Gladiac Objavljeno Februar 15, 2010 Deli Objavljeno Februar 15, 2010 @brabos Jest sm močnejše postave in mi bol ugaja textil, mislim pa da je dost odvisno od načina vožnje, za kakšen material se odločiš. Jest bom kupu textil, če bo pa moja mela svoj motor, pa mogoče tud usnje, za malo bolj adrenalinsko vožnjo. Mislim da je za turistično vožnjo bolj primeren textil, ker imaš polno podlog in se lažje prilagajaš temperaturam. Usnje pa se mi zdi, da je bolj trpežno, kar se tiče drsanja po asfaltu v primeru nesreče (bog ne daj). No to je moje mnjenje , verjetno se pa marsikdo ne strinja z mano LP DESIM 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno Februar 16, 2010 Deli Objavljeno Februar 16, 2010 Imam namen kupit nosilec za kovček ,pa me zanima kakšne velikosti kovčkov imate na svojih frezah,ker ima givi samo do 37l nosilec narjen js mam pa doma 52 l kovcek:rolleyes: pa bi dal na original nosilec od givija plato za 52l kovček???? Upam da bo paše druga plata na nosilec?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno Februar 17, 2010 Deli Objavljeno Februar 17, 2010 (popravljeno) Jest mam plato in kovček od givija, pa kovček je 52l. Drgač pa še stranske kufre 21l . LP Mogoče še slika : Popravljeno Februar 17, 2010. Popravil Gladiac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno Februar 17, 2010 Deli Objavljeno Februar 17, 2010 (popravljeno) Pa še brez kufrou Popravljeno Februar 17, 2010. Popravil Gladiac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Februar 17, 2010 Deli Objavljeno Februar 17, 2010 (popravljeno) Pri navezi Givi - Kappa (mislim, da je vse enako, le drugo ime) sta dva sistema: Monolock (za kovčke nekje do 46 l, in monokey do 53 l (ta pride v poštev za tebe): Ogrodje za ploščo je vedno isto, plošči pa sta: Monolock: ------------------------------------------------ Monokey: Popravljeno Februar 17, 2010. Popravil Fazer03 Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 18, 2010 Deli Objavljeno Februar 18, 2010 (popravljeno) Kako samo do 37l? Nosilec je nosilec, le plata je druga. Sam uporabljam samo stranske 35l. Popravljeno Februar 18, 2010. Popravil Frips NejcN in Gladiac 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Februar 18, 2010 Deli Objavljeno Februar 18, 2010 Ogrodje za ploščo je vedno isto, plošči pa sta: Ja saj ..... Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 18, 2010 Deli Objavljeno Februar 18, 2010 pa zakaj dajete kufre na tok lep motor Gladiac in malakai 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Februar 18, 2010 Deli Objavljeno Februar 18, 2010 pa zakaj dajete kufre na tok lep motor Ko boš moje vidu boš šele jokcu Ma važn da se gre lahk potem kam daleč, pa čeprav ne zgleda lepo. kmalu... ajd maco47 in Gladiac 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno Februar 18, 2010 Deli Objavljeno Februar 18, 2010 Kako samo do 37l? Nosilec je nosilec, le plata je druga. Sam uporabljam samo stranske 35l. JOJ če bi bla pa še kovčka v barvi motorja bi pa res hudo zgledal !! Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 18, 2010 Deli Objavljeno Februar 18, 2010 Sem razmisljal v tej smeri,ko sem kupoval. Zgornji del pokrova (nad znakom) se dobi v barvi. Samo ta rdeca ni identicna rdeci motorja,pa baje se vsi risi abnormalno poznajo. Gledal sem tudi originalne v barve. Prevec monotono pride,pa se predrago hehe. Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno Februar 18, 2010 Deli Objavljeno Februar 18, 2010 Sem razmisljal v tej smeri,ko sem kupoval. Zgornji del pokrova (nad znakom) se dobi v barvi. Samo ta rdeca ni identicna rdeci motorja,pa baje se vsi risi abnormalno poznajo. Gledal sem tudi originalne v barve. Prevec monotono pride,pa se predrago hehe. Ah ni panike dost hudo zgleda že zdej:trance_27_notworthy:!!ka pa kej tacga k ličarju pa šmerglat špric kit pa barvo pihnt:naughty:!! Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 18, 2010 Deli Objavljeno Februar 18, 2010 Evo fantje, Frips mi je dal idejo in sem jo tekom tele zime tud uresničil....je blo kar nekaj ur vloženega v tole, ampak na koncu sem zadovoljen Da mal presdtavim svoj postopek...od začetka do končnega izdelka Frips, xyznanixyz, HyperJack in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 Ja tale pokrou je super zadeva, če se sam voziš. Motor lepše zgleda pa še mal placa dobiš za kakšno prvo pomoč al pa dežnega Sam pr men na žalost zaenkrat še ne pride v poštev, ker se večinoma dva voziva, tko da uživite tisti ki ste sami LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 Ja tale pokrou je super zadeva, če se sam voziš. Motor lepše zgleda pa še mal placa dobiš za kakšno prvo pomoč al pa dežnega Sam pr men na žalost zaenkrat še ne pride v poštev, ker se večinoma dva voziva, tko da uživite tisti ki ste sami LP No, sicer se tud pri meni veliko moja zadej vozi, ampak so pa tud dnevi ko sem "frej" ....bo tko usaj vedla, da ne bom drugih vozu :evilgrin: Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 Evo fantje, Čelado dol dobra sta!!Mene pa mal mika da bi na zadnji sedež dal pato za kovček gor !!mnenje?? special749 in Gladiac 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 Andro hehe super ti je izpadlo. Men se še dva groba izdelka valjata doma. Mater moram ju končati, ker mi bo nekdo drugače polomil vse kosti :surrender: Hmm na zadnji sedež? Mislim, da sem nekaj podobnega nekje videl. Drugače pa ima TC jebeno torbo za zadnji sedež. Dno torbe se prilagaja sedežu motorja (ni klasična torba za ozad) Sem jo preiskusil prav na FZ1...super zadeva. Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 @andro Sej to maš pa tud prou, sej jest tud potihm upam, da bo en od unih dveh pri fripsu moj, če bo le denar, drugač pa neki študiram, da bi kolega prašu, kolk bi iz karmona pršu, pa da bi pol vidu, kako zgleda Drgač pa uživejte vsi, pa čimveč km letos, seveda varnih. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 hmmmm ... vsi ti pokrovi za zadnji sedež FZ1, so podobni mojmu :naughty: ... za potovanje imam na zadnjem sedežu GIVI torbo (28 l), kar je zame dovolj in seveda še tank torbo. Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 hmmmm ... vsi ti pokrovi za zadnji sedež FZ1, so podobni mojmu :naughty: ... za potovanje imam na zadnjem sedežu GIVI torbo (28 l), kar je zame dovolj in seveda še tank torbo. hehe, jebi ga, eni mamo pač okus Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 @andro Sej to maš pa tud prou, sej jest tud potihm upam, da bo en od unih dveh pri fripsu moj Žal sta ta dva že rezervirana....Moram pa tako in tako kalup na novo narediti, tako da bomo še kaj pacal Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 Žal sta ta dva že rezervirana....Moram pa tako in tako kalup na novo narediti, tako da bomo še kaj pacal iz česa pa si ti naredu kalup...sm po tvojih fotkah gledou, pa maš izredno lep kalup Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 Andro hehe super ti je izpadlo. Men se še dva groba izdelka valjata doma. Mater moram ju končati, ker mi bo nekdo drugače polomil vse kosti Hmm na zadnji sedež? Mislim, da sem nekaj podobnega nekje videl. Drugače pa ima TC jebeno torbo za zadnji sedež. Dno torbe se prilagaja sedežu motorja (ni klasična torba za ozad) Sem jo preiskusil prav na FZ1...super zadeva. Ne se sekirat,saj je komaj eno leto kar delaš Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 sj sam še nosilce nardim iz česa pa si ti naredu kalup...sm po tvojih fotkah gledou, pa maš izredno lep kalup Odlitek kalupa, ki je narejen po originalnem sedežu. Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 sj sam še nosilce nardim Odlitek kalupa, ki je narejen po originalnem sedežu. ja, za obliko sem tud jest uporabu mal dodelan original sedež...samo jest sm naredu odlitek iz gipsa...iz česa pa ti? special749 in Gladiac 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se