Skoči na vsebino

Športno plezanje

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

... zanima me, če je kak motosvetovc, športni plezalec, pripravljen za kakšno uro ali dve posoditi svojo opremo in Špilferderberju na kakšnem lokalnem plezališču pokazati skrivnosti športnega plezanja?

se sploh kdo ukvarja s tem al samo motoričite?

iščem nek šport za pozimi pa se ne bi rad takoj zagnal v nakup (ne ravno poceni)opreme.. izgleda dokaj simpatično..

:hmm:

prvo da dirnemo, onda da kupimo..

Popravljeno . Popravil Špilferderber
Objavljeno (popravljeno)

Odgovor na tvoje povpraševanje bi znal biti The master of perversion. :grim :hmm:

Popravljeno . Popravil pirrulz
Objavljeno

khm ne da bi se hvalil....................no ja pa se bom :devil:

če rabiš inštruktorja športnega plezanja s trenersko licenco in več leti izkušenj kot trener - veš kje me najdeš in kako plačaš za lekcije in uporabo opreme :grim :beer2:

Objavljeno (popravljeno)
khm ne da bi se hvalil....................no ja pa se bom  :devil:

če rabiš inštruktorja športnega plezanja s trenersko licenco in več leti izkušenj kot trener - veš kje me najdeš in kako plačaš za lekcije in uporabo opreme  :grim  :beer2:

nekaj teorije na http://ksp.pzs.si/Struktura/Dokumenti/Izob...ni_plezalec.pdf

perverzna praksa pa sledi.. samo da prođe vikend, drugi teden pa te pokličem..

lokacija? (na Boču so baje neka plezališča) al' se menimo o umetni steni (kolikor me spomin ne vara je SB imela neko konkretno steno v eni telovadnici)

Popravljeno . Popravil Špilferderber
Objavljeno

perverzna praksa pa sledi.. samo da prođe vikend, drugi teden pa te pokličem..

lokacija? (na Boču so baje neka plezališča) al' se menimo o umetni steni (kolikor me spomin ne vara je SB imela neko konkretno steno v eni telovadnici)

pusti teorijo pa treniraj roke :devil:

lokacije: Boč (no ja <_< ), josemiti (pri Zg. Polskava) ali Liboje ( :OK: ).

se slišimo kaj :beer1:

Objavljeno

Liboje, s tem verjetno misliš Kotečnik a ne??Kar tja ga pelji, za začetek ni boljšega.Skratka eden od naših zame najboljših plezališč.Na Boču pa tud ni slabo če maš samo urico ali dve časa.Sicer pa upam, da ti bo šport postal všeč, inšrtruktor je taprav :OK:

Objavljeno

Če grete v Liboje, sporočte, se vam pridružim, da vidim če sem vse pozabil v zadnjih 20+ letih. :kva2:

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

Mimogrede, če koga zanima športno plezanje, imamo jutri ob 18-ih v PS Ascendo tečaj za pripravnike športnega plezanja. Vse ostale info na PM :)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Jaz sem se tudi metal po skalcah, mam celo bouder stenco doma. Drugače pa se je fajn zapelat do Graca v city adventure center, plačaš 10 EUR za cel dan in maš na voljo 700 kvadratov stene različnih težavnosi. Oprema se da sposodit, kar tam če nimaš in možnost najetja inštruktorja.

LP

Objavljeno (popravljeno)

če iščete dobro letno plezališče, je eno pri dramljah v celjskem območju, imenuje pa se kotečnik

- pa še zastonj je

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

Js se s športnim plezanjem okvarjam že 7let, tud tekmujem, sem v reprezentanci... Tak da če ma gdo željo ga brez problema vzamem s seboj, sem pa iz celja, tak da kakšen Kotečnik pride v poštev, mam tud opremo za posodit...

Objavljeno

nism vedu da si že ti tak doug v tem :D

js sm včasih to mal probavu pa mi je mal žal da nism nadaljeval

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!