Lojze Knapić Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 filozofsko razpoloženo bolho najbolj zanima: - ali obstaja tudi življenje na drugih psih.... :hmm:
pirrulz Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 (popravljeno) (bogvasjebofilozofepress) Če vprašaš Feuerbacha, je - tako na hitro - bog človekova projekcija svojega bistva. B) sam sebe pa že ne bom jebo. :grrr Popravljeno Maj 31, 2006. Popravil pirrulz
katrca Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 dober dan!!! nikjer žive duše?!!?!?! Pimpi a si še zmer na dopustu...ves me zanima če si že ponosna lastnica roza knjižice ali ne?!?!? lp katarina
Fire Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Katy, a ti je dolgcajt :( No vedi da nas je dosti tu naokoli in da nisi sama :)
Pimpi limpi Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Pimpi je še kar na dopustu :OK: ! Na žalost pa moram javiti, da še nisem ponosna lastnica roza knjižice!!!! :cry:
Einherjar Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Pimpi je še kar na dopustu :OK: ! Na žalost pa moram javiti, da še nisem ponosna lastnica roza knjižice!!!! :cry: Pa porkadus, kaj se caka?
Pimpi limpi Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Pa porkadus, kaj se caka? Ma nič ne čakam! Sej sem že imela eno glavno vožnjo :blush: , pa sem padla po neumnosti!!!! :cry: Ampak bo drugič boljš!!!! :grim
Lojze Knapić Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 vedno se pade po neumnosti pametnega padca ni :hmm:
pirrulz Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Ma nič ne čakam! Sej sem že imela eno glavno vožnjo :blush: , pa sem padla po neumnosti!!!! :cry: Ampak bo drugič boljš!!!! :grim AJAAAAAAAA :slap: mater čisto podabu, da ti to zadevo delaš :grrr :grim sem že mislil, da se hočeš v kak lezbo klub včlanit. :OK: Roza knjižica pa to :) :fredy: eh ne se sekirat, boljše je past po neumnosti kot pa po štengah. :grim B)
vapotek Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 eh ne se sekirat, boljše je past po neumnosti kot pa po štengah. :grim B) no ja, kak se vzame.
Loia Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 K... pa tak petek, če delaš jutr :angry:
ceso Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 (popravljeno) K... pa tak petek, če delaš jutr :angry: ma fak sej res jutr delam :BUA: . kako si vedla? Popravljeno Junij 2, 2006. Popravil ceso
Loia Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 ma fak sej res jutr delam :BUA: . kako si vedla? Vem vse :P A te kej tolaži, da nisi edini, k jutr dela? :hmm:
pirrulz Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 AAAAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA! Morgen. Prvi. Pimpi postajaš malo počasna. :grrr
Zdrawc Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 :eek: A si šel včeraj brez širow spat, da si tak zgodaj aufnil :doze:
pirrulz Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 :eek: A si šel včeraj brez širow spat, da si tak zgodaj aufnil :doze: vsekakor ne. :grrr (domnevam, da misliš pir, ne šir :yes: )
Pimpi limpi Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 (popravljeno) AAAAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA! Morgen. Prvi. Pimpi postajaš malo počasna. :grrr JUTRO JUTRO JUTRO vsem :D ! Ja pa smo spet na šihtu!!!! :BUA: Pa vreme je smotan, pa jaz bi še spala!!!! :closedeyes: Aja vsi ki ste se hvalili, da ste dajali prve objave zjutraj se pripravite: PIMPI's BACK!!!! :grim Popravljeno Junij 5, 2006. Popravil Pimpi limpi
pirrulz Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 JUTRO JUTRO JUTRO vsem :D ! Ja pa smo spet na šihtu!!!! :BUA: Pa vreme je smotan, pa jaz bi še spala!!!! :closedeyes: Aja vsi ki ste se hvalili, da ste dajali prve objave zjutraj se pripravite: PIMPI's BACK!!!! :grim Morgen. PieL kak je kaj na Fužinama? :P
Pimpi limpi Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Morgen. PieL kak je kaj na Fužinama? :P Ah jebeno, kot vedno :closedeyes: ! Sam imam občutek, da bo šel ta teden kr hitro mimo, tk da se kr držim! :OK:
pirrulz Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Jutro! :eek: Morgen, Fire B) Kak kaj zlati prinašalec? :D
pirrulz Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 He he. Ti bom jutri povedal :D Hehe :) ej zdaj sem se spomnil - si ti Yin al si Yang? :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se