Špilferderber Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 boljš' njene kot od Marije Pozsonec.
Vojč Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 :hmm: in res me zanima, kaj mate vi to doma zaene modelke, da lahko tolko šimfate čez njeni dvojčici :grim . ← verjetno same Pamele :lol1: pika :OK: Ni slabo :naughty:
SiR Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 :hmm: in res me zanima, kaj mate vi to doma zaene modelke, da lahko tolko šimfate čez njeni dvojčici :grim . jaz ne šimfam - samo kreativno vzpodbujam razpravo :) :OK:
Rude Boy Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 kreativno = pasterizirano ! .)
GorazdH Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 ou, saj ni mogoče! a tudi pika božič ma joške? :o hudičevo delo :nono: takih se ne kaže, lahko bi bile malo lepše... :afro1:
Thundercat Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 boljš' njene kot od Marije Pozsonec. ← :lol: :lol1: :lol1:
Roadracer Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 No sej včasih se človek res sprašuje v kakšnem svetu živimo! Ponavadi se sončim na obali pa mimo mene hodjo ženske sam v tangicah! Pa kaj.... Pol pa gre nekdo pa slika eno in jo napopa v cajtnge kao da je nevemkaj slikal! Sej je ženska kot ženska! Občutek mam da živimo v Mestu Gogi! Ljudje pogrebejo karkoli je možno, tud če je ena zgoraj brez na obali slikana! Primer idiotizma na plaži v Piranu Dam piki kr prav da bo zaslužla s tem! Tud če ma dobre joške, vidl so jih zdej vsi, promocijo si je nardila zdej bo pa še zaslužla! Ni bolšga! :yea1: :yea2: LP :OK:
Brihta Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Joški kot joški. Če bi bili nepovešeni, bi se pa tule ugotavljalo, da ima silikonske, ker ne more imet jošk takih, kot jih je imela preden je skoraj eno leto bil gor priklopljen (poleg moža) še en mali pamžek. :doze: Jaz v hrvatiji tud joške kažem...pa rit tudi...pa kaj. Rit ko rit in joški kot joški. :krneki: Pa sprijaznite se.... slikice fantastičnih teleščkov v raznoraznih "moških" cajtngah......so delo računalničarjev. Tudi Piko bi lahko malo obdelali v Photoshopu, sam potem ne bi bila senzacija, a ne? :kva2: Alla :alien1: ← Se strinjam. Sploh pa zgleda tut brez fotošopa čist hudo.
Brihta Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Alla, to so joški, ki se prodajajo kot "the joški". Zato so upravičeno deležni strožje kritike. Bradavice ma pa velike. :naughty: ← Dej še enkrat jih poglej, pa boš vidu da so to čist super joški. Glede na velikost so dokaj pokončno, polno oblikovani, v obliki tropskih sadežev. Ene majo že pr 25-ih povešene malhe.
.T. Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Bedno, da moraš na tak način skrbeti za svojo promocijo. (pri tamponu je bil čist slučajno zraven fotograf, pa ko je naramnica dol padla, pa zdej je bil spet čist slučajno na Lošinju - če verjamete) Tadej
Anubis Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Ah...nezanimiv par jošk. Očitno sem razvajen. Pa ne povem kje je pa zares lep par... :devil: :D
batzajla Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 dej povej dej povej,grem slikat :D
Anubis Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 dej povej dej povej,grem slikat :D ← rajš ne :)
urbi Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Še najboljši mi je pogled na Piko odzadaj... (kamor kaže puščica)... :hmm: Urbi
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Ja, če si kvazi zvezda...greš nekam v HR, moderček dol.. :OK: pol pa jočeš , kak nočeš da se objavi, pa že na začetku veš da reskiraš...slikanje... :photo:
Gallus Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 ... joški kot joški ... ... videl in držal že boljše :grim in slbaše :grim ... ... to je življenje ... ... gravitacija se povečuje premo sorazmerno z EMŠO-m ...
Ice Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Dokler je nisem gole videl, se mi je VELIKO bolje zdela. Pika bi res morala tožiti. ← :grim Jaz v hrvatiji tud joške kažem...pa rit tudi...pa kaj. Rit ko rit in joški kot joški. :krneki: Tudi Piko bi lahko malo obdelali v Photoshopu, sam potem ne bi bila senzacija, a ne? :kva2: Alla :alien1: ← :blink: kje? :blink: kje? :blink: kje? :blink: kje? :blink: kje? .......PRIDEM. :P :grim Alla v Novi. Kupim v naprej. ← dva. :grim :photo:
Alla Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Hm......za $$$ pošljem sliko. .) :P Alla O:-)
Ice Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Hm......za $$$ pošljem sliko. .) :P I should be so lucky. :whistle:
Vojč Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Dej še enkrat jih poglej, pa boš vidu da so to čist super joški. Glede na velikost so dokaj pokončno, polno oblikovani, v obliki tropskih sadežev. Ene majo že pr 25-ih povešene malhe. ← se podpišem :yea2:
Ervina Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Popravki. Samo z miško čez sliko. .)
lina Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Še dobr, da je uspela zaradi glasu :blink: Zato so tele tolažbe kakšne imajo ene pri 25-tih mal brezveze.
Zdrawc Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 Vidiš Brihta, tilli jih pa nimata skupaj za eno dlan. Imata pa kaj drugega .) ← te dve bi ble bolj za temo Ženske ki so po izgledu kot tipi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se