska nad 55 let - virgo ad acta
Ni3ous Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Ok, sklepam, da vsaj ti ves, kaj si s tem mislil. Eh še ena k mi ni ratala. :P
Icy Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 (popravljeno) Carpe diem - izkoristi dan Carpe noctem - izkoristi noc Carpe puellam - izkoristi punco :P Ah tole je seveda OK :OK: ... in AtMD že razgraja po SI :grim Popravljeno April 24, 2006. Popravil Icy
pirrulz Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 ... in AtMD že razgraja po SI :grim Eh? :hmm:
Rude Boy Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Eh? :hmm: :grim preverja kapaciteto tanka na motorinu ! enkrat je že guru, guru ! .) vaja dela mojstra !
pirrulz Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 :grim preverja kapaciteto tanka na motorinu ! enkrat je že guru, guru ! .) vaja dela mojstra ! aaaaa aha aha :grim
Fire Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Dan! Pazite na svoje motorine. Tatovi so spet na delu. V petek ponoci so mi ga hotli ukrast, pa jih je ocitno nekdo presenetil, kljucavnica je pa zjebana. Na isti vecer so ga hotli tudi frendu izpred macka samo jih je pregnal. Opis tistih dveh pa je dva tipcka na rdecem avtomatiku. Operativc je jako suh,oni drugi na avtomatiku pa veliko celado...
tejcy Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Dan! Pazite na svoje motorine. Tatovi so spet na delu. V petek ponoci so mi ga hotli ukrast, pa jih je ocitno nekdo presenetil, kljucavnica je pa zjebana. Na isti vecer so ga hotli tudi frendu izpred macka samo jih je pregnal. Opis tistih dveh pa je dva tipcka na rdecem avtomatiku. Operativc je jako suh,oni drugi na avtomatiku pa veliko celado... Se prav to pravs da se dogaja v šiški??
pirrulz Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 ICY legenda :yea2: :OK: hepi brzdeiiii :yea2: :yea2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Naj bo onkl Grant vedno na tvoji strani :grim [attachmentid=68692]
Ni3ous Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Dan! Pazite na svoje motorine. Tatovi so spet na delu. V petek ponoci so mi ga hotli ukrast, pa jih je ocitno nekdo presenetil, kljucavnica je pa zjebana. Na isti vecer so ga hotli tudi frendu izpred macka samo jih je pregnal. Opis tistih dveh pa je dva tipcka na rdecem avtomatiku. Operativc je jako suh,oni drugi na avtomatiku pa veliko celado... Lucky bastard! Si imel takrtat ponoči parkiranega zunaj ali v garaži?
Fire Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Na parkplacu pri sentjakobskem gledaliscu. :angry:
Icy Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 ICY legenda :yea2: :OK: hepi brzdeiiii :yea2: :yea2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Naj bo onkl Grant vedno na tvoji strani :grim Zahvaljen za najlepejše želje! Šele danes sem uspel priti do civilizacijskih (brrrrrr) dobrin iunterneta
Pimpi limpi Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Z manjšo zamudo :blush: ICY VSEEE NAAAAJJJJJ NAAAAAJJJJ ZA ROJSTNI DAN!!!! Pa enga lupčka zate!!!! :winkiss: Jutro ..... po daljšem odmoru ... :eek: Se podpišem pod tole! Je bilo prov fajn imeti dopust!!!! :OK:
ceso Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 mel fajn dopust :D , sam mal slabš vreme zadnje dni je vse pokvaru, me je dež napral, ko sm s paga štartal prot domu :slap:
Icy Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Z manjšo zamudo :blush: ICY VSEEE NAAAAJJJJJ NAAAAAJJJJ ZA ROJSTNI DAN!!!! Pa enga lupčka zate!!!! :winkiss: Hvala Limpi, hvala :worship: (ta prvo besedo mam sam! :blush: )
Fire Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 :( Hm, a se je vrtiljak pokvaru :? No, lep dan vsem. Koncno nekaj vremena, jest pa na sihtu do noci :angry:
Einherjar Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 :( Hm, a se je vrtiljak pokvaru :? No, lep dan vsem. Koncno nekaj vremena, jest pa na sihtu do noci :angry: Sej tudi zacnes, ko mi ze cakamo na odhod domov (kar bom jaz izvedel okoli polnoci) - obveznosti za popizdit.
Pimpi limpi Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Jutro! PETEK, PETEK, PETEK, PETEK, PETEK [attachmentid=69329]
pirrulz Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 (popravljeno) Jutro! PETEK, PETEK, PETEK, PETEK, PETEK [attachmentid=69329] Morgen, von Pimpihausen. DELOVNI PETEK, DELOVNI PETEK, DELOVNI PETEK, DELOVNI PETEK, DELOVNI PETEK :fredy: Popravljeno Maj 5, 2006. Popravil pirrulz
Pimpi limpi Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Morgen, von Pimpihausen. DELOVNI PETEK, DELOVNI PETEK, DELOVNI PETEK, DELOVNI PETEK, DELOVNI PETEK :fredy: Jutro PIRRULZ!!!! .) Ne pa ni delovni petek! Jaz delam dons samo do 12.00 ure! :OK:
pirrulz Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Jutro PIRRULZ!!!! .) Ne pa ni delovni petek! Jaz delam dons samo do 12.00 ure! :OK: Ja ... :doze: ... prestolničarji, ni vam lahko :doze: :fredy:
Fire Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 qrc pa petek... sej se jutri tudi dela, pa dan kasneje takisto :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se