Frenk 67 Objavljeno včeraj ob 19:24 Opozori Objavljeno včeraj ob 19:24 VS800, MARE 65, Buschi in 3 others 4 2
pik1 Objavljeno pred 14 urami Opozori Objavljeno pred 14 urami pred 17 urami, MARE 65 pravi: S kolegi, vsi na BMW GS, gremo na furo in samo jaz z motorjem (beri HONDA), za avto velja enako . ... a si ti ne znaš normalne družbe izbrat ??? DAMI34, Frenk 67 in MARE 65 3
MARE 65 Objavljeno pred 9 urami Opozori Objavljeno pred 9 urami pred 5 urami, pik1 pravi: . ... a si ti ne znaš normalne družbe izbrat ??? Zgleda da ne, sem kot magnet za te GS - ovce pik1 1
pik1 Objavljeno pred 9 urami Opozori Objavljeno pred 9 urami pred 17 minutami, MARE 65 pravi: Zgleda da ne, sem kot magnet za te GS - ovce . ... a si ti slučajno v Avtovalu zaposlen, da se tolk nate limajo ?? MARE 65 1
Buschi Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami Dobra misel pametnega človeka! Birokracija je zjebala vse...
MARE 65 Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami pred 6 urami, pik1 pravi: . ... a si ti slučajno v Avtovalu zaposlen, da se tolk nate limajo ?? Ne, mimo Avtovala se dnevno vozim...pol pa kr za mano letijo....k ovce pik1 in Frenk 67 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se