SiR Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Ali so tisti s črnimi motorji pozerji?
maXXXimum Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Tut men se je že zgodilo, da sem tkole prebral naslov tiste teme o čistih motorjih. :yes: Ne vem, kako bi barva njegovega motorja vplivala na karakter človeka? :hmm:
bubamara Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Črna barva by Anton Trstenjak :) Črna barva pomeni fizikalno »temo«, fiziološko »počitek« (pavzo), psihološko pa žalost, potrtost. Njena objektivna asociacija je noč, čustvena pa tema s skrivnostjo. Njen karakter je neugodno domišljijski. Simbolika črnine je etnološko in zgodovinsko različno pogojena: pri nas pomeni smrt, na vzhodu obratno: belina (kot simbol neskončnosti) je smrtna barva. A tudi na zahodu je bila belina še do 16.st. žalna barva. Črnino kot žalno barvo je uvedel francoski kralj Ludvik XII. ob smrti kraljice Ane, ker so na burgundskem dvoru že prej imeli črno barvo (obleke) za žalno v nasprotju s pisano ljudsko. Črna barva res ne more vzbujati predvsem ugodnih čustev, saj je po svoji naravi samo pomanjkanje svetlobe in njenih lastnosti Črnina velja za okolje, ki vpliva na človeka neugodno. Pogosto navajajo v tej zvezi primer londonskega mostu Blackfriars, ki je bil črno barvan, in s katerega so bili najpogostejši samomori, ki pa so vidno pojenjali, ko so most prepleskali z zeleno barvo. Signalno pa črnino uporabljamo vedno le kot znak za »dno«. tko, da ja, ljudje s črnimi motorji hočejo biti pozerji...ampak resnica je čisto drugačna :naughty: :afro1:
Brihta Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Ghost riderji so pozerji. (Sej ne rečm da jst ne bi mel črnga kombinezona, črne čelade, pa zatemnjene šipce :blush: )
Stric Burek Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Črna barva by Anton Trstenjak :) Črna barva pomeni fizikalno »temo«, fiziološko »počitek« (pavzo), psihološko pa žalost, potrtost. ← No ja mogoče, sam jest cm večinoma oblečen v črno :yea2: , pa v družbi nisem nikoli potrt ali žalosten, večinoma mi "dogaja" in se zajebavam(o) na veliko, tko da mislm da ni nevem kako povezano z barvo, oz. to da človekov karakter presodiš po barvah v katerih je oblečen, čeprou se mi vse bolj dopadejo sprane kavbojke in zblejene majce :yea1:
jose Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 ..... odvisno od človeka in ne barve motorina :closedeyes:
Robert Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Ghost riderji so pozerji. (Sej ne rečm da jst ne bi mel črnga kombinezona, črne čelade, pa zatemnjene šipce :blush: ) ← Za mene pa kanarini .) Pozdrav od Roberta
Zdrawc Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Ni važno kake barve je motor, sam da je ČRN..... :naughty: Da bi blo pa pozerstvo pogojeno z črno barvo, kej takega še pa nism slišal... :hmm: Se mi zdi, da dosti prej, kakšna kričeča barva, pa seveda pretiravanje s kromom in raznimi dodatnimi svetlečimi elementi, ala neonske lučke & CO. :SS
vojak25 Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 HALO, to pa je butasto vprašanje :lol1: :lol1: kaj pa če bi vprašal a so ljudje z rdečimi motorji komunisti :?
VmasIna Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Jaz imam črno-siv motor trenutno, imam ga pa zato, ker je tak najlepši, pa tud kombirat se da vse zravn (barva opreme pa to). Nasledni motor bom vzel tud črn. Mi je pa prav vseeno, če drugim motor všeč ali pa ne, pač jaz nimam motorja, da bi ga razkazval, ampak za lasten užitek in da uživam v vožnji z njim. Ljudje z črnimi motorji nismo vsekakokr samo pozerji ;)
JMatic Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 HALO, to pa je butasto vprašanje :lol1: :lol1: kaj pa če bi vprašal a so ljudje z rdečimi motorji komunisti :? ← ej jest nism komunist :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
VmasIna Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 ej jest nism komunist :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← si ziher ? :D :D :D tvoj motor govori drugo... ;)
John2005 Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Tale tema je tko butasta kot tista z "čistimi motorji". To je tko k bi vprau če je človek ki je čist pozer. Mislm da je splošno da je čisto lepše!!
VmasIna Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Tale tema je tko butasta kot tista z "čistimi motorji". To je tko k bi vprau če je človek ki je čist pozer. Mislm da je splošno da je čisto lepše!! ← Tak ko si reku, sem že jaz mislil napisat, pa nisem pol :D
kađiva Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 ej jest nism komunist :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← ne nisi,...ti si fašist!!! :lol1: :lol1:
JAN49 Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Ni važno kake barve je motor, sam da je ČRN..... :naughty: Ja se strinjam s tabo Zdrawc, sam da je črn :grim . Drgač pa mislm, da barva ni pomembna na to a si pozer al ne. A sm te kej potolažu :friend1: . Vsak pa ima seveda svoj okus.
gizmOkak Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 motor more bit črn, čene ga pobarvamo :P p.s. poliestre bom pa v perla belo pobarvu pa rdečo črtico narisu. Sam ne okol govort :xx: :lol:
simonsi Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Jaz imam pa rdeč motor. A sem sedaj peder pa komunist, al kaj? :slap:
Bens Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Definiraj pozerji :hmm: Po moje glih kontra ker nočjo iztopat tko kot nekateri z nalepkami ,replikami itd Je pa res da je zame najlepš črn motor pa ne vem zakaj stvar okusa pač Tko da vsak ma svoj vesele
Zdrawc Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 A sm te kej potolažu :friend1: . N'mal pa že, Tnx :blush:
Thundercat Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 A sem sedaj peder ← ne, pedri so tisti, ki se vozijo s posojenimi motorji.... .)
jax Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 Pozerstva se ne vidi v čistoči oziroma barvi motorja :BUA: Pozerstvo je enostavno način življenja :)
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 ... sploh ni važno kakšne barve je ... važno da je črn :devil:
anA Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 ehm... ja jest sem ful pozerka... mam pa tut črn kombinezon... :naughty: :naughty: :naughty:
vuk76 Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 hmmm...ja jaz sem pol tudi ful pozer-črn motor,črni šuhe,čelada,hlače,jakna,rokavice pa še spodnje gate mam črne... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se