Skoči na vsebino

Yamaha FZ 1

lederman

Priporočene objave

Je že kdo poizkusil dat na Fz1, Akrapovičev izpuh od yamahe r6, model gp style, zanima me če je to izvedljvo in kako se ptem spremeni obnašanje motorja?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozna kdo mogoče kaj zgodovine tega motorja klik? Pa še naproso bi če ima kdo kakšen realen test za Fz1, lahka tudi tujega da mal preberem o kakšnem stroju se pogovarjamo.LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozna kdo mogoče kaj zgodovine tega motorja klik? Pa še naproso bi če ima kdo kakšen realen test za Fz1, lahka tudi tujega da mal preberem o kakšnem stroju se pogovarjamo.LP

Tud jz ne poznam, pa tud men je smešno poceni, sam sej piše, da je spraskan, kar ni nujno, da je zgolj spraskan, je pa res, da fant prodaja vse kar ima, tako da morda pa rabi dinarce.

Mam pa teste :)FZ1 Fazer od MotoPulsa in FZ1 N od MotoPulsa, če je to zate seveda "realno", karkoli si že s to besedo želel povedati.

A naše mnenje nič ne šteje?

ajd

Popravljeno . Popravil suhi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tud jz ne poznam, pa tud men je smešno poceni, sam sej piše, da je spraskan, kar ni nujno, da je zgolj spraskan, je pa res, da fant prodaja vse kar ima, tako da morda pa rabi dinarce.

Mam pa teste :)FZ1 Fazer od MotoPulsa in FZ1 N od MotoPulsa, če je to zate seveda "realno", karkoli si že s to besedo želel povedati.

A naše mnenje nič ne šteje?

ajd

Hvala ti za linke od testov, seveda mi informacije uporabnikov motorja več povedo kot ti testi ki se od enega do drugega razlikujejo. Kullker sem uspel pregledat temo je ta motor prava zadeva za to kar je namenjen.

Oglas je sedaj malo spremenjen in ne piše več da je popraskan, tudi cena je bila prej 6200evrov, kar mislim da je realna cena za tak motor, ker pa se motorji trenutno ne prodajajo nevem kako se pač cene spuščajo, lahko pa da res nujno rabi denar. Ko sem klcal prodajalca je vse lepo razložo in da tiste praske na zadnjem delu skorajda niso vidne, drugače bi naj bilo vse celo, je pa servisna in vse kar pripada zraven. Se pravi motor je treba videt uživo in potem dat oceno, se pa moto nahaja v Kočevju.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vcasih je manjse lepse*registrska tablica*... Pripravljena za voznjo v Juzni Karolini.

Res je.....manjše je lepše...samo 15x15 cm tongue.gif

post-498-12568048433_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lep pozdrav. Pred kašnima 2 mescoma sm kupu fz1S. Naj povem prvo,da motor mi je zakon. Praktično vse na njemu mi je hudo. Motor je 2007 letnik z 9000 km prevoženih. Servisa sta bla 2, prvi pri 1000km ter drugi pred kratkim, 8500. Po drugem servisu pa sem opazil nekaj, kar me malo moti. Na servisu je poleg menjave olja ter filtra biu menjan še auspuh. Skratka da preidem na bistvo. Ko je motor mrzel in ga prižgem, prihaja iz njega še neko dodatno klenketanje, ki se mi zdi malce nenavadno. Ta zvok prihaja cca 1min do 2min, oziroma dokler se motor ne segreje na okoli 40 stopinj.Peljal sem na servis kjer so mi rekli, da se tako oglašajo vse fz1/r1. Nenavadno se mi zdi to, da prej z orignal auspuh tega zvoka nisem zaznal. Ali se komu sanja kaj bi lahko bilo in če je mogoče kdo imel podobeno situacijo. Vnaprej hvala za pomoč.

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

še neko dodatno klenketanje, ki se mi zdi malce nenavadno.

Kako to misliš "klenketanje" kje? (kovisnki zvok?). Poglej, da niso zajle od exup ventila v luftu, če jih na servisu niso vzeli ven.

Nič ne sme klenketat, no vsaj meni in še parim za katere vem, da so menjali lonec, nič ne klenketa.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako to misliš "klenketanje" kje? (kovisnki zvok?). Poglej, da niso zajle od exup ventila v luftu, če jih na servisu niso vzeli ven.

Nič ne sme klenketat, no vsaj meni in še parim za katere vem, da so menjali lonec, nič ne klenketa.

Zelo težko je razložit prek interneta. Ta zvok prihaja iz mašine, ali pa je zelo zelo blizu.Pomoje je 100% povezano z temperaturo motorja, ker po 1 min al oziroma pri 40 stopin celzija popolnoma utihne. Bom šu še enkat zalaufat stroj, pa probu bl locirat zvok. Še kšna ideja kva bi lohka blo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj mi prijazen slovenski uporabnik preveri pri svoji fazerki ali ima kakrsnekoli oznake E na prednji luci? Moja ima samo na zadnji luci, prednja in smerniki pa so brez E oznak. Samo v informacijo ali bo ob homologaciji v Slo potrebno le to menjati. Prav tako prosim za fotko nalepke z VIN cifro na okvirju - da primerjam ali je ista, lahko na PM.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zna biti razlika v prednjih lučeh, ker imajo vozila, ki so delana za ameriški trg drugačne žaromete. V združenih državah luči svetijo v ravni liniji, dočim v evropi svetijo od sredine žarometa pod kotom 15 stopinj desno gor, tako, da osvetljujejo desni rob ceste. Zato je zelo verjetno, da boš moral menjati žaromet, če boš motor pripeljal čez lužo in ga hotel registrirati tukaj. Za smerokaze ti pa ne vem povedati nič konkretnega, lahko samo pogledam na mojem motorju in ti povem podatke z mojih smerokazov.

LP Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej ta skrivnostni zvok k me je motu mi ni dal miru. Sm šu na 2 servisa pogledat kva tm pravjo in oba sta mi rekla da je popolnoma normalno in celo da lepo laufa.:P Iz muhe sm delu slona. No kukrkoli hvala Frpisu za pomoč. LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej ta skrivnostni zvok k me je motu mi ni dal miru. Sm šu na 2 servisa pogledat kva tm pravjo in oba sta mi rekla da je popolnoma normalno in celo da lepo laufa.:P Iz muhe sm delu slona. No kukrkoli hvala Frpisu za pomoč. LP

Stople v uho al pa kak glasn izpuh...pa te ne bo nic vec motlo.... :naughty: :whistle:;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

so lepe ja... sem jih tudi sam gledal, pa sem se potem raje odločil za Rizomo ...

nč zlatga ni na njih :P

kdaj gre karavana FZ enk na panoramsko vožnjo .... da si jih mal pokažemo :lol1: ... :whistle:

Popravljeno . Popravil maus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

so lepe ja... sem jih tudi sam gledal, pa sem se potem raje odločil za Rizomo ...

nč zlatga ni na njih :P

kdaj gre karavana FZ enk na panoramsko vožnjo .... da si jih mal pokažemo :lol1: ... :whistle:

Zadnjic smo bli trije v karavani. :whistle: Drgac pa lahko naslednjo sezono. Jaz sem tudi za letos zakljucil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zadnjic smo bli trije v karavani. whistle.gif Drgac pa lahko naslednjo sezono. Jaz sem tudi za letos zakljucil.

Tud jes sm ga že zazimu...za kakšno skupno vožnjo bi pa tud jest biu spomladi...da pokažemo mal folku kaj so pravi motorji evilgrin.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nas se pa se kar vozi dokler je do +20 stopinj zunaj cez dan:naughty: .

Barval sem pokrove izpuha in vsaj meni izgleda bolj vsecno. Montiral RAM nosilec za nuvi 780. Kje imate montirano vticnico za 12V, ima kdo kaksen dober predlog da bo lepo skrita? Prosim se za link kje ste narocali prikazovalnik prestav.

ali imajo evropske FZ blend stikalo, moja ga nima?

lp iz Obamalanda

post-13241-125799024529_thumb.jpg

post-13241-125799028261_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ali imajo evropske FZ blend stikalo, moja ga nima?

A to misliš "blend stikalo" za poblendad nasproti vozečim? Moja ga nima.

Prikazovalnik...... KLIK

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!