lukec Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 drugo leto zapored so izbrali najbolšo kranjsko klobaso.strokovna žirija je izbrala kot najbolšo kr.klobaso mip-a iz nove gorice,ljudska žirija(60 ocenjevalcev)pa je izbrala za najboljšo klobaso mesarstva podobnik iz cerknega.slovenci bodimo ponosni na pristen slovenski proizvod! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Kako prideš v žirijo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Lukec, ti pa nehi pumpat.... ka tanartabolš klobasa je iz Čepleza. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 slovenci bodimo ponosni na pristen slovenski proizvod! ← Yeah, kot da drugi ne poznajo klobas ... bavarci, francozi, taljani, angleži ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Lukec, ti pa nehi pumpat.... ka tanartabolš klobasa je iz Čepleza. :) ← Ker mu kruli po zelodcu, cas kosila pa je se dalec, naprosam moderatorje, da zaprejo to temo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Yeah, kot da drugi ne poznajo klobas ... bavarci, francozi, taljani, angleži ... ← Ja.. ampak tiste, narjene pr nas so pa pristen slovenski proizvod.. ni nihce reku da so avtohton slovenski mesni izdelek :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 PS: www.wikipedia.org/wiki/sausage Sausage is a natural outcome of efficient butchery. Sausage-makers put meat and animal parts that are edible and usually nutritious, but not particularly appealing, such as organ meats, blood, and fat, to good use, and allow the preservation of meat that can not be consumed immediately. Hence, sausages are among the oldest of prepared foods. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Ja.. ampak tiste, narjene pr nas so pa pristen slovenski proizvod.. ni nihce reku da so avtohton slovenski mesni izdelek :whistle: ← :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 dobr, da obstajajo brihtne glave, da (vedno) obrazložijo situacijo... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Kranjske se grejo grupnega........... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Kranjske se grejo grupnega........... :kva2: ← Pa una zgori levo ma pirsing če prov vidm :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 Pa una zgori levo ma pirsing če prov vidm :kva2: ← Pa res :kva2: Matr, člowk bjo kar v usta dal.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se