Einherjar Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 O pirrulz, manjkal si! Uniona je zmanjkal, laskega je pa se kar nekaj ostal :P Vceraj je blo pa carsko, a ne Ein? :OK: Mir mi dej - ob 3h sem bil doma, trd k' lesnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Eh je blo pa vseen fajn, ceprav ti moram po novem reci Zweiherjar. Toliko sem te videl :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Come on Firestarters, light the Fire :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Eh je blo pa vseen fajn, ceprav ti moram po novem reci Zweiherjar. Toliko sem te videl :blink: Alkoholik. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Dan! Je pa super, ce se vozis v sluzbo in mas hkrati opran jacket, celado in motor. Da o spucanih skornjih niti ne govorim. No, pa pranje denarja mi gre kar dobro od nog. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Dan! Je pa super, ce se vozis v sluzbo in mas hkrati opran jacket, celado in motor. Da o spucanih skornjih niti ne govorim. No, pa pranje denarja mi gre kar dobro od nog. :kva2: dnar pereš? :kva2: jz pa kar umazanga naprej talam :slap: no, sej če pomislm, ga jz niti ne umažem :grrr gre hitr iz mojih rok :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triker Objavljeno Avgust 15, 2006 Deli Objavljeno Avgust 15, 2006 UPS!! Pred spanjem mi neki ni dal spat, pol pa sem se spomnu, da sem pozabu plačat pivo. Aja dva pira! Plačam naslednič!! Sedaj pa upam da bom lahko zaspal :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 (popravljeno) UPS!! Pred spanjem mi neki ni dal spat, pol pa sem se spomnu, da sem pozabu plačat pivo. Aja dva pira! Plačam naslednič!! Sedaj pa upam da bom lahko zaspal :grim :grim Ni hudega! Sej sem jaz!!!! .) Aja dobro jutro!!!! :) Popravljeno Avgust 16, 2006. Popravil Pimpi limpi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Madona, pa kaj, a ste vsi na dopustu, al kaj???? :? Full je tiho! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 :( Kaksen dopust :( pa spl]h ni tako tiho :? meni sumi :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Madona, pa kaj, a ste vsi na dopustu, al kaj???? :? Full je tiho! :BUA: Jup dopust... Vceraj koncal 6 dni in 1800 km :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Jup dopust... Vceraj koncal 6 dni in 1800 km :) Pošteno!!!! No sej jaz sem jih tudi letos kar nekaj naredila! :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Jup dopust... Vceraj koncal 6 dni in 1800 km :) sprašujem tebe,ki si tud bl u metalskih vodah,a ti je pršlo kej na ušesa,da W.A.S.P pridejo v Maribor?bilo na 16.10.v pekarni. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 sprašujem tebe,ki si tud bl u metalskih vodah,a ti je pršlo kej na ušesa,da W.A.S.P pridejo v Maribor?bilo na 16.10.v pekarni. :devil: Mislim da Ein ne poslusa W.A.S.P.. To je kot ce bi ga vprasal a gres z mano na Dragojevica :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Mislim da Ein ne poslusa W.A.S.P.. To je kot ce bi ga vprasal a gres z mano na Dragojevica :P Ja Dragojevič je pa čist fajn, tko da nič po njemu pljuvat!!!! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Pimpi :angry: kaj pa Ivo Mojzer? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Pimpi :angry: kaj pa Ivo Mojzer? :naughty: Who the FUCK is Ivo Mojzer? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 kokoko :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Vse prefukat. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Pimpi... uci se http://www.mladina.si/tednik/200122/clanek/plosce-05/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Pimpi... uci se http://www.mladina.si/tednik/200122/clanek/plosce-05/ Nisem na tekočem!!!!! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 zakaj ne... ti je zagustilo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 sprašujem tebe,ki si tud bl u metalskih vodah,a ti je pršlo kej na ušesa,da W.A.S.P pridejo v Maribor?bilo na 16.10.v pekarni. :devil: Jaz nic ne vem, tudi govoric nisem slisal, tako da se ne prevec na to zanasati.... Mislim da Ein ne poslusa W.A.S.P.. To je kot ce bi ga vprasal a gres z mano na Dragojevica :P Sem kar poslusal pred leti, tako da mi niso cisto tuji. Ja Dragojevič je pa čist fajn, tko da nič po njemu pljuvat!!!! :angry2: Dragojevic je ogaben - Pljuv, Pljuv, Pljuv, Pljuv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 Who the FUCK is Ivo Mojzer? Jaz sicer še vem, ampak si kar prav povedala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 "Ti si rekla sonce" je kr okej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se