pirrulz Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 :OK: Poročne večerje s(m)o bili deležni tudi slučajni prolaznici. Kurje dobrote z roštilja. :kva2: Še v ponedeljek zjutraj smo se oblizovali in iz zobnih votlinic bezali spomine. :rolleyes: :blush: fifty, zgolj reminder - Gregor in ne Gorazd. :fredy:
fifty Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 fifty, zgolj reminder - Gregor in ne Gorazd. :fredy: :yes:
Pimpi limpi Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Uff, tamal petek!!!! :OK: Jutri pa v Poreč!!! :yea1:
soncy Objavljeno Julij 2, 2006 Opozori Objavljeno Julij 2, 2006 Eh, ko bi vsaj to kaka zenska rekla :( evo, jz rečem :grim prav dobr si zgledal :OK:
Einherjar Objavljeno Julij 2, 2006 Opozori Objavljeno Julij 2, 2006 evo, jz rečem :grim prav dobr si zgledal :OK: iiiiiiiiiiiii ze lepse :)
Pimpi limpi Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 Jutro!!!! :zzz: Madona je zajeban sredi noči stat!!! :xx:
Fire Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 Jutro! :) Koncno v sluzbi. Doma u strop gledat, ni ravno neka zabava :doze: Zato sem prisel med ljudi :yea1:
pirrulz Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 Jutro! :) Koncno v sluzbi. Doma u strop gledat, ni ravno neka zabava :doze: Zato sem prisel med ljudi :yea1: Ne mi rečt, da si se danes celo pred 11.00 zbudil? :eek:
Einherjar Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 Jutro!!!! :zzz: Madona je zajeban sredi noči stat!!! :xx: Usedi se.
Fire Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 Ne mi rečt, da si se danes celo pred 11.00 zbudil? :eek: Ob 6.00 :blink:
Alla Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 Ne. Naspan :P Ej, ti, naspani, jaz mam pa nekaj zate. ;)
Pimpi limpi Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 Usedi se. Ma veš, po pravici povedano, bi rajši stala, k se mi v sedečem položaju še bolj spi! :zzz:
Lojze Knapić Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 A si bolan? :hmm: Ne. Naspan :P Ne. Star.
Fire Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 Ej, ti, naspani, jaz mam pa nekaj zate. ;) Vem... no kdaj se pa vidiva?
Alla Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 U ti šment. Če mi zaupaš, kje delaš, ti mogoče dostavim zadevico tja (če mi ne bo preveč od rok), v nasprotnem primeru dobiš pa jutri pri Firestartersih.
Pimpi limpi Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Jutro! Ma je fajn, če se človek naspi!!!! :OK:
klimbra Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Fire.......a si ti men že napeku une lepe fotkice iz Kolpe?????? Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Vale Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Fire.......a si ti men že napeku une lepe fotkice iz Kolpe?????? Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Baje se mu je pekač vžgal, ko jih je pekel :P Zdaj pa cela bajta smrdi zaradi tebe :angry2:
klimbra Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Baje se mu je pekač vžgal, ko jih je pekel :P Zdaj pa cela bajta smrdi zaradi tebe :angry2: Sej ti si mi jih tut neki dolžna.......al se sam men dozdeva.....kdo bi vedu.......preveč vsega se dogaja zadnje tedne......že komaj sledim....ajmeeeeeeeee......staram se :huh: :huh: :huh:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se