SiR Objavljeno Avgust 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 :oops: a ni bila nek tema o pozerstvu povezanem s čistimi mopedi? :oops: Falila temo. Sicer pa ma moj moped tudi nekaj črnine.. :hmm: ← Maš litrco Metliške črnine pod zicom? ;)
pirrulz Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Maš litrco Metliške črnine pod zicom? ;) ← Gemaj, Sym, gemaj. :grim
Špilferderber Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Gemaj, Sym, gemaj. :grim ← gamaj, za Vas neuke vinogradnike.. :devil:
pirrulz Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 gamaj, za Vas neuke vinogradnike.. :devil: ← :grrr mislim, da ne govoriva o istem vinu :P
Rude Boy Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 gEmaj !!! v slovenskogoriškem in haloškem okolišu ! :wacko:
SiR Objavljeno Avgust 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 gEmaj !!! v slovenskogoriškem in haloškem okolišu ! :wacko: ← ???? Mrliška črnina rulz ;)
GorazdH Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 tisti s črnimi motorji smo pozerji. konec debate :afro1:
Manu Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 tisti s črnimi motorji smo pozerji. konec debate :afro1: ← Eni ste manj, nekateri so pa BOLJ. ;)
Špilferderber Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 gEmaj !!! v slovenskogoriškem in haloškem okolišu ! :wacko: ← priznam napako. plačam metek. :OK:
Manu Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 eni pa sploh :OK: ← :yes: Živa resnica. :whistle: Drgač me pa sicer črno ne moti, da se razumemo.... :blush:
Rude Boy Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 eni pa sploh :OK: ← in oh ! še posebaj če ga vozi black magic women odzadi pa Carlos brenka ! :yea2:
Pervy Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 4 strani teme!?!?!?!? kdo bo te to bral :slap: jaz hočem mat črn motor, ki bo mel vse črno razen luči :grim če že čistega motorja nimam pa naj bo saj črn da bom pozer :P
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Ljudje s črnimi motorji SO POZERJI!!!!!!!! :blush:
GhostRR Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 A si ga kdo želi met :naughty: ?
GorazdH Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 ma toja je malo rumena...šminkarija... :afro1:
Osama Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 kadar grem kupit motor, majo sam črnga. Ali sem pozer?
Dietrich Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Mam črn motor in sem pozer! :naughty: :naughty:
Lowrenc Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 (popravljeno) Lih dons sem vidu pred stavbo, kjer imajo slovenske železnice pisarne v ljubljani na frišno spucanega rdečga Kawlna z7s z rollbar-i, ki sem ga čist tanrbl taprvič vidu spucanega!!! In ne samo to! Pazi zdej: meu je čist nove gume(spredaj + zadaj-so se še mucki od nalivanja gor držal) in pomoje tut čist novo(al pa oprano d je zgledala kt nova... ) ketno! Kdo pozna tega tipa? Jst bi reku d ta tip definitivno ni pozer, pa čeprou ga osebno ne poznam! Torej: Tipi z usranimi motorji niso pozerji, tipi z čistimi motorji so pa lahko tudi to!! Mam prou? Popravljeno Oktober 26, 2005. Popravil Lowrenc
bubamara Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Torej: Tipi z usranimi motorji niso pozerji, tipi z čistimi motorji so pa lahko tudi to!! Mam prou? ← ja, itaq...vedno in povsod.... :doze:
Lowrenc Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Hvala,hvala, sj nebi blo treba! To že vem edin fotr me še prekaša!!!
Lobo Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 na frišno spucanega rdečga Kawlna z7s z rollbar-i, ki sem ga čist tanrbl taprvič vidu spucanega!!! ... Jst bi reku d ta tip definitivno ni pozer, pa čeprou ga osebno ne poznam! Torej: Tipi z usranimi motorji niso pozerji, tipi z čistimi motorji so pa lahko tudi to!! Mam prou? ← Sicer imaš prav. Ampak v temi Ali so ljudje s čistimi motorji pozerji? To je pa druga tema. Pa ne zamerit. Grešiti je človeško. Zvaliti krivdo na drugega je še bolj človeško.
Lowrenc Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 :xx: :xx: Lowrenc!! Marš nazaj v 2. razred in se nauči brat!! Sorry
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se