Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Qrc je ostal mal materiala za chili (od pičnika u Sevnici), pa me rajca, da bi ga jutri scimpru u clunhouse-jetu. A je k'kšn sugdžešten....

Je..la me linga :lol1:

Objavljeno

Naj ti sugestiram???

:OK: Yeah! Pa hot naj bo kot se za chili spodobi :devil:

Objavljeno

Naj ti sugestiram???

:OK: Yeah! Pa hot naj bo kot se za chili spodobi :devil:

Yeah... k tolk materiala pa spet ni, da bi lohka stotinje futral :grrr

Objavljeno

Ravno zato mora bit pa se bolj hot ta chili... ve se kaksna glasba se bo poslusala :music2:

Objavljeno

Ravno zato mora bit pa se bolj hot ta chili... ve se kaksna glasba se bo poslusala :music2:

nč hot :cry: tak k je bil :grrr

je bil dovolj hot :grim uf, kako je bil dobr! :OK:

Objavljeno

Jutro :yawn:

Se pol ure, pa na Brnik zezat pilote Antonova...

Objavljeno

Takole gre recept Firestarters chilija:

1,5 kg govedine,

2,0 kg rdečega fižola,

0,8 kg rjavega fižola,

6 srednje velikih čebul,

1 rdeča paprika,

1 zelena paprika,

1 piksna pelatov,

1/2 l zmiksanih paradajzov,

rdeča paprika v prahu,

česen v prahu,

chili v prahu,

kumina v prahu,

cayennski poper,

dva lovorjeva lista,

sol in poper po občutku.

Čebulo zrežeš na manjše kocke, fukneš na olje in počakaš da postekleni (fajn jo je mejhn posolit, k se lepše rzspusti) (TA CAJT SEVEDA SPIJEŠ TA PRU PIR :beer1: ), po pa zraven zmešaš guvedno, k's jo zrezu na kak centimeter velke kocke - lohk tut manjše, prouzaprou je tut boljš da so manjši (TLE JE TREBA SPIT TA DRUZGA PIROTA :beer1: ), pučakaš da guvedna posivi (NI NUJNO JE PA FAJN DA TLE SPIJEŠ TA TRETGA :beer1: - MNENJA STROKOVNJAKOV SE NA TEM MESTU KREŠEJO), globoko zamišljen (SPIJEŠ TRETJEGA / ČETRTEGA :beer1: ) in not usipaš slabi žlico rdeče paprike u prahu, česen u prahu, chili, kumno (ČETRTI / PETI PIR :beer1: ), sesekljaš pelatote in jih fukneš not skupi z unim sokom, usuješ na kocke zrezano rdečo in zeleno papriko (NAVDUŠEN NAD BARVNO KOMBINACIJO ZEKSAŠ PIR :beer1: - KO JEBE KDO JIH BO ŠTEL), lorber (NAVDUŠEN NAD SAMIM SEBOJ IN OMAMLJEN OD VONJA SI NAZDRAVIŠ IN SPIJEŠ ŠE ENGA :beer1: ). Zej ne ustane n'č druzga kt čakat, da se čebula razpusti, pa mal pazit da se use skp ne pržge (KER JE TO ZELO NAPORNO DELO SE TRPEČI OB KOTLU TEŠI Z POLJUBNO KOLIČINO PIRA :beer1: :beer1: :beer1: ). Če mal zmankuje tekočine, substituira izhlapelo z adekvatno količino pira (u piskru ne u vampu!!!!). K se ti zazdi, da bi bilo prou, udpreš piksne od fižola (2/3 piksen odliješ uno smrdljivo vodo, 1/3 pa ne) in fržol iz piksn preseliš u piskr (pr odpiranju piksn SPIJ EN PIR :beer1: , pr usuvanju fržola pa POLOVICO DRUZGA :beer1: ) in spet čakaš in PIRČKAŠ :beer1: :beer1: :beer1: . Zej je cajt, da probaš kva si scopru (seveda imaš burbončice in mozak vsled požrtega pira na rdečem polju) in dodaš, kar ti srce poželi iz naštetega začimbnega nabora. Zej poiščeš še eno žrtev iz občinstva (po možnosti najbolj alkoholno izobraženega) in mu daš za probat (če preveč skritizira mu daš eno na gobec :fight1: ), če pa je kritika konstruktivna ji prisluhneš, možaku / dami nazdraviš s PIROM :beer2: in slediš navodilom iz kritike. Čili je kuhan, ti si zjeban - sledi: SPIT KAK PIR PO NAPORNEM DELU :beer1: :beer1: :beer1: .

Za dober Firestarters chili je nujno slediti zgolj navodilom napisanim z velikimi črkami, ostalo je bolj opcijsko.

Objavljeno

:OK: Odlicno. :OK:

Ampak v recepturi manjka gajba ohlajenega piva :hmm:

no sicer je off t. ampak tole sem stisnil danes opoldan :blink:

Huda masina

post-5138-1159269101_thumb.jpg

Objavljeno

Bemti še mau pa bo treba začet kuhat. Upam, de ne bodo puzabl plastičnih talarjev, da naumo k svine pr korit žrl.

Objavljeno

Bemti še mau pa bo treba začet kuhat. Upam, de ne bodo puzabl plastičnih talarjev, da naumo k svine pr korit žrl.

zakaj pa ne? :OK: po kmečko, s talesenimi žlicami :lol1:

Objavljeno

nobene pohvale glavnem kuharju? :kva2:

mu pa jz pošiljam en :004 za čili ala firestareter :OK: itak da bil božanski :grim

sam nevem, nevem :hmm: od katere sestavine dons mal glava boli :whistle: :lol1:

Objavljeno

nevem :hmm: od katere sestavine dons mal glava boli :whistle: :lol1:

Verjetno od hmeljeve!!!!

Samo včeraj je bilo pa res fajn! Prijetno družba, dobre sladice (pohvala Klavdiji za štrudelj in Slavi za tiste biskvitke :OK: )!!!!!

Sam kaj k je bilo treba dons že zgodej vstati!

Aja pa da ne pozabim; Martina hvala za igro!!!! :lol1:

Objavljeno

Tako dobrega chilija kot včeraj pa še ne :OK: . Svaka čast glavnemu kuharju :worship: :worship: :worship: . Pa tudi sladice (tako od Klavdije, kakor od Slavi) so bile "za prste polizat" :worship: .

Drugače pa kot običajno: družba krasna, nasmejali smo se do solz in skratka, izredno lepo preživet večer. Se vidimo naslednjič :D .

M.

Objavljeno

"za prste polizat" :worship: .

M.

Jih lahko jaz :hmm: :)

Čili super, sam premal pekoč. Sem ga še začinil :OK: :OK:

Objavljeno

Jih lahko jaz :hmm: :)

Čili super, sam premal pekoč. Sem ga še začinil :OK: :OK:

A s pivom :lol1:

Objavljeno

jutro vsem :yea1: kar neki spite :hmm:

Qrc... Delal od polnoci do 8 zjutraj... potem pa vceraj cel dan bluzil...

Objavljeno

Qrc... Delal od polnoci do 8 zjutraj... potem pa vceraj cel dan bluzil...

namest da bi spal :wacko:

Objavljeno

Jutro zaspanke in zaspanci!!!! :D

UFF, končno petek!!!! :unsure: Pa baje bo lep vikend! Vprašanje kolk jih bo še!!!!

Objavljeno

Tudi sobotna so bila fajn do tega tedna - zdaj pa ne bojo vec (faxsuckspress)

pa dobro jutro.

Objavljeno

(faxsuckspress)

ŠOLARČEK!!!!! :lol1:

Objavljeno

Jutro! :) Pimpi strikes again :P

A so ti net zrihtal?

Objavljeno

Jutro! :) Pimpi strikes again :P

A so ti net zrihtal?

Sem si ga, ja! :angry:

Objavljeno

Jutro!!!! JOJ ponedeljki so pa res en zoprn dan!!!! :cry:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!