Crownless Objavljeno September 10, 2005 Deli Objavljeno September 10, 2005 (popravljeno) Bil, pogledal.. nič posebnega :doze: Se je pa najdl ene par motorističnih cvetk ki so okol skakal dokaj naklani in težil mimoidočim in delali vsem ostalim motoristom dobro reklamo :BUA: Pa en moto-burnout z ninjo 9 sem uspel ujet... ← Ni biu to edini burnout. Bil eden ob približno 15.30. Ravno ko sem se odpravljal domou. Tipson z R6, rossi poslikava med približno 250 ludmi delou burnout. Seveda totlano nažgan. Raje sem se umaknu, ker nikoli neveš kdaj bo motor ušel iz rok :angry: . Sicer se pa prdružujem drugim.....nekateri mamo raj motorje in nas avte ne fascinirajo pretirano. Sem pa srečal cagivo. Crownless Popravljeno September 10, 2005. Popravil Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 10, 2005 Deli Objavljeno September 10, 2005 slikce, slikce :D pa ne z avtomobili, ampak bejbami :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno September 10, 2005 Deli Objavljeno September 10, 2005 še video :photo: http://www.vrabl.com/moto/grosuplje05_burnout.3gp Pa za ogled boste potreboval Nokia Multimedia player :whistle: ← No no, ne strasit. :grrr Quicktime zadostuje :grim ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 No no, ne strasit. :grrr Quicktime zadostuje :grim ;) ← Aja... nism vedu da tut tam dela :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 tkole tuki maš neki od te hondice .) A3M HONDA CIVIC ← Te slike sem ze gledo!Mislo sem ce ma kdo kake slike ko je sam slikal! Drugac je lepa hondica sam pri barvi bi lahk bli mal bol izvirni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 ena :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 dva :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 tri :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 še ena plehnata :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se