DAMI34 Objavljeno Avgust 24 Objavljeno Avgust 24 I am transfinancial.. Thanks to motorcycles I am broke, but identify as a rich person. 1 1
maxxa Objavljeno September 13 Objavljeno September 13 pred 46 minutami, smasher pravi: ne vem če je tale že bila Pridem, ce imas vilicar. Ne vem kdo bi na roke saflal, ce je na paletah 🤔 1
smasher Objavljeno soboto ob 19:34 Objavljeno soboto ob 19:34 pred 4 urami, maxxa pravi: Pridem, ce imas vilicar. Ne vem kdo bi na roke saflal, ce je na paletah 🤔 res ne 4 tovornjake... ampak misliš da je na malih gradbiščih viličar? tako da ta male kamjončke se na roke razlaga. Nekaj let nazaj so se delali eni apartmarji in sem kot šrudent dalal za manjšo gradbeno firmo ki je delala zaključna dela. Kdo misliš da raznese lepilo za ploščice in pakete ploščic po vseh sobah? 3je keramičarji so polagali, študentje pa smo dostavljali materjal iz dvorišča gor po štukuh. nekega dne sem preračunal da sem nesel paket ploščic preko 2000 stopnic + še nošenje drugih zadev. ps: moderni študenti so preveč fini za taka dela pa sedaj to delajo pakistanci, nepalci... 2
Frenk 67 Objavljeno soboto ob 20:20 Objavljeno soboto ob 20:20 (popravljeno) pred 46 minutami, smasher pravi: Nekaj let nazaj so se delali eni apartmarji in sem kot šrudent dalal za manjšo gradbeno firmo ki je delala zaključna dela. 😂😂😂Kolk let? Popravljeno soboto ob 20:21. Popravil Frenk 67
smasher Objavljeno soboto ob 20:40 Objavljeno soboto ob 20:40 pred 14 minutami, Frenk 67 pravi: 😂😂😂Kolk let? pa... dolgo časa sem bil študent... pa še več časa je minilo od takrat. vse kar se je zgodilo po letu 2000, se je zgodilo “par let nazaj“ 😜 3
maxxa Objavljeno nedeljo ob 11:00 Objavljeno nedeljo ob 11:00 pred 15 urami, smasher pravi: res ne 4 tovornjake... ampak misliš da je na malih gradbiščih viličar? tako da ta male kamjončke se na roke razlaga. Nekaj let nazaj so se delali eni apartmarji in sem kot šrudent dalal za manjšo gradbeno firmo ki je delala zaključna dela. Kdo misliš da raznese lepilo za ploščice in pakete ploščic po vseh sobah? 3je keramičarji so polagali, študentje pa smo dostavljali materjal iz dvorišča gor po štukuh. nekega dne sem preračunal da sem nesel paket ploščic preko 2000 stopnic + še nošenje drugih zadev. ps: moderni študenti so preveč fini za taka dela pa sedaj to delajo pakistanci, nepalci... Jest tuki vidim kamion s paletami in ne cele zgodbe katero si napletel. Mogoce si prevec obrezal sliko, pa se ne vidi 😂
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se