Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

no, a je tok težko? :P

317461398_10160138876787211_7858200454485598415_n.jpg

Objavljeno

a5cad4ae843fee6b8220d18b41208471.jpg

Objavljeno

Give  Buschi a big burger and beer and he will be happy man tudey

Objavljeno (popravljeno)
pred 49 minutami, bajkr88 pravi:

Give  Buschi a big burger and beer and he will be happy man tudey

Bo hepi 2 uri .... :lol1:

Popravljeno . Popravil dr.looney
  • Haha 3
Objavljeno
pred 1 uro, Buschi pravi:

a5cad4ae843fee6b8220d18b41208471.jpg

Lohk bi bil vsaj avto na slik.... ne pa neka ameriška jajca ....:lol1:

• Haha 2
Objavljeno
pred 2 minutami, bajkr88 pravi:

Opel tigra 😂

Ne. Če že glih mora bit ameriški pol bi lohk bil mustang . A ker mam raje evropske avteke pa vsaj MB slr. 

Objavljeno
Ob 3. 12. 2022 ob 18:09, dr.looney pravi:

Lohk bi bil vsaj avto na slik.... ne pa neka ameriška jajca ....:lol1:

Hm, meni deluje kot japonc.

Objavljeno

Drgač pa, Debili so naredili nekaj všečnih vozil, sicer povsem neuporabna, so pa lepa za pogledat in vsaj tri ali štiri od teh bi imel...če bi imel višek gnarja.

Pri Debilih mi je všeč ta njihov odnos do vozil...dajo nekaj na dediščino, na polno restavrirajo in obnavljajo vozila.

Smo pa od njih dobili prvi SUV pa prvega enoprostorca in kot sedaj zgodovinarji raziskujejo, prvi avto.

Objavljeno

Zdej, ker ne spremljam Katarja, misel enega velikana moto športa:guy-masrtin-football-quote.jpg.551fad7571da1ddd626dc35a4c39f73a.jpg

Objavljeno
Ob 5. 12. 2022 ob 18:59, DAMI34 pravi:

FB_IMG_1670263094986.jpg

kao niti pripadnik neke druge vjere (npr. musliman) ! 

A niti bozicni praznici iim nisu nesto mrski

Objavljeno

:naughty: ne boš verjel, tud večina katoličanov veselo seksa pred poroko :pos: Ko smo lih pri temu, mi mamo danes dela prost dan, ker je "praznik brezmadežnega spočetja"  :lol1:nimam pojma kako naj človek to praznuje. Jaz grem mal v gore, baje nad 1000 metri ni greha.

Objavljeno
pred eno uro, nejc74 pravi:

:naughty: ne boš verjel, tud večina katoličanov veselo seksa pred poroko :pos: Ko smo lih pri temu, mi mamo danes dela prost dan, ker je "praznik brezmadežnega spočetja"  :lol1:nimam pojma kako naj človek to praznuje. Jaz grem mal v gore, baje nad 1000 metri ni greha.

... čist res...

... pa ni mi jasn, kako je pol že čez 14 dni rodila?!?..   :huh: 

...me to spominja na ZF film  Osmi potnik izpred 30+ let 

... sicer pa pa kaj pa ve moj "one" ... sej niti osnovne šole nima....  ...k ma lukno u glav pa skoz je šprical.....

Objavljeno

E, eden ki je spregledal....

Takoj ko vključiš v biblijo ''bogove ki se vozijo s kočijami ki bruhajo ogenj'', dobi sveto pismo celo smisel...kot knjiga.

Objavljeno
pred 2 urami, nejc74 pravi:

sexaš lah, brezmadežno :P

Objavljeno
pred 33 minutami, DAMI34 pravi:

sexaš lah, brezmadežno :P

... sam ne zmeri... sam par dni na mesec je varnih...   :D 

Objavljeno

Spet sami teoretičarji na kupu .... :lol1:

Nekak mam občutek, da večinoma prakticirate doggy style, vi prosite,žena pa se dela mrtvo. :lol1:

• Haha 3
Objavljeno
pred 2 urami, nejc74 pravi:

... no, da še malo nadgradim tole, da se razsvetliš:

Brezmadežno spočetje se imenuje zato, ker je bil pr njej po  :pos:  vedno madež v popku..al pa med :boobies: ... in enkrat tega madeža pač ni bilo .... dec ga ni taprau cajt vn potegnu... pa je bla jeba. In zdej to že dobrih dvataužnt let to praznujemo...   ..pa fajn je, če si za ta praznik u službi..pa tajnica tut... ni treba it glih u hribe...  :D 

• Haha 3
Objavljeno
pred 1 minuto, Alla pravi:

:topic:

... sori... sm čist not padu..   :blush: 

• Haha 3
Objavljeno

Ko ima @Alla dost, se ni dobro z njo bost

globoka kajne :P 

• Hvala 1
  • Haha 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!