tati Objavljeno Julij 19, 2006 Deli Objavljeno Julij 19, 2006 Tati, da ne bo to prazna obljuba :P obljubim da ne, sigurno bom velčkrat prišla, ker ste enostavno fajn :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triker Objavljeno Julij 19, 2006 Deli Objavljeno Julij 19, 2006 Kako to misliš zvisela???? :? Tako kot moja oprana žehta :OK: Po mojem skromnem mnenju mi je ratal :D TNX :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 Tako kot moja oprana žehta :OK: Po mojem skromnem mnenju mi je ratal :D TNX :OK: :D :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 (popravljeno) Jutro...sem zjeban grem :zzz: ... lahko noč ali pa :hmm: še ne :kva2: Popravljeno Julij 20, 2006. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 Ajgor... zbudi se :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 Ne Ajgorja budit, bo hud :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 Ups, kdo mu je pa kost vzel? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 Ups, kdo mu je pa kost vzel? :P :lol1: Dobro jutro!!!! :D Uff, še dons, potem pa dopust!!!! :kva2: :yea1: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 Vsi tiste, ki ne prenašate vročine in vam delovne dolžnosti dopuščajo - zapustite našo prestolnico in se podajte na morje ... včeraj preverjeno, da je bilo na morju - natančneje v Istri samo 29 stopinj, v Ljubljani pa 37 stopinj!!!!!!!!!!!!!!!!! mene je mel da bi sla kr nazaj... Pimpi a greš ti tud na morje??? pa dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 :lol1: Dobro jutro!!!! :D Uff, še dons, potem pa dopust!!!! :kva2: :yea1: :010 jutro :010 ti na morje, jz pa v službo :cry: sm vedla,da mi ne bo uspel bit cel poletje doma :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 Pimpi a greš ti tud na morje??? SEVEDA SEVEDA!!!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 kam pa kam rdeča kapica :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 kam pa kam rdeča kapica :naughty: :lol1: Na morje seveda!!!! Tam kjer se da plavati, uživati, sončiti,... :lol1: Si moraš mislit, ane!!!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 a greš unim hrvaškim oderuhom dinarčke nest.... po raziskavah imajo najvišje cene po celi Evropi :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 a greš unim hrvaškim oderuhom dinarčke nest.... po raziskavah imajo najvišje cene po celi Evropi :BUA: :BUA: :BUA: Grem na Hrvaško ja! :grim A te kej firbec matra, a???? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 z bajkom al s trajkom :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 z bajkom al s trajkom :hmm: :D Z avtom, k je preveč prtljage! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 Bil ta teden v dolomitih, na PASSO MAURIA, ki je na poti domov, videl na tabli nalepko Firestartesov. Je blo fajn 200 km od doma videti nekaj domačega...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 :lol1: Dobro jutro!!!! :D Uff, še dons, potem pa dopust!!!! :kva2: :yea1: :010 ja,ja enim je fajn - no tudi jaz še naslednji teden, potem pa dopust........ uživaj max. in pazi kaj delaš .) .) :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 jutro :010 pa je pondeljek :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 Bil ta teden v dolomitih, na PASSO MAURIA, ki je na poti domov, videl na tabli nalepko Firestartesov. Je blo fajn 200 km od doma videti nekaj domačega...... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 O ajgor, lepo da nosis nalepke s sabo :P Jutro vsem! Lep in naporen vikend je za nami, jutri pa se kaksna slikca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 jutroooooo :010 pa kje ste vsi? :hmm: pimpi manjka, ja :grim ona nas je vedno pozdravla :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Dobro jutro :) kako smo... lep pozdrav iz fuzin... Aja, ne iz centra, Pimpi je v fuzinah (ce dela, ne pa da na morje hodi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Pa se en pozdrav iz centra :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se