ajgor the mad dog Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 (popravljeno) Jutro! :eek: Morgen Yutro/dan tut men se je [attachmentid=71778] Popravljeno Junij 5, 2006. Popravil ajgor the mad dog
pirrulz Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Kot se spomnim Yang... :slap: aha točno ja. potem sem jaz yin, ja. :) hehe. :D Yutro/dan tut men se je [attachmentid=71778] odlično. :lol:
Pimpi limpi Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 JUTRO!!!! :zzz: Madona zakaj nimam tak job da bi lohka delala v postelji!!!! :closedeyes: Pa da ne boste takoj na kurbarijo pomislili!!!! :angry2:
Icy Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 JUTRO!!!! :zzz: Madona zakaj nimam tak job da bi lohka delala v postelji!!!! :closedeyes: Pa da ne boste takoj na kurbarijo pomislili!!!! :angry2: Neeeee, kje paaaaa :trance_33_sleep: :kva2: . Jutro :yawn:
pirrulz Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 JUTRO!!!! :zzz: Madona zakaj nimam tak job da bi lohka delala v postelji!!!! :closedeyes: Pa da ne boste takoj na kurbarijo pomislili!!!! :angry2: Too late. :grim :devil:
Pimpi limpi Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Too late. :grim :devil: JOJ JOJ, Ampak PIRRULZ ti si pa res ......!!! [attachmentid=71819]
katrca Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 JOJ JOJ, Ampak PIRRULZ ti si pa res ......!!! [attachmentid=71819] ...štajerc!!!! :kva2: pa dobro jutro mater Pimpi tebe so pa ze prekrstili v Vseveda...jest sm pa še zmer en vajenc... :(
pirrulz Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 JOJ JOJ, Ampak PIRRULZ ti si pa res ......!!! Ne ne to sploh ni res, to so si izmislili Rdeči Kmeri pa celemu svetu naložli to, da bi me diskreditirali. :fredy: :grim
Pimpi limpi Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 mater Pimpi tebe so pa ze prekrstili v Vseveda...jest sm pa še zmer en vajenc... :( Ja a ni čudn! Glej kolk imaš ti objav in kolk jih imam jaz!!!! :eek: Ampak tist u zvezi z štajerci si pa našla pravo besedo!!!! :OK: :lol1: Ave Satanas [attachmentid=71821]
Fire Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Jutro :) Kaksen fajn vreme .) Prav za vozit se, pa se prevroce ni :P
Pimpi limpi Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Jutro :) Kaksen fajn vreme .) Prav za vozit se, pa se prevroce ni :P Ti bom že dala vraga :glare: ! Kje pa živiš ti, da vidiš fajn vreme!!!! :nono: Če je pa to fajn vreme, potem pa tud .... ! Vreme je tak [attachmentid=71836] namesto tak [attachmentid=71837]
pirrulz Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Morgen. B) Pimpi AJ JAJ JAJ JAJ :grrr
Pimpi limpi Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Morgen. B) Pimpi AJ JAJ JAJ JAJ :grrr JUTRO!!!! :yawn: Glej glej baraba, je začel prej vstajat, samo da mini v zelje skače!!!! :unsure:
Icy Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 JUTRO!!!! :yawn: Glej glej baraba, je začel prej vstajat, samo da mini v zelje skače!!!! :unsure: Še dobro da samo v zelje ;) Jutro :blink:
Pimpi limpi Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Še dobro da samo v zelje ;) Jutro :blink: HI HI!!!! :naughty: :whistle:
pirrulz Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Sama perverzija. :nono: :fredy: Še pokvarli boste mojo nežno osebnost. :o :)
Pimpi limpi Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Sama perverzija. :nono: :fredy: Še pokvarli boste mojo nežno osebnost. :o :) UFF, tole bi lohka šlo pa pod izjavo leta!!!! :lol1:
Pimpi limpi Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 :zzz: Jutro! :closedeyes: Madona!!!! "JUTRO"!!! Tega se nikakor ne moram navaditi!!!! :slap:
Fire Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 :angry2: Mislim da je bil trnovski odnasalec :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se