Frips Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 (popravljeno) Poliester Limal sem vlakna, kot da delam izdelek in tako dobil negativ. Je pa res, da je po treh izdelkih rob kalupa že toliko poškodovan, da bo treba novega naredit. Popravljeno Februar 19, 2010. Popravil Frips Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 Poliester Limal sem vlakna, kot da delam izdelek in tako dobil negativ. Je pa res, da je po treh izdelkih rob kalupa že toliko poškodovan, da bo treba novega naredit. ahaaa, to se mi pa zdi bolj preprosta varianta...bom uporabil za naslednjo predelavo kakšnega dela :naughty: Gladiac in Frips 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 Jp bl ajnfoh je. Pa če fino narediš samo spoliraš z formulo 5 in naneseš gelcoat in na to vlakna. Ti potem ni potrebno končnega izdelka nič popravljat (kitat in brusit), samo šprickit in farbanje. Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 hvala za nasvet...bi mogu že prej prašat Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 Ne se sekirat,saj je komaj eno leto kar delaš Še jaz sem ga naroču. Ko bo bo Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno Februar 20, 2010 Deli Objavljeno Februar 20, 2010 Kupil bi zadji sedež za fz1N a ma kdo kakšno idejo?brskam pa ne najem,mogoče pa ne na pravem mestu:wallbash:!! Gladiac in ZdenkoK 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno Februar 20, 2010 Deli Objavljeno Februar 20, 2010 Kupil bi zadji sedež za fz1N a ma kdo kakšno idejo?brskam pa ne najem,mogoče pa ne na pravem mestu:wallbash:!! EBAY Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 22, 2010 Deli Objavljeno Februar 22, 2010 A je že kdo uspešno znižal balanco pri naših motorjih...nekaj strani nazej so ble omenjene kleme od suzukija SV... Imam namen še to uštimat preden ga zbudim :naughty: Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 A je že kdo uspešno znižal balanco pri naših motorjih...nekaj strani nazej so ble omenjene kleme od suzukija SV... Imam namen še to uštimat preden ga zbudim :naughty: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=14077&st=1485 Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 Hehe...samo ker ŠE nisem tega naredil Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 sm že ceu ebay obrnu, pa nikjer ne najdem rabljenih...da bi nove kupovau mi je mogoče mal drago. Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 Rabljene bo težko dobit. Sam sem čekiral ebay-e kakšne 3 mesece. Mogoče bi se našli na kakšnem suzuki forumu ali kaj podobnega. Sicer pa novi niti niso tako dragi...pod 100€ komplet. Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brabos Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 Jaz imam pa en problem in sicer z FZ1S l.2006. Sprednja luč mi sveti previsoko, kar je moteče za nasproti vozeča vozila.Sem že prebral cela navodila,pa nisem nikjer našel navodil o nastavitvi prednje luči.Prav tako sem gledal pod masko in nisem našel nobenega gumba za nastavitev. V navodilih je samo menjava žarnic....nikjer pa nastavitev luči. Je kdo od vas že imel tak problem,ali ve kako se da nastaviti sprednja luč..? lp brabos maus in Gladiac 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 Jaz imam pa en problem in sicer z FZ1S l.2006. Sprednja luč mi sveti previsoko, kar je moteče za nasproti vozeča vozila.Sem že prebral cela navodila,pa nisem nikjer našel navodil o nastavitvi prednje luči.Prav tako sem gledal pod masko in nisem našel nobenega gumba za nastavitev. V navodilih je samo menjava žarnic....nikjer pa nastavitev luči. Je kdo od vas že imel tak problem,ali ve kako se da nastaviti sprednja luč..? lp brabos ...bolj na trdo nastavi zadnje vzmetenje...pri meni deluje... lp Gladiac in suhi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brabos Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 ...bolj na trdo nastavi zadnje vzmetenje...pri meni deluje... lp Ma ne vem če je to ravno rešitev....sicer pa sem z vzmetenjem kar zadovoljen tako da ne bi kaj dosti spreminjal. lp brabos Gladiac, suhi in maus 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 Evo, še dve slikci kako pokrou zgleda na motorju...barva je kar dobro zadeta :naughty: suhi, Gladiac in flero 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 V servisnih navodilih ti piše, kako nastaviti prednje luči. Vem, ker sem jih sam tudi nastavil ker so previsoko svetile Upam da bodo slike uredu flero 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brabos Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 V servisnih navodilih ti piše, kako nastaviti prednje luči. Vem, ker sem jih sam tudi nastavil ker so previsoko svetile Upam da bodo slike uredu Slike bodo že v redu...me pa zanima katera servisna navodila imaš?Sam imam namreč angleška in slovenska pa v njih nisem nikjer zasledil teh slik lp brabos maus in Gladiac 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pubi1 Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 Pozdrav, doma imam Givi-jev nosilec, podstavek ter kovček od Hornetke l.02, pa me zanima, kaj mislite, ali bi ga lahko kakorkoli spravil na FZ 1-N? Sicer si tega ravno ne želim, ampak ko sem pogeldal ceno novega nosilca pa podstavka(150e+90€), se mi zdi to vedno bolj zanimiva rešitev... A so vsaj plate univerzalne(v kolikor menjam samo nosilec) ? Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno Marec 1, 2010 Deli Objavljeno Marec 1, 2010 @brabos Razlika je v tem da imaš ti verjetno navodila za uporabo in ne servisna Jest sm jih tuki na forumu najdu in notr piše. Drgač pa upam, da sem ti kej pomagu in da si nastavu luči LP vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Marec 1, 2010 Deli Objavljeno Marec 1, 2010 (popravljeno) A so vsaj plate univerzalne(v kolikor menjam samo nosilec) ? Plošči za kovček sta dveh tipov: monolock in monokey; nosilec pa je vedno enak. PS: Ogrodje oz. nosilec pa se mi zdi kar drag. (pokliči na Eliso v Domžale - mogoče so bolj ugodni) Popravljeno Marec 1, 2010. Popravil Fazer03 Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 1, 2010 Deli Objavljeno Marec 1, 2010 ampak ko sem pogeldal ceno novega nosilca pa podstavka(150e+90€), Kje si pa to spraševal po cenah? Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pubi1 Objavljeno Marec 1, 2010 Deli Objavljeno Marec 1, 2010 Kje si pa to spraševal po cenah? na netu gledam->yamaha kmc. Bom danes še poklical na Eliso. Mi lahko priporočate še katerega? Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno Marec 1, 2010 Deli Objavljeno Marec 1, 2010 Za navodila Probite tuki http://cid-e7148364279f4fe4.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public Upam da dela link LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 1, 2010 Deli Objavljeno Marec 1, 2010 na netu gledam->yamaha kmc. Bom danes še poklical na Eliso. Mi lahko priporočate še katerega? Jst sem svoje v TCju kupil (sicer stranske) samo vseen. Gladiac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se