Aless Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 Cist naprej se nagni pa po bremzi pol pa samo zadni konc gor cukni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno September 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2005 Navlepša Vam hvala, zdaj obvladam stiuacijo, še malce vaje in bo šlo kot po maslu. Bom poskusil naredit kakšen video in ga boste nato ocenili. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Navlepša Vam hvala, zdaj obvladam stiuacijo, še malce vaje in bo šlo kot po maslu. Bom poskusil naredit kakšen video in ga boste nato ocenili. :yea1: ← Pa ne prevec probavat ker se lahk slabo konca jst sem na 50ki postopoma pa ko sm se nazadnje predn sem jo prodal pelo po prvi cca 10m pa mi je zadni konc v levo zacelo nosit sem preneho pa tak jo cez 2 dni prodal!Na 125ki sem se pa sam enkrat pelo po prvi do zdaj pa se to sam ene 8m! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Navlepša Vam hvala, zdaj obvladam stiuacijo, še malce vaje in bo šlo kot po maslu. Bom poskusil naredit kakšen video in ga boste nato ocenili. :yea1: ← evo strokovne komisije... :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ralfek2 Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Sam še mastrubirat za ravnotežje. PHHH. " kaj pa men, k se mi ne dvigne?" :slap: :lol: :lol1: :kva2: ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se