Einherjar Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 WTF?????????? s Firejem na kavi... pred 8? A se ni sel spat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 WTF?????????? s Firejem na kavi... pred 8? A se ni sel spat? A ne ne Fire, napisal sem Fajr!!! Sva se srečala z motorji in šla na kavo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 A ne ne Fire, napisal sem Fajr!!! Sva se srečala z motorji in šla na kavo :grim Ja sej, najlažje je pa NE delat, pa hodit po kavicah :angry2: ! Sej, jaz pa gledam, če mi boš kej pomahal zjutrej! :xx: mogoče se dons vidmo, če se s sinom ne zgubiva v ljubljani :lol1: Ja ti kr pridi s sinom! Če pa se zgubita pa imaš telefonsko!!!! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 Ja sej, najlažje je pa NE delat, pa hodit po kavicah :angry2: ! Sej, jaz pa gledam, če mi boš kej pomahal zjutrej! :xx: Če se boš vozila zjutraj na Ig ti bom pa res pomahal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 Če se boš vozila zjutraj na Ig ti bom pa res pomahal Ja sej, si se mi naveličat mahat!!!!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 :angry2: Kdo me zmerja s kofetkarjem pred deseto dopoldne :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 :angry2: Kdo me zmerja s kofetkarjem pred deseto dopoldne :angry2: :lol1: Mi vsi pomalem!!!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 Pimpi, kje si pa ti bla dons? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 Pimpi, kje si pa ti bla dons? :hmm: Ja sem se glih bližala clubhousu, k si se ti s sinom odpravljala proti avtu, samo se nisem hotela dret za tabo! :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 Ja sem se glih bližala clubhousu, k si se ti s sinom odpravljala proti avtu, samo se nisem hotela dret za tabo! :closedeyes: Drugače sem pa delala do sedmih, potem pa preden sem se primajala do Kolezije je tudi trajalo nekaj časa! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 ja škoda no. :cry: ko bi pa to vedla, bi pa tud še mal ostala :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 ja škoda no. :cry: ko bi pa to vedla, bi pa tud še mal ostala :grim Pa drugič! Sicer se pa itak vidimo v Kranju, ane???? :hmm: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 Drugače sem pa delala do sedmih, potem pa preden sem se primajala do Kolezije je tudi trajalo nekaj časa! :unsure: njah njah njah, spet fšusi :grrr aj jaj jaj ta mladina :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 Pa drugič! Sicer se pa itak vidimo v Kranju, ane???? :hmm: :OK: to pa sigurno :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 njah njah njah, spet fšusi :grrr aj jaj jaj ta mladina :fredy: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 (popravljeno) Že tretjič ta teden sva se s Fajerjem dobila z motorji ob 06:45 na isti lokaciji in šla na kavo! Ah ja, dobro jutro :yes: Popravljeno Julij 12, 2006. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 to pa sigurno :grim :OK: :010 Že tretjič ta teden sva se s Fajerjem dobila z motorji na isti lokaciji in šla na kavo! Ah ja, dobro jutro :yes: Fajn, fajn, mene je pa včeraj domov zapelju iz clubhousa!!!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 Pimpiiiii, Sončyyyyy :kva2: :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 :eek: fšusi - štajerski izraz, s katerim označujemo osebo, ki je pod vplivom alkohola. Primer: Spet je fšusi. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 fšusi - štajerski izraz, s katerim označujemo osebo, ki je pod vplivom alkohola. Primer: Spet je fšusi. B) Jaz pa že nisem taka!!!!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 Jaz pa že nisem taka!!!!! :cry: Še hujša... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 fšusi - štajerski izraz, s katerim označujemo osebo, ki je pod vplivom alkohola. Primer: Spet je fšusi. B) ja,ja :grim sej zato sem v ljubljano pršla :OK: k baje ga je pr nas nekaj promilov že v zraku :lol1: se treba streznt enkrat na let :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 Še hujša... :naughty: ČAK SE ČAK, BOŠ TI ŽE ŠE DOBIL SVOJE!!!! :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 ČAK SE ČAK, BOŠ TI ŽE ŠE DOBIL SVOJE!!!! :ninja: Joj,joj,joj se te bojim,a me boš [attachmentid=75282] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 Joj,joj,joj se te bojim,a me boš [attachmentid=75282] Ne te bom [attachmentid=75283] [attachmentid=75284] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se