Darko3g Objavljeno Avgust 2 Opozori Objavljeno Avgust 2 pred 5 urami, RobiRoberto pravi: Še lepše pa je, če se ob tebi zbudi nekdo, ki ga imaš rad. RobiRoberto 1
bankir Objavljeno Avgust 3 Opozori Objavljeno Avgust 3 pred 22 urami, Darko3g pravi: Še lepše pa je, če se ob tebi zbudi nekdo, ki ga imaš rad. mislim, da se motiš. res je lepo se zbuditi z nekom , ki te in ga imaš rad, vendar brez ZDRAVJA ni nič.Občutil sem na lastni koži. zdravje , zdravje , vse ostalo je manj pomembno pa brez zamere RobiRoberto in Akito 1 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4 Opozori Objavljeno Avgust 4 (popravljeno) Jaz občutim prebujanje poleg moje drage, brez mojega zdravja (hardware in software po prometni nesreči z mopedom) že skoraj 15 let ... Popravljeno Avgust 4. Popravil RobiRoberto
Buschi Objavljeno Avgust 5 Opozori Objavljeno Avgust 5 Kolega modelar, a nisi nekaj časa nazaj pisal, kok te tvoja draga jebe na suho????????
bajkr88 Objavljeno Avgust 12 Opozori Objavljeno Avgust 12 Če sam spiješ pivo in si zadovoljen...a je pol to samozadovoljevanje 😮 DAMI34, RobiRoberto, Akito in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Avgust 12 Opozori Objavljeno Avgust 12 @pik1 sam to je pa res zate smasher, Akito, pik1 in 1 other 4
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 13 Opozori Objavljeno Avgust 13 Akito, Buschi, GoBobi in 1 other 1 1 2
Frenk 67 Objavljeno Avgust 16 Opozori Objavljeno Avgust 16 boki brm, pik1, RobiRoberto in 2 others 1 4
kaizer Objavljeno Avgust 17 Opozori Objavljeno Avgust 17 (popravljeno) Popravljeno Avgust 17. Popravil kaizer Alla, RobiRoberto, Sam dePihlja in 4 others 5 1 1
Buschi Objavljeno Avgust 19 Opozori Objavljeno Avgust 19 Misel današnjega dne bi bila: DOBROTA JE SIROTA ! Sem lih bil na odpadu, pa je en stari ata prpelu škrijo na odpad. Ajd, jebi ga, mu grem jaz kripl pomagat to v kontejner kipnat. V tistem ko je škrija padla u kontejner, mi je u faco špricnala vsa voda, ki je bla u škriji...se pravi ves 30 let star led pa 30 let stari konci mesa itd ! Zdej čakam kaj bo! Usnice me pečejo ko pr norcih, sam še sarmonelo fašem, al pa kako mesojedo bakterijo, pa sem zmagu... RobiRoberto, Akito, bajkr88 in 2 others 1 2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se