greenninja Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Poletje se končuje počasi, vreme itak ni bog ve kaj. Kaj kmalu bo jesen, pa zima in z njo bo spet aktiven deda mraz.. :OK: Tema se odpira z namenom, če si kdo za darilce želi kaj finančno izdatnejšega, količinsko obilnejšega, pa karkoli.. Baje da deda že dela spisek.. :naughty: p.s.: baje, da se ga že da zakamufliranega srečat med nabavljanjem robe.. :hmm:
Špilferderber Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 deda mraz, jaz bi menjal.. R bi zamenjal za K, drugo enko za 2, 5 za nulo in drugi R za S :lol1:
SiR Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Jaz pa bi ... hmm ... a morm povedat? ;) :blush:
Nagaya Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Jaz pa bi ... hmm ... a morm povedat? ;) :blush: ← bejž delat :fight2:
Zdrawc Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 dragi dedek mraz by Zmelkoow tu je novo leto čas nakupov in daril vse kar sem želel si prejšnja leta sem dobil avtek na elektriko kolo in tamagoči srajco in superge ki se svetijo ponoči dragi dedek mraz ti si res faca od človeka redno si obdaroval me za vsa nova leta veš da sem bolj skromen dečko in da ne težim letos pa si eno stvar res močno želim prosim dedek mraz uzakoni evtanazijo za vse naše pevce ki tako zelo trpijo rešimo jih muk ki jih rodijo srčne rane dragi dedek mraz to naj bo darilo zame vem da ne bo lahka s politiki in stroko pa tudi farji ti ne bodo šli na roko ampak jaz verjamem vate in vem da boš to zmogel potem jih lahko pošljemo priporočeno k bogu vislice elektrika al pa šprica z drogo sami naj izberejo svoj poljub z usodo jaz goreče upam in sem optimist da pod jelkico me bo pričakal nov uradni list še ena za dedka mraza :whistle:
Thundercat Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...&hl=bo%9Ei%E8ek :)
Alla Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 TC, Dedek Mraz in Božiček nista ena in ista oseba! :grrr Alla B)
Thundercat Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 na sliki v prvem postu pa je kljub temu božiček.... .) TC, Dedek Mraz in Božiček nista ena in ista oseba ponavadi se med tema dvema izmenjujeta ata in mama...maš res.... :)
Zdrawc Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 TC, Dedek Mraz in Božiček nista ena in ista oseba! :grrr To je čist res.... Sicer je pa Božiček še zmeraj na dopustu...
greenninja Objavljeno Avgust 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 na sliki v prvem postu pa je kljub temu božiček.... .) Zato pa se temu pravi KAMUFLIRAN DEDA MRAZ.. :slap: :rolleyes:
SiR Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 na sliki v prvem postu pa je kljub temu božiček.... .) ponavadi se med tema dvema izmenjujeta ata in mama...maš res.... :) ← Redneck ...
Kontraband Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Rad bi da mi zrihta letalske karte za ZDA.
pupa Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Zrihtam ti jih lahko tudi jaz... samo plačat jih boš pa še vseeno mogu .)
Kontraband Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Zrihtam ti jih lahko tudi jaz... samo plačat jih boš pa še vseeno mogu .) ← Ehe, sem upal da mi jo bo on zastojn nabavu.
Jure Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Hmm, fajn bi bilo če bi letos bil dedek mraz ubistvu ena huda bejba, ki bi mi prinesla samo sebe! :D
jose Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 deda mraz želim da mi na sankah pripelješ eno..... O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se