Fire Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 Jest :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
finger Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 Jest :P Jeah right!!!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 Jest :P :lol1: Aja Fire a velja za dons? A že kej veš do kdaj boš delu? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 Pimpi velja! Se sli... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 Jest :P jz se s tem neb hvalila :grrr je boljš bit srečn :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 JUTRO :D !!!!! No pa smo spet v službi!!!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 JUTRO :D !!!!! No pa smo spet v službi!!!! :cry: JUTRO :OK: uf, kolk zamujam :rolleyes: sm se pa končno v postli naspala :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 Ja pojstla je dobro sedla pod "stare" kosti... Tudi druzba v njej je bila super... Vceraj me je neka jeba (osa/cebela/...) v vrat picila na motorju... Cela jeba, meso nad grodnico in desno josko imam se vedno zateceno in boleco na otip... Drugace pa koncno ponedeljek - cel teden bo za pocivanje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 In tden za pocivanje se bo koncal kmalu... jutri je pac TOREK :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 In tden za pocivanje se bo koncal kmalu... jutri je pac TOREK :doze: In je, veš!!!! :OK: A bom imela dons spet kakega korenjaka za pikado??? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 A bom imela dons spet kakega korenjaka za pikado??? :whistle: Obrni se na Kekca III. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 In je, veš!!!! :OK: A bom imela dons spet kakega korenjaka za pikado??? :whistle: boš z mano zadovoljna? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 boš z mano zadovoljna? :whistle: Ja ne bom se pritoževala! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 :) Pimpi. saj dobro ves da ga bos imela/dobila :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 :) Pimpi. saj dobro ves da ga bos imela/dobila :P :yea1: :kva2: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 :yea1: :kva2: :naughty: a pol bom jz spet izvisela al kaj? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 a pol bom jz spet izvisela al kaj? :eek: Kako to misliš zvisela???? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 Kako to misliš zvisela???? :? ja da se ne bova pomerle v pikadu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 ja da se ne bova pomerle v pikadu Aja to, sem že mislila,d a je kaj drugega!!!! :blush: Sej se ne rabiš kej dost sekirat, sej jaz sem tudi samo amater!!!! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 še en čudovit večer preživela s prijatelji :OK: sam pozabila sm plačat :kva2: fire sorry :cry: obljubim, da naslednjič poravnam račun in obresti :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 19, 2006 Deli Objavljeno Julij 19, 2006 sam pozabila sm plačat :kva2: fire sorry :cry: Pozabila si plačat :eek: ???? Kej hujšega!!!! :lol1: Ampak naj ti bo, k si me glih v pikadu premagala! :blush: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Julij 19, 2006 Deli Objavljeno Julij 19, 2006 Soncy - tvoja nova pridobitev je :OK: :OK: :OK: . LP in lep dan - M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 19, 2006 Deli Objavljeno Julij 19, 2006 bilo je lepo preživeti večer v vaši družbi, :grim :grim :worship: se bom potrudila, da bo to večkrat, .) :? lepo se imejte... :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 19, 2006 Deli Objavljeno Julij 19, 2006 Tati, da ne bo to prazna obljuba :P Soncy, racun te caka v klubu :D Dobro je bilo vceraj :kva2: pa po mojem tudi najvec motociklov na dovozu v naso vilo ognja :OK: Zjeban sem :blink: P.S. Morgen! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 19, 2006 Deli Objavljeno Julij 19, 2006 Tati, da ne bo to prazna obljuba :P Soncy, racun te caka v klubu :D Dobro je bilo vceraj :kva2: pa po mojem tudi najvec motociklov na dovozu v naso vilo ognja :OK: Zjeban sem :blink: P.S. Morgen! sam da me čaka,mi je kar odleglo :OK: no,sej ponavad s tem nimam problemov :grrr me vedno vsi računi počakajo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se