Frips Objavljeno Januar 12, 2010 Deli Objavljeno Januar 12, 2010 Ima kdo tukaj tale izpuh? Zelo rad bi slišal v živo tole zadevco..... Sem že gledal enkrat po Remusu, vendar sem se ob ceni premisil..cca 650€. Je bil Akrapo cenej. Zvok? poišči na jubitubu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Januar 12, 2010 Deli Objavljeno Januar 12, 2010 Ima kdo tukaj tale izpuh? Zelo rad bi slišal v živo tole zadevco..... ...yap...na Tubi maš velik posnetkov...sicer ni v živo, nekaj pa je le... p.s. ...ni ga čez Akrapota... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno Januar 12, 2010 Deli Objavljeno Januar 12, 2010 A zanima koga tale bug...kopija originala !? redna cena 80€ + 26€ poštnine - v JAN imajo -15% kar nanese 68€+26€ poštnine - mogoče kak group by, da mal pršparamo na poštnini... hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcN Objavljeno Januar 12, 2010 Deli Objavljeno Januar 12, 2010 ...yap...na Tubi maš velik posnetkov...sicer ni v živo, nekaj pa je le... p.s. ...ni ga čez Akrapota... lp Tuba je v veliki večini popolnoma neuporabna za poslušanje zvoka, saj običajna snemalna naprava ne zmore prenesti zvoka v pravi obliki(tko kt bobni v živo). Sam sem poskušal z neko dobro napravo posneti zvok FZ6n z wingsi pa je vn pršl kr en gnil zvok. Imam akrapoviča karbon s katerim sem zelo zadovoljen(videz in zvok) ter z dejstvom da ga lahko homologiram, vendar pa sem malo firbca kako zveni z remusom.... Sodeč po telem posnetku je zvok izpuha z dušilcem tam nekje na ravni akrapota brez.... suhi in hilton 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Januar 12, 2010 Deli Objavljeno Januar 12, 2010 A zanima koga tale bug...kopija originala !? redna cena 80€ + 26€ poštnine - v JAN imajo -15% kar nanese 68€+26€ poštnine - mogoče kak group by, da mal pršparamo na poštnini... To je nepoštrihan, ne? Ma kdo idejo kolko me še pride potem barvanje, ker če je znosno vse skupaj, zakaj pa ne Hvala, ajd maco47 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Januar 12, 2010 Deli Objavljeno Januar 12, 2010 To je nepoštrihan, ne? Ma kdo idejo kolko me še pride potem barvanje, ker če je znosno vse skupaj, zakaj pa ne Hvala, ajd Mene je priprava in barvanje z barvo vred prišlo 80€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 Kaj ni lepši leo vince gp plus??zvok je tudi bolj oster.. Mimogrede kje bi se dalo nabavit merilec-kazalec prestav, ki se je tako lepo zložil zraven origina števca na spodnjo stran?? in kje bi se pobarvan bug spoiler za 80 eur dalo dobit?? Je kdo že naročil iz USA kaj večjega oziroma večjo vsoto tam nekje do 150 dolarjev??Kolk te usekajo na carini z davkom in to,komplicirajo z dostavo, lahko tudi zavrnejo?? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 Vsake oči majo svojega malarja. Pa če je preglasen tudi ni fajn..začnejo ušesa bolet. No meni nekako ta leo ne sede...."premal robusten" glede na celo pojavo motorja. Andro82 in SCORPIONS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 ...kje bi se pobarvan bug spoiler za 80 eur dalo dobit?? O uvozu iz USA je tema na forumu, pa veliko notri piše, bo pa definitivno prišlo vsaj 20% več + poštnina seveda. Andro hvala za info, bom moral malo razmisliti, če mi je potem vredno skoraj 200€ za ta spojler...tako da slakutar ne ve če sem zraven. Za 80€ pobarvanega bi pa jz potem kr 2 mel ajd maco47 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 Vsake oči majo svojega malarja. Pa če je preglasen tudi ni fajn..začnejo ušesa bolet. No meni nekako ta leo ne sede...."premal robusten" glede na celo pojavo motorja. hja edino barva mal izstopa, ma bo pa v črni barvi lepše, akrapo mi je skoraj prerobusten, če že potem bi ga definitivno skrajšal za cca 8 cm..potem nebi tako štrlel več ven.. glede prikazovalnika prestav pa ne ve kdo kje se je to takrat nabavljalo?? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 Mal prebrskaj nazaj to temo..nekje je link. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
komandos Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 Kaj ni lepši leo vince gp plus??zvok je tudi bolj oster.. Mimogrede kje bi se dalo nabavit merilec-kazalec prestav, ki se je tako lepo zložil zraven origina števca na spodnjo stran?? in kje bi se pobarvan bug spoiler za 80 eur dalo dobit?? Je kdo že naročil iz USA kaj večjega oziroma večjo vsoto tam nekje do 150 dolarjev??Kolk te usekajo na carini z davkom in to,komplicirajo z dostavo, lahko tudi zavrnejo?? lp Meni zgleda k cevi pr centralni Akrapovič pa ja :yes: malakai in NejcN 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 ....in kje bi se pobarvan bug spoiler za 80 eur dalo dobit?? težka bo za to ceno...edino , če hočeš iz kartona roko, SCORPIONS in Dadi 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 Glede spojlerja za 80€ ste me mal narobe zastopil....napisal sem da me je samo priprava na barvanje in barvanje z barvo vered prišlo 80€, spojler imam pa od Pohajača, kjer me je spojler s poštnino vred prišel 135€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YBT Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 Glede spojlerja za 80€ ste me mal narobe zastopil....napisal sem da me je samo priprava na barvanje in barvanje z barvo vered prišlo 80€, spojler imam pa od Pohajača, kjer me je spojler s poštnino vred prišel 135€. Mene pa zanima ali je original barva,se pozna kakšna razlika ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 Original ne boš dobil....samo dober približek:)) Načeloma tudi če ni čisto 100% zadeto se ne vidi tako, ker se ne stika z ostalo plastiko enake barve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Januar 13, 2010 Deli Objavljeno Januar 13, 2010 Mene pa zanima ali je original barva,se pozna kakšna razlika ? Tako kot je že Frips napisau...originalne kode ne morš dobit, sem pa poklical k Šternu in ga prosil za kodo on njegovega ličarja, potem pa mi je kolega zmešal, vsaj na oko, popolnoma enako barvo Res pa je, da je spojler toliko oddaljen od ostalih barvanih delov, da se tudi kakšna majhna razlika v niansi ne opazi .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 Kaj ni lepši leo vince gp plus??zvok je tudi bolj oster.. Mimogrede kje bi se dalo nabavit merilec-kazalec prestav, ki se je tako lepo zložil zraven origina števca na spodnjo stran?? in kje bi se pobarvan bug spoiler za 80 eur dalo dobit?? Je kdo že naročil iz USA kaj večjega oziroma večjo vsoto tam nekje do 150 dolarjev??Kolk te usekajo na carini z davkom in to,komplicirajo z dostavo, lahko tudi zavrnejo?? lp no kej tacga bi pa mel doma!!ampak ne za vsak dan sam za ob nedeljah!!haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
78dusko Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 ...originalne kode ne morš dobit, Zakaj ne? A ni koda napisana nekje na samem motorju (tako kot pri avtomobilih) ravno z razlogom če rabiš kaj barvat (posebej če kaj zličkaš moped) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 (popravljeno) Zakaj ne? A ni koda napisana nekje na samem motorju (tako kot pri avtomobilih) ravno z razlogom če rabiš kaj barvat (posebej če kaj zličkaš moped) Koda je ze napisana,ampak barve po tej kode se ne da zmesati pri nas. Oz. vsaj ne v MAriboru in treh LJ mesalnicah barv katere sem poklical. Lahko pa narocis barvo po tej kodi iz Nemcije-http://www.motorradlack.de/. No meni na zalost se do danes niso odgovorili na moj mail. Popravljeno Januar 16, 2010. Popravil vuk76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Januar 25, 2010 Deli Objavljeno Januar 25, 2010 Koda je ze napisana,ampak barve po tej kode se ne da zmesati pri nas. Oz. vsaj ne v MAriboru in treh LJ mesalnicah barv katere sem poklical. Lahko pa narocis barvo po tej kodi iz Nemcije-http://www.motorradlack.de/. No meni na zalost se do danes niso odgovorili na moj mail. Da mal potegnem temo iz naftalina,je original spoiler sestavljen iz treh delov ali je iz enega kosa??POWER COMMANDER ima kdo namontirano gor?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciobi Objavljeno Januar 27, 2010 Deli Objavljeno Januar 27, 2010 Koliko km imate kaj na svojih motorjih? Sprašujem zaradi tega, ker kupujem eno FZ1, ki mi je všeč, ampak ima 30.000 km. Kakšne servise mora kaj imeti tak motor. Malo me moti tista velika številka na števcu, drugače je pa motor kar OK. Vem, da so km relativni, ampak vseeno, kakšna izkušnja in mnenje bi mi prav prišlo, preden kupim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 27, 2010 Deli Objavljeno Januar 27, 2010 Koliko km imate kaj na svojih motorjih? Sprašujem zaradi tega, ker kupujem eno FZ1, ki mi je všeč, ampak ima 30.000 km. Kakšne servise mora kaj imeti tak motor. Malo me moti tista velika številka na števcu, drugače je pa motor kar OK. Vem, da so km relativni, ampak vseeno, kakšna izkušnja in mnenje bi mi prav prišlo, preden kupim. moja je letnik 2006 in ima 75000 ... dela k urca ... servisi se delajo na 10000 ... motro ni samo OK ... ampak je SUPER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 27, 2010 Deli Objavljeno Januar 27, 2010 Moj je 2007 letnik in ma komaj 8000 km.Ko ga kupla jih meu slabih 4000km,tko da ostalo sem jst lani mal naštepala.Mam pa letos servis pr 10 000,sam bom prej nrdila,tko mi svetovau kolega.Za drugo pa nemam pojma,ker nimam problemov-upam da jih tud v prihodnje ne bom mela. Srečno pri nakupu :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno Januar 27, 2010 Deli Objavljeno Januar 27, 2010 Koliko km imate kaj na svojih motorjih? Sprašujem zaradi tega, ker kupujem eno FZ1, ki mi je všeč, ampak ima 30.000 km. Kakšne servise mora kaj imeti tak motor. Malo me moti tista velika številka na števcu, drugače je pa motor kar OK. Vem, da so km relativni, ampak vseeno, kakšna izkušnja in mnenje bi mi prav prišlo, preden kupim. 7tisoč!!drobiž,dej maš kakšne slike pa od kje je freza pa še kšno informacijo pa mrde se najde kdo k pozna motor,aja tačke poglej če je zamenu k js sm jih na moji pobrau ene dva centi!!Probi dobit enga k ma tak motor pa da vidiš razliko ,sam sm se pelu z eno k je mela okol 30 pa sm dobu občutek ražškatlanosti haha mnemje laika!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se