pirrulz Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Sej en zrezek je doma ... za več pa jaz kuham ne ... ponavadi ... Ja saj pol pa je kul - jaz pojem zrezek, ti pa zraven neke špagete z zelenjavo. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Neizmerno. :winkiss: Kolk fajn!!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Ja saj pol pa je kul - jaz pojem zrezek, ti pa zraven neke špagete z zelenjavo. :grim Teslo ... danes imam sam zrezek z jajčko in radič ... in če sa ga sam dotakneš te bom tko ugriznila, da se ti bo poznalo 3 mesece, ne 3 tedne :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Teslo ... danes imam sam zrezek z jajčko in radič ... in če sa ga sam dotakneš te bom tko ugriznila, da se ti bo poznalo 3 mesece, ne 3 tedne :devil: No okej. Pa ne pridem. :closedeyes: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 No okej. Pa ne pridem. :closedeyes: :doze: Jaz pa sem že upala na kračo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Jaz pa sem že upala na kračo :P Krača je praznična jed. :grim Ne moreš to za vsako pasjo procesijo dobit. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Krača je praznična jed. :grim Ne moreš to za vsako pasjo procesijo dobit. :P A ni danes nek praznik :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 A ni danes nek praznik :hmm: Petkovo, ja. Ampak krača je še v rehab-u. :glare: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Petkovo, ja. Ampak krača je še v rehab-u. :glare: :D :P Ena ja, druga pa ne :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Ena ja, druga pa ne :grrr :o Nenasitnica. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 :o Nena sitnica. :P :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Eh sitnica :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 Eh sitnica :P Halo Bing, kako brat? Zanima li te neka roba? Cijena? Sitnica! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 firestarterji jutro :010 :004 saj veste zakaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 firestarterji jutro :010 :004 saj veste zakaj Jutro soncy... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 no soncy just magla svuda, magla oko nas..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 no soncy just magla svuda, magla oko nas..... Si pa tudi nek mrzlovoljnez... (cetudi imas zal prav :) )... Fajn bi blo mal soncka... ne samo internetnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Si pa tudi nek mrzlovoljnez... (cetudi imas zal prav :) )... Fajn bi blo mal soncka... ne samo internetnega Lep pozdrav iz sončnega vzhodnega bloka. B) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Star gruzijski pregovor pa pravi: Ob takem vremenu se medvedje ponavadi začno na zimsko spanje pripravljati. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Star gruzijski pregovor pa pravi: Ob takem vremenu se medvedje ponavadi začno na zimsko spanje pripravljati. :P HAHAHAHA Good one... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 DAAAAAAANNNNNNNNN!!!! :D Kako smo kej? :huh: a ni zanimivo, kaj vse ljudje klobasajo!? Ša par dni, pa bodo rekli, da imamo tanke tudi!!!!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 DAAAAAAANNNNNNNNN!!!! :D Kako smo kej? :huh: a ni zanimivo, kaj vse ljudje klobasajo!? Ša par dni, pa bodo rekli, da imamo tanke tudi!!!!! :lol1: a lahko jz tank vozm? :doze: sej obvladam, :grim treniram v službi :OK: naš otroc majo čist vse :lol1: zato sm pa jz tko nasilna k mi slab vzgled dajejo :cry: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 Star gruzijski pregovor pa pravi: Ob takem vremenu se medvedje ponavadi začno na zimsko spanje pripravljati. :P mislim, da ta pregovor presneto drži za našo lepo deželico.... :OK: a lahko jz tank vozm? :doze: sej obvladam, :grim treniram v službi :OK: naš otroc majo čist vse :lol1: zato sm pa jz tko nasilna k mi slab vzgled dajejo :cry: :whistle: :lol1: :lol1: pa tako grozna si, kot en medved - sew mal hecam.... :grim tolk, da vas mal pozdravim :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 DAAAAAAANNNNNNNNN!!!! :D Kako smo kej? :huh: a ni zanimivo, kaj vse ljudje klobasajo!? Ša par dni, pa bodo rekli, da imamo tanke tudi!!!!! :lol1: A tanki so???? :hmm: :hmm: :hmm: Naši so pa debeli :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se