Skoči na vsebino

Yamaha FZ 1

lederman

Priporočene objave

@brabos

Jest sm močnejše postave in mi bol ugaja textil, mislim pa da je dost odvisno od načina vožnje, za kakšen material se odločiš.

Jest bom kupu textil, če bo pa moja mela svoj motor, pa mogoče tud usnje, za malo bolj adrenalinsko vožnjo. Mislim da je za turistično vožnjo bolj primeren textil, ker imaš polno podlog in se lažje prilagajaš temperaturam. Usnje pa se mi zdi, da je bolj trpežno, kar se tiče drsanja po asfaltu v primeru nesreče (bog ne daj).

No to je moje mnjenje , verjetno se pa marsikdo ne strinja z mano :)

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Imam namen kupit nosilec za kovček ,pa me zanima kakšne velikosti kovčkov imate na svojih frezah,ker ima givi samo do 37l nosilec narjen js mam pa doma 52 l kovcek:rolleyes: pa bi dal na original nosilec od givija plato za 52l kovček????

Upam da bo paše druga plata na nosilec?? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest mam plato in kovček od givija, pa kovček je 52l. Drgač pa še stranske kufre 21l .

LP

Mogoče še slika :

post-23038-126639102908_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Gladiac
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še brez kufrou :)

post-23038-126639119484_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Gladiac
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pri navezi Givi - Kappa (mislim, da je vse enako, le drugo ime) sta dva sistema: Monolock (za kovčke nekje do 46 l, in monokey do 53 l (ta pride v poštev za tebe):

Ogrodje za ploščo je vedno isto, plošči pa sta:

Monolock: ------------------------------------------------ Monokey:

post-1569-126639586639_thumb.jpg

post-1569-12663960297_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Fazer03
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako samo do 37l? Nosilec je nosilec, le plata je druga.

Sam uporabljam samo stranske 35l.

post-498-126647839755_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Frips
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa zakaj dajete kufre na tok lep motor :cry:

Ko boš moje vidu boš šele jokcu :) Ma važn da se gre lahk potem kam daleč, pa čeprav ne zgleda lepo.

kmalu...

ajd

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako samo do 37l? Nosilec je nosilec, le plata je druga.

Sam uporabljam samo stranske 35l.

post-498-126647839755_thumb.jpg

JOJ če bi bla pa še kovčka v barvi motorja bi pa res hudo zgledal !!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem razmisljal v tej smeri,ko sem kupoval. Zgornji del pokrova (nad znakom) se dobi v barvi. Samo ta rdeca ni identicna rdeci motorja,pa baje se vsi risi abnormalno poznajo.

Gledal sem tudi originalne v barve. Prevec monotono pride,pa se predrago hehe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem razmisljal v tej smeri,ko sem kupoval. Zgornji del pokrova (nad znakom) se dobi v barvi. Samo ta rdeca ni identicna rdeci motorja,pa baje se vsi risi abnormalno poznajo.

Gledal sem tudi originalne v barve. Prevec monotono pride,pa se predrago hehe.

Ah ni panike dost hudo zgleda že zdej:trance_27_notworthy:!!post-21924-12665295559_thumb.jpgka pa kej tacga k ličarju pa šmerglat špric kit pa barvo pihnt:naughty:!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo fantje, Frips mi je dal idejo in sem jo tekom tele zime tud uresničil....je blo kar nekaj ur vloženega v tole, ampak na koncu sem zadovoljen :OK:

Da mal presdtavim svoj postopek...od začetka do končnega izdelka

post-18175-126653027584_thumb.jpgpost-18175-126653028431_thumb.jpgpost-18175-126653029098_thumb.jpgpost-18175-126653029863_thumb.jpgpost-18175-12665303615_thumb.jpgpost-18175-126653031748_thumb.jpg

post-18175-126653032472_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja tale pokrou je super zadeva, če se sam voziš. Motor lepše zgleda pa še mal placa dobiš za kakšno prvo pomoč al pa dežnega :)

Sam pr men na žalost zaenkrat še ne pride v poštev, ker se večinoma dva voziva, tko da uživite tisti ki ste sami :)

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja tale pokrou je super zadeva, če se sam voziš. Motor lepše zgleda pa še mal placa dobiš za kakšno prvo pomoč al pa dežnega :)

Sam pr men na žalost zaenkrat še ne pride v poštev, ker se večinoma dva voziva, tko da uživite tisti ki ste sami :)

LP

No, sicer se tud pri meni veliko moja zadej vozi, ampak so pa tud dnevi ko sem "frej" :P....bo tko usaj vedla, da ne bom drugih vozu :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Andro hehe super ti je izpadlo. Men se še dva groba izdelka valjata doma.

Mater moram ju končati, ker mi bo nekdo drugače polomil vse kosti :surrender:

Hmm na zadnji sedež? Mislim, da sem nekaj podobnega nekje videl. Drugače pa ima TC jebeno torbo za zadnji sedež. Dno torbe se prilagaja sedežu motorja (ni klasična torba za ozad)

Sem jo preiskusil prav na FZ1...super zadeva.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@andro

Sej to maš pa tud prou, sej jest tud potihm upam, da bo en od unih dveh pri fripsu moj, če bo le denar, drugač pa neki študiram, da bi kolega prašu, kolk bi iz karmona pršu, pa da bi pol vidu, kako zgleda :)

Drgač pa uživejte vsi, pa čimveč km letos, seveda varnih.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hmmmm ... vsi ti pokrovi za zadnji sedež FZ1, so podobni mojmu :naughty: ... za potovanje imam na zadnjem sedežu GIVI torbo (28 l), kar je zame dovolj in seveda še tank torbo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hmmmm ... vsi ti pokrovi za zadnji sedež FZ1, so podobni mojmu :naughty: ... za potovanje imam na zadnjem sedežu GIVI torbo (28 l), kar je zame dovolj in seveda še tank torbo.

hehe, jebi ga, eni mamo pač okus :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@andro

Sej to maš pa tud prou, sej jest tud potihm upam, da bo en od unih dveh pri fripsu moj

Žal sta ta dva že rezervirana....Moram pa tako in tako kalup na novo narediti, tako da bomo še kaj pacal :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žal sta ta dva že rezervirana....Moram pa tako in tako kalup na novo narediti, tako da bomo še kaj pacal :D

iz česa pa si ti naredu kalup...sm po tvojih fotkah gledou, pa maš izredno lep kalup

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Andro hehe super ti je izpadlo. Men se še dva groba izdelka valjata doma.

Mater moram ju končati, ker mi bo nekdo drugače polomil vse kosti surrender.gif

Hmm na zadnji sedež? Mislim, da sem nekaj podobnega nekje videl. Drugače pa ima TC jebeno torbo za zadnji sedež. Dno torbe se prilagaja sedežu motorja (ni klasična torba za ozad)

Sem jo preiskusil prav na FZ1...super zadeva.

Ne se sekirat,saj je komaj eno leto kar delaštrance_09_box.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:blush: sj sam še nosilce nardim :D

iz česa pa si ti naredu kalup...sm po tvojih fotkah gledou, pa maš izredno lep kalup

Odlitek kalupa, ki je narejen po originalnem sedežu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:blush: sj sam še nosilce nardim :D

Odlitek kalupa, ki je narejen po originalnem sedežu.

ja, za obliko sem tud jest uporabu mal dodelan original sedež...samo jest sm naredu odlitek iz gipsa...iz česa pa ti?

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!