Pimpi limpi Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 :angry2: Mislim da je bil trnovski odnasalec :P I don't get it! :blush:
Fire Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 I don't get it! :blush: You're in luck!
Pimpi limpi Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 You're in luck! OK, potem pa ni treba razlagat! :grrr
pirrulz Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 :angry2: Mislim da je bil trnovski odnasalec :P Never Mind the Bollocks Here's the Sex Pistols :grim
Icy Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Never Mind the Bollocks Here's the Sex Pistols :grim Najbolj mistifikaten aspekt je zame ta neverjetne kontinuenca intransingence! :trance_33_sleep:
Fire Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 :? Icy! A si spet kej cudnega pojedu? :P
Pimpi limpi Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 :? Icy! A si spet kej cudnega pojedu? :P Zgleda ja! :lol1:
Icy Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 :? Icy! A si spet kej cudnega pojedu? :P Slovar tujk, slovar tujk :grim
pirrulz Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Morgen. B) Tu je Solnce, upam, da pri vas tudi, metropoliti :D (Mam biznis danes v Laibachu :fredy: ) Ps.:Piiiiiiiiiiimpiiiiiiii zbudi se :P
Pimpi limpi Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Morgen. B) Tu je Solnce, upam, da pri vas tudi, metropoliti :D (Mam biznis danes v Laibachu :fredy: ) Ps.:Piiiiiiiiiiimpiiiiiiii zbudi se :P JUTRO!!!! :D Sonce je tudi pri nas seveda! Lepo da boš v Ljubljani! Biznis, a temu se zdej tako reče??? :lol1: Piiiiiiiiiiiimpiiiiiiii je zbujena!!!! :whistle:
Pravokotar Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Piiiiiiiiiiiimpiiiiiiii je zblojena!!!! :whistle: What else is new?
Pimpi limpi Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 What else is new? Ti bom že dala zblojena! Prov preberi!!!! ZBUJENA!!!! :angry:
Pravokotar Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Nothing new, PEPE is old. :P Thank you, master Knapić :) Ti bom že dala zblojena! Prov preberi!!!! ZBLUJENA!!!! :angry: Sorči Pimpilajn, vse jasno :blush: Razen seveda odgovora na vprašanje: what else is new?
Pimpi limpi Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Sorči Pimpilajn, vse jasno :blush: Razen seveda odgovora na vprašanje: what else is new? OK ti je oproščeno! :grim What else is new? It's thursday! Tommorow is friday! GOODIE! Sun is shining! NO dost te angleščine! :blush:
Fire Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Pimpidux, a Pepinjotu pa vse sorcas? :P Sej bi se se mal dzoukou pa mastam se mal workcat. J U T R O :OK:
Pravokotar Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Pimpidux, a Pepinjotu pa vse sorcas? :P Mi2 s Pimpilajndux sva stara bojna kamerada :yes: Fajr, nehi ajfrat! :P
Pimpi limpi Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 (popravljeno) Pimpidux, a Pepinjotu pa vse sorcas? :P Sej bi se se mal dzoukou pa mastam se mal workcat. J U T R O :OK: Fire, are u on drugs???? :blink: Madona jih stresaš!!!! :lol1: Walk like an Egyptian! [attachmentid=72031] Mi2 s Pimpilajndux sva stara bojna kamerada :yes: Aja, a sva? :doze: Zdej si me pa zgubu! :unsure: Popravljeno Junij 8, 2006. Popravil Pimpi limpi
Fire Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 [quote name Aja, a sva? :doze: Zdej si me pa zgubu! :unsure:
Pimpi limpi Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Fire, kam me vabiš? A Žiri ali kam drugam? :huh:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se