Pimpi limpi Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Dober dan bolan dan! :xx: Dons bi pa mogla bit dežurna v clubhousu, pa sem zbolela! No Firestarterji, kdo bo tolk dober, pa me bo zamenju? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Bi te z veseljem .) ampak sluzba... :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Bi te z veseljem .) ampak sluzba... :angry2: Kaj se zdaj zgovarjaš na službo. Stara te ne pusti da bi jo. :devil: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Kaj se zdaj zgovarjaš na službo. Stara te ne pusti da bi jo. :devil: :grim Prides ti? Tebe se nisem pri nas videl... Pa glede na to da imas izbran okus za pivo, lahko kakega skupaj spijeva. (vsak svojega, da ne bo pomote) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Kaj se zdaj zgovarjaš na službo. Stara te ne pusti da bi jo. :devil: :grim Pogovarjamo se o dežurstvu, da ne bo pomote!!!!!! :grrr Drugače sem pa će dobila menjavo! Fire, hvala vseno! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Pogovarjamo se o dežurstvu, da ne bo pomote!!!!!! :grrr Drugače sem pa će dobila menjavo! Fire, hvala vseno! .) Samo jaz te ne bom menjal .) Mogoče na drugi strani šanka :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Samo jaz te ne bom menjal .) Mogoče na drugi strani šanka :lol1: :lol1: :lol1: Ja sej! :D .) Upam, da ti bodo postregli tako dobro, kot bi ti jaz! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triker Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Kaj se zdaj zgovarjaš na službo. Stara te ne pusti da bi jo. :devil: :grim Vapotek ne ti meni stara :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 jutro :010 sm vedla, da bom prva vstala :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Prides ti? Tebe se nisem pri nas videl... Pa glede na to da imas izbran okus za pivo, lahko kakega skupaj spijeva. (vsak svojega, da ne bo pomote) Imam namen čimprej se oglasit, bom pa svoj prihod prej najavil, da ne bom potem poslušal izgovorov tipa "joj nismo vedeli da prideš, zdaj imamo pa samo 16 kartonov piva". :D Vapotek ne ti meni stara :devil: :blush: Oprosti stara sablja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Imam namen čimprej se oglasit, bom pa svoj prihod prej najavil, da ne bom potem poslušal izgovorov tipa "joj nismo vedeli da prideš, zdaj imamo pa samo 16 kartonov piva". :D Se pravi se bos napovedal bolj zato, da bomo racunali na eno "prespanje" v Ljubljani? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 (popravljeno) Se pravi se bos napovedal bolj zato, da bomo racunali na eno "prespanje" v Ljubljani? Jeste bogami! :grim Popravljeno September 13, 2006. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Jeste bogami! :grim po moje se bo dalo kaj zrihtat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Tam levo od clubhousea je se nekaj placa :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Tam levo od clubhousea je se nekaj placa :P Kaj boš ti tud tam spal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 po moje se bo dalo kaj zrihtat :) Lepo bi bilo, da bi ubogemu invalidu zrihtali tudi kakšno brhko žimnico, da ga ponoči ne bi zeblo in bo na mehkem spal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Jaz ne spim :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Jaz ne spim :huh: Jaz tudi ne, samo globoko razmišljam. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 In tisto ropotanje ni smrcanje, ampak glasno razmisljanje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Lepo bi bilo, da bi ubogemu invalidu zrihtali tudi kakšno brhko žimnico, da ga ponoči ne bi zeblo in bo na mehkem spal. brhko? hmm... ne vem, ne vem, ce se tole res nanasa na zimnico... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 In vse tiho je bilo :huh: ! Tamal petek!!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 da vam še jz zaželim en lep dan :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 da vam še jz zaželim en lep dan :yea1: Tudi tebi en prav lep dan zelim(o) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 23, 2006 Deli Objavljeno September 23, 2006 dan :yea1: kolk bo dons en lep dan :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 24, 2006 Deli Objavljeno September 24, 2006 blo enkratno :OK: tko kot vedno z vami :grim vas že pogrešam :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se