DDEAN1 Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 (popravljeno) Mal poletja v naš forum ************************** Slike odstranjene. S Piko naj se po sodiščih vlači Nova, zato vas prosimo, da ne objavljate slik podobne narave. Codeine/motosvet.com ************************** Popravljeno Avgust 24, 2005. Popravil Codeine
Vale Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Ježešna ... kwa smo pa zdej vidli :doze:
eMBe Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 ddean1 če te Pika ulovi te strese iz hlač :grim :OK:
Marky Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Bika?! :blink: :OK: A zaradi teh bingelnov naj bi kupil revijo? :lol1:
Leon Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Dokler je nisem gole videl, se mi je VELIKO bolje zdela. Pika bi res morala tožiti.
Thundercat Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Kazala jih je le na plaži :)
SiR Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 (popravljeno) Dokler je nisem gole videl, se mi je VELIKO bolje zdela. Pika bi res morala tožiti. ← k dve vrečki mleka Popravljeno Avgust 23, 2005. Popravil SymRu
eMBe Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 k dve vrečki mleka ← matr če te dobi pa ne morš no rečt da ma plastične :hmm: :grrr
Zdrawc Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Ježešna ... kwa smo pa zdej vidli :doze: ← N'č posebnega............ B)
Brrrm Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Da pristavim nacionalistični piskrček: dopustovanje v hrvatiji škodi dobremu imenu. :P
Rude Boy Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 kdo je sedaj tukaj naiven ali kako se bo prišlo do 10 mio SIT ! Pika ki gre "kazat" svoje bradavice na Lošinj kar je isto kot da bi bila na kateremkoli SLO kopališču, al Jevšek ki gre objavit "nešto kao" joški !? :hmm: Koliko stane izvod Nova ?
Vale Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Če bi bila jaz na Pikinem mestu bi me prav malo brigalo, če so me neki paparazzi zalotili zgoraj brez ... ne vem kaj je to takega :trance_33_sleep:
SiR Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 boljš zgoraj brez kot znotraj brez :)
Leon Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 (popravljeno) @ VALE: Itaq, da ne. Ker imaš boljše joške. Predvidevam. Popravljeno Avgust 23, 2005. Popravil Leon
Alla Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Joški kot joški. Če bi bili nepovešeni, bi se pa tule ugotavljalo, da ima silikonske, ker ne more imet jošk takih, kot jih je imela preden je skoraj eno leto bil gor priklopljen (poleg moža) še en mali pamžek. :doze: Jaz v hrvatiji tud joške kažem...pa rit tudi...pa kaj. Rit ko rit in joški kot joški. :krneki: Pa sprijaznite se.... slikice fantastičnih teleščkov v raznoraznih "moških" cajtngah......so delo računalničarjev. Tudi Piko bi lahko malo obdelali v Photoshopu, sam potem ne bi bila senzacija, a ne? :kva2: Alla :alien1:
Bojč Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Če bi bila jaz na Pikinem mestu bi me prav malo brigalo, če so me neki paparazzi zalotili zgoraj brez ... ne vem kaj je to takega :trance_33_sleep: ← Ne vem nooo-kšn miljonček tako ob strani vedno prow pride.
Leon Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Alla, to so joški, ki se prodajajo kot "the joški". Zato so upravičeno deležni strožje kritike. Bradavice ma pa velike. :naughty:
maXXXimum Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Jaz v hrvatiji tud joške kažem...pa rit tudi...pa kaj. Rit ko rit in joški kot joški. :krneki: ← Alla nasldenje leto v novi :P
SiR Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Alla, to so joški, ki se prodajajo kot "the joški". Zato so upravičeno deležni strožje kritike. Bradavice ma pa velike. :naughty: ← k tavelke tip-top flike za zračnice :D
Zdrawc Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 To da so joški = :OK: To da so joški od Pike = :OK: To da so joški od Pike v cajtngah = :OK: Ne vem, kaj ma sedaj Pika spet za pizdit in se pritoževat čez Novo :? A je bla na slikana na privat plaži :hmm: če noče, da bi jo slikali zgoraj brez, pač naj ne skače okoli zgoraj brez. :grim
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 No, meni je pogled na natur oprsje gdč.Božič polepšal dan :whistle: . Zaj grem v ordinacijo dr.Gregsa & dr.Mustiča spraševat, kaj je narobe z mano :? :hmm: in res me zanima, kaj mate vi to doma zaene modelke, da lahko tolko šimfate čez njeni dvojčici :grim .
Nagaya Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 če noče, da bi jo slikali zgoraj brez, pač naj ne skače okoli zgoraj brez. :grim ← izjava leta :OK: bravo :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se