vuk76 Objavljeno November 16, 2009 Deli Objavljeno November 16, 2009 Sem opazil da imaš na tačkah karbonsko ploščico, pa me zanima kje si to nabavil....mi je zelo všeč Preko Ebaya - HF PArts Int. - isci uporabnika hot-fashion1. Sem pa mahjen na karbonske dele: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Preko Ebaya - HF PArts Int. - isci uporabnika hot-fashion1. Sem pa mahjen na karbonske dele: hvala, sm najdu, ampak ma pa svinsko drage cene sm pol še ceu kup drugih najdu, k so pa celo precej cenejši....bomo vidl, mam celo zimo čas razmišljat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 hvala, sm najdu, ampak ma pa svinsko drage cene sm pol še ceu kup drugih najdu, k so pa celo precej cenejši....bomo vidl, mam celo zimo čas razmišljat :naughty: Jp, so kr drage cene...jaz sem se lani cez zimo igral in za vsako karbonsko zadevo za Fazerco ponudil max 25 EUR...in dvakrat je ratalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno November 22, 2009 Deli Objavljeno November 22, 2009 Končni videz....zdej pa samo še malenkosti :naughty: Vikend mi je biu pa zelo naklonjen, in sem dodobra preluftal tanou "dimnik".....norooo! WhiteWolf 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 Nekaj probavamo in testiramo...kolk je kvalitetno bomo vidli cez cajt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 Nekaj probavamo in testiramo...kolk je kvalitetno bomo vidli cez cajt To js že mam v črni ... dobro zgleda, tako, da je na modelih 2010 tudi v črni barvi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 @Vuk...prašno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 @Vuk...prašno? Jp, prasno...zdaj se pa zafrkavam z brusenjem odvecne barve,da lahko tacke dam nazaj v nosilce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 prajs? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 Nekaj probavamo in testiramo...kolk je kvalitetno bomo vidli cez cajt tole tud kar zanimivo zgleda.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 prajs? Nosilci + tace in celoten GIVI nosilec za stranske kufre je blo 30 EUR. Nosilce + tace so pobarvane ok, GIVI nosilci pa majo par pomankljivosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcN Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 Končni videz....zdej pa samo še malenkosti :naughty: Vikend mi je biu pa zelo naklonjen, in sem dodobra preluftal tanou "dimnik".....norooo! Hehe NICE!!! Lepa Fazerka. Men je smešn k se usedem na kšn drug motor, se mi zdijo k kolesa, ma še kdo drug tak problem? ninja6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcN Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Rabim eno pomoč. Kje bi se dal kupt objemko za na auspuh? Prej al slej bom neki gor zapeku. Videl sem na eni fazerki da ima objemko z ploščico ki preprečuje da se ti škorn al pa hlača stopi gor. Pride pa na predel malo pred lonec, če gledamo v smeri od motorja proti koncu auspuha. Ima kdo to zadevo in kje je kupu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ankh Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Spodaj pripeta slika je na ogled samo ljubitelju karbona vuk-u 76. :naughty: SCORPIONS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ankh Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Spodaj pripeta slika je na ogled samo ljubitelju karbona vuk-u 76. SCORPIONS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ankh Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Spodaj pripeta slika je na ogled samo ljubitelju karbona vuk-u 76. SCORPIONS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 Prijatelj moj, a izzivaš??? Smo glih dobli 14 plačo Škoda da se mi Samo ni potem več javljal na email,ko sem ga spraseval za cene. Drgac pa na tvojga ful lepo pase ,ker je vec kontrasta kot na moji grafitni. Na slikah pa tudi zgleda lepo narejeno. Kaj takrat na Fazer meetingu si mel to ze gor,ne? Vidim pa,da ti manjka ščitnik ketne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 Iščem malo ali se kje prodaja kakšen ugoden bug spoiler - pa sem naletel na tegale, Vuk76 veš kako lepo bi pasal na tvojega :evilgrin: ...sam iščem original rdečega ali pa če kdo ve za kakšno kopijo originala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ankh Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 (popravljeno) 'vuk76' date='26. November 2009 - 10:44 PM' Prijatelj moj, a izzivaš??? Vidim pa,da ti manjka ščitnik ketne? Ščitnik verige (karbon) sem imel na motorju namontiran dva dni. Ker mi ni bila všeč izdelava, sem ga vrnil. Glede izzivanja - na spodnjem delu tretje slike poišči del motorja, ki ni serijski in ga na FZ1 ne boš (verjetno) nikdar videl. :naughty: Popravljeno December 1, 2009. Popravil ankh SCORPIONS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 (popravljeno) Iščem malo ali se kje prodaja kakšen ugoden bug spoiler - pa sem naletel na tegale, Vuk76 veš kako lepo bi pasal na tvojega :evilgrin: ...sam iščem original rdečega ali pa če kdo ve za kakšno kopijo originala... Jaz mam bug spojler...lepo mat črne barve...ce rabis slikovni dokaz reci ...ce zelis istega taksnega(kopijo originala),pa me kontaktiraj pa ti povem kolko stane.Edino pobarvat si ga se mors dat. Karbonski buggy ne ustreza k mojemu konceptu. Popravljeno December 1, 2009. Popravil vuk76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 A mogoče kdo ve, če slučajno paše pokrou za zadnji sedež od FZ1 N, na FZ1 S....oblika riti vem da je drugačna, pa bi se useeno rad prpričal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Vidiš to tud mene zanima, ker jz bi pa dal kr zic za sopotnika od FZ1-Fazer na svojega nakeda, da bo deklina bl vesela k bo "treba" kam spet daleč it No če kdo ve naj pove, če ne lahk pa midva s Fripsom to ugotovima - ko se boš oglasil, prinesi še zic zadnji s seboj, pa bo črno na belem, če gre al ne. Lahko prosim? Hvala ajd maco47 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 A mogoče kdo ve, če slučajno paše pokrou za zadnji sedež od FZ1 N, na FZ1 S....oblika riti vem da je drugačna, pa bi se useeno rad prpričal 99% ne paše. Sedaj tudi zmontirano: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Vidiš to tud mene zanima, ker jz bi pa dal kr zic za sopotnika od FZ1-Fazer na svojega nakeda, da bo deklina bl vesela k bo "treba" kam spet daleč it No če kdo ve naj pove, če ne lahk pa midva s Fripsom to ugotovima - ko se boš oglasil, prinesi še zic zadnji s seboj, pa bo črno na belem, če gre al ne. Lahko prosim? Hvala ajd Ne pase zic....sva z kolegom probavala. Naked zic je manjsi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 99% ne paše. eh, pa je vse v vodo padl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se