NejcN Objavljeno Julij 14, 2010 Opozori Objavljeno Julij 14, 2010 Super so! Hvala! Nevem kako nisem sam našel. :wacko: Sam še zrihtam paypal pa bo, al pa dobim nekoga ki bi naročil zame... Na mojem računalniku si ne upam vpisati bančne(preveč spywara dobil od raznih strani za odrasle ) Če kdo tu večkrat naroča z ebaya in bi bil pripravljen naročit 2 para, pa naj sporoči provizijo(toliko Eur da se mu splača) in smo zmenjeni... LP Kor13 1
krucymucy Objavljeno Julij 14, 2010 Opozori Objavljeno Julij 14, 2010 Za paypal rabis samo tiste tri zadnje od kreditne ki jih itak vpises samo enkrat, takrat ko ustvarjas racun. Za registracijo na ebay pa jih tudi potrebujes samo enkrat. Glede spyware-a se nimas kaj bat in si zrihtaj tole. Eventuelno bi ti lahko narocil tudi jaz, samo raje najdi koga ki ga poznas. BTW: sem nasel kasneje identicne in par evrov cenejse.
pubi1 Objavljeno Julij 15, 2010 Opozori Objavljeno Julij 15, 2010 Koliko kaj uporalbjate stranske kufre na FZ1-N? Katere? Kakšne slabosti?
alienrat Objavljeno Julij 15, 2010 Opozori Objavljeno Julij 15, 2010 (popravljeno) jst mam original yamaha in so vrhunski... edin kar me moti je izgled ko jih nimam gor... pa balanco mal trese.... spravš pa not boga in pol.... tko d top case sploh ne rabš aja mam fazerco.. Popravljeno Julij 15, 2010. Popravil alienrat
pubi1 Objavljeno Julij 15, 2010 Opozori Objavljeno Julij 15, 2010 jst mam original yamaha in so vrhunski... edin kar me moti je izgled ko jih nimam gor... pa balanco mal trese.... spravš pa not boga in pol.... tko d top case sploh ne rabš aja mam fazerco.. Ok, ampak sumim, da so Yamahini kar dragi Kaj pa torbe? Ima kdo?
Andro82 Objavljeno Julij 15, 2010 Opozori Objavljeno Julij 15, 2010 Ok, ampak sumim, da so Yamahini kar dragi Kaj pa torbe? Ima kdo? Imam torbe od Helda...fajn zadeva, ampak samo v primeru da se pelješ sam, ker da jih dobro pritrdiš pridejo ravno na sopotnikove tačke.
pubi1 Objavljeno Julij 15, 2010 Opozori Objavljeno Julij 15, 2010 Imam torbe od Helda...fajn zadeva, ampak samo v primeru da se pelješ sam, ker da jih dobro pritrdiš pridejo ravno na sopotnikove tačke. :headbang:O mater, to pa ne bo šlo, kr sva dva .... sem pa imel Heldove v očeh tudi. Bom res mogo it kar v avstrijo pa poskusit čim več parov...
Andro82 Objavljeno Julij 15, 2010 Opozori Objavljeno Julij 15, 2010 :headbang:O mater, to pa ne bo šlo, kr sva dva .... sem pa imel Heldove v očeh tudi. Bom res mogo it kar v avstrijo pa poskusit čim več parov... Milim da boš težko najdu torbe k bodo pasale na ta motor in obenem da bi se lahko 2 peljala...motor ima zlo kratko rit
classic Objavljeno Avgust 1, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2010 Fantje, kakšne gume kaj vozite letos na Fazerkah. Evo sredi sezone moram menjati. Sport - sport turing.
Andro82 Objavljeno Avgust 2, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2010 Fantje, kakšne gume kaj vozite letos na Fazerkah. Evo sredi sezone moram menjati. Sport - sport turing. Trenutno mam gor Sportsmart, prej sem imeu pa Roadsmart...ne ena ne druga mi ni nikoli popustila, se pa pozna razlika v vožnji...Sportsmart bolje pade v ovinek. Verjetno bom ostal kar za Spotkah
gretzky Objavljeno Avgust 3, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2010 Trenutno mam gor Sportsmart, prej sem imeu pa Roadsmart...ne ena ne druga mi ni nikoli popustila, se pa pozna razlika v vožnji...Sportsmart bolje pade v ovinek. Verjetno bom ostal kar za Spotkah Kako pa je z obrabo? Sportsmartko pobira bolj kot Roadsmartko?
Andro82 Objavljeno Avgust 3, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2010 Kako pa je z obrabo? Sportsmartko pobira bolj kot Roadsmartko? Z Roadsmartko sem naredu cca 10000km, pa je bla še za kak kilometer, s Sportsmartko pa jih mam trenutno cca 6-7000km pa računam da jih usaj 500 še nardim...vožnja je pa v večini v dvoje, stil vožnje pa bolj športnen ko turističen.
Stasky Objavljeno Avgust 4, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2010 (popravljeno) Prej imel Metzeler rensport, naredil cca 3000km... Zdaj imam metzeler m5 ki bi morala naredit več... Za bolj turristično vožnjo ali vožnjo v dvoje ti priporočam kako roadsmart... solidna guma in dolga življenska doba (imel prej na Futuri in naredil cca 13000 km pretežno v dvoje in tudi ne prepočasne vožnje)... Popravljeno Avgust 4, 2010. Popravil Stasky
maus Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 Zanima me, kaj bi se zgodilo, če bi dal odmično gred od R1 ... po mojem amaterskem mnenju, bi FZ1 s tako odmično gredjo, pri nizkih obratih bila zelo neodzivna in bi se šele na visokih obratih (+8000) dala lepo vozit. Vaše mnenje je ....
BIZIXXX Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 Zanima me, kaj bi se zgodilo, če bi dal odmično gred od R1 ... po mojem amaterskem mnenju, bi FZ1 s tako odmično gredjo, pri nizkih obratih bila zelo neodzivna in bi se šele na visokih obratih (+8000) dala lepo vozit. Vaše mnenje je .... Maus imaš prav. Tole preber: FZ1 uses the current R1 fuel-injected engine, but with recalibrated camshaft profiles and timing to provide more torque at low engine speeds. Ti kaj manjka na tvoji FZ1? Moči, navora, kaj drugega?
maus Objavljeno Avgust 17, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2010 Maus imaš prav. Tole preber: FZ1 uses the current R1 fuel-injected engine, but with recalibrated camshaft profiles and timing to provide more torque at low engine speeds. Ti kaj manjka na tvoji FZ1? Moči, navora, kaj drugega? Nič ne manjka ... sam da se lahko hvalim Mam pa zdj gor sportsmartke in to brez žebla :lol: ... me prav zanima, kako se bodo obnesle.
Andro82 Objavljeno Avgust 17, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2010 Nič ne manjka ... sam da se lahko hvalim Mam pa zdj gor sportsmartke in to brez žebla :lol: ... me prav zanima, kako se bodo obnesle. Mislim da boš izredno zadovoln...guma drži ko hudič, pa tud znuca se ne prau hitro...glede na to da je športnega ranga...idealna za nas gorence maus 1
NejcN Objavljeno Avgust 20, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2010 Mislim da boš izredno zadovoln...guma drži ko hudič, pa tud znuca se ne prau hitro...glede na to da je športnega ranga...idealna za nas gorence Sportsmartka mi je šla v maloro po 7000km. Teh 7000 sem jo kar precej šparal(min. avtocesta, malo vožnje v dvoje, nizke temperature(bilo je pred poletjem). Skratka lahko bi šla tudi dosti prej.... Sedaj imam Michelin pilot road 2. Odlična vodljivost. Drži super v vseh pogojih. Bom pa videl pri kok kilometrov bodo šle u maloro. Če zdržijo 10.000 ali več(trenutno jih niti malo ne šparam) kupim ponovno michelin. Kok ste kej nardil s sportsmartkam ali pa pilot road 2? LP FeZeRaŠi
Andro82 Objavljeno Avgust 20, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2010 Sportsmartka mi je šla v maloro po 7000km. Teh 7000 sem jo kar precej šparal(min. avtocesta, malo vožnje v dvoje, nizke temperature(bilo je pred poletjem). Skratka lahko bi šla tudi dosti prej.... Sedaj imam Michelin pilot road 2. Odlična vodljivost. Drži super v vseh pogojih. Bom pa videl pri kok kilometrov bodo šle u maloro. Če zdržijo 10.000 ali več(trenutno jih niti malo ne šparam) kupim ponovno michelin. Kok ste kej nardil s sportsmartkam ali pa pilot road 2? LP FeZeRaŠi Tole s tvojo sportsmartko mi je pa čudn...glede kilometrine...jest moje nism šparou, pa veliko vožnje v dvoje, avtoceste minimalno, pa sm tud naredu cca 7000 km. Verjetno grem drug tedn menjat pa bom skor zihr ostal na Sportsmatkah :grim
NejcN Objavljeno Avgust 20, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2010 Tole s tvojo sportsmartko mi je pa čudn...glede kilometrine...jest moje nism šparou, pa veliko vožnje v dvoje, avtoceste minimalno, pa sm tud naredu cca 7000 km. Verjetno grem drug tedn menjat pa bom skor zihr ostal na Sportsmatkah :grim No ja, obema je zdržala okoli 7.000 km kar je super za športno gumo v vsakem pogledu. Tudi jaz sem bil zelo zadovoljen saj drži kot hudič... Malce škoda pa mi jo je za kakšne ture. Na turi niti nevem kok ne izkoristiš potenciala, obrabi pa se vseeno hitreje kot kakšna sporturing. Če denar nebi bil problem, potem nikoli nebi šel dol z športne gume... Če redno obiskuješ kraje podobne Rakitni ter Ridam potem definitivno sportsmart. V kolikor delaš veliko kilometrov potem neka sport touring ala pilot road 2(zelo dobra). Če nimaš problema z denarjem definitivno sportsmart... LP
Andro82 Objavljeno Avgust 21, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2010 No ja, obema je zdržala okoli 7.000 km kar je super za športno gumo v vsakem pogledu. Tudi jaz sem bil zelo zadovoljen saj drži kot hudič... Malce škoda pa mi jo je za kakšne ture. Na turi niti nevem kok ne izkoristiš potenciala, obrabi pa se vseeno hitreje kot kakšna sporturing. Če denar nebi bil problem, potem nikoli nebi šel dol z športne gume... Če redno obiskuješ kraje podobne Rakitni ter Ridam potem definitivno sportsmart. V kolikor delaš veliko kilometrov potem neka sport touring ala pilot road 2(zelo dobra). Če nimaš problema z denarjem definitivno sportsmart... LP Ja, se kar strinjam s teboj...mal sm začeu razmišljat da bi kombinarau spredaj sportsmart zadaj pa roadsmart...se kr fajn pozna pri številu kilometrov...prej sm meu roadsmartko zadaj pa mi tud niukol ni spustila Bom še vidu...aja, glede dnarja...z denarjem ne more bit problema, če ga ni
NejcN Objavljeno Avgust 22, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2010 Hehe potem sva na istem kar se tiče denarja Tale test si najbrž že videlMoja povezava Drugače pa iz prve roke povem da pilot road 2 je definitivno super guma. Saj ne da je z dunlopom kaj narobe, vendar ko prešaltaš direktno roadsmart na pilot je razlika očitna. Vodljivost je definitivno boljša. Ovinke se da peljat tako hitro da je brezveze... Definitivno nisem edini tega mnenja in v to da vzamem pilot road 2 me je prepričal kolega, ki je bil čisto navdušen. No pa dobro kupi! LP
komandos Objavljeno Avgust 23, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2010 Ni ga čez obiličevo :notworthy:
Electric Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 Koliko vam pijejo vaše lubice? :beer1:
Gamma Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 Koliko vam pijejo vaše lubice? :beer1: Mnj kot 6 skor ne, dost čez 7 pa tud ne (zaradi skrbi za "točkovno" zdravje )
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se