Nearrain Objavljeno Marec 3, 2015 Deli Objavljeno Marec 3, 2015 builder, gsxf750, Akito in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 3, 2015 Deli Objavljeno Marec 3, 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 3, 2015 Deli Objavljeno Marec 3, 2015 Pravijo, da če ženska ni nataknjena čez noč, je pa čez dan. daneb, DAMI34, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 3, 2015 Deli Objavljeno Marec 3, 2015 ... bolje biti pijan nego star ... .... pijem ... ... pa nism sigurn, da mi kej pomaga ... :) Akito in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 .... pijem ... ... pa nism sigurn, da mi kej pomaga ... :) Prepočasi ali pa premalo. Pojačaj tempo. daneb in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 ... bolje biti pijan nego star ... Stalno pijan, ima malo možnosti, da bo kdaj star. Ne pijte, da bi jo pozabili; videli jo boste dvojno. builder, Akito in nazo13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 (popravljeno) tale se mi res dopade Popravljeno Marec 4, 2015. Popravil maus daneb in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 tist je sam tolažba za trske .....sm zaštekala ..... :notworthy: .....thx Scarlett in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 ...izmed dveh slabih lastnosti zmeraj izberem tisto, ki je nisem še nikoli poskusila.... builder, daneb, nazo13 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Stalno pijan, ima malo možnosti, da bo kdaj star. Ne pijte, da bi jo pozabili; videli jo boste dvojno. Umri mlad, da boš lep okostnjak. Akito in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Če dovolj globoko pogledam u kozarec, pol zihr mam globoke misli... pik1, zmilan, Kmet2 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 Če dovolj globoko pogledam u kozarec, pol zihr mam globoke misli... to je pol že utopija :krneki: pik1, Nearrain, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 4, 2015 Deli Objavljeno Marec 4, 2015 DAMI34, builder, Alla in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 Če mož ženi odpira vrata pri avtu, ima nov avto ali pa novo ženo. Akito, duff, Kmet2 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 Šnops za cirkulacijo. Pivo za mišice. Vino za dobro krvno sliko. Pelinkovec za želodec. Evo vsak dan mrtvo pijan iz zdravstvenih razlogov DAMI34, gsxf750, daneb in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 predPetek...uff globoko daneb, Akito in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 seks je najboljše zdravilo.... ..škoda k ga ne dajo na ta zelen recept..... Akito in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 Dons pa tko piha, da se še plehpičke v Dacio usedejo. bajkr88, bobi1001, Kmet2 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 Materinska razlaga sinu. Slab Slabši Najslabši Isti fotr :grim Scarlett, builder, daneb in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Marec 5, 2015 Deli Objavljeno Marec 5, 2015 če bi se lara gut poročila z našim jakom fakom.. in obdržala svoj priimek... bi se lepo slišalo Akito, daneb in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 6, 2015 Deli Objavljeno Marec 6, 2015 seks je najboljše zdravilo.... ..škoda k ga ne dajo na ta zelen recept..... Meni ga moja zdravnica da brez recepta. pik1, daneb, Akito in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Marec 6, 2015 Deli Objavljeno Marec 6, 2015 Tašča je kot vegeta, povsod se vmešava. builder, bajkr88, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 6, 2015 Deli Objavljeno Marec 6, 2015 Me je vprašal sodnik zakaj sem vrgel taščo skozi okno. Sem hotel samo preverit, če zmaji res letijo. Scarlett, Kmet2, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 6, 2015 Deli Objavljeno Marec 6, 2015 Tašča je demo verzija tvoje žene čez par let. Akito, gsxf750, bajkr88 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 6, 2015 Deli Objavljeno Marec 6, 2015 Pravkar sem prebral članek o posledicah prekomernega uživanja alkohola. Skoraj sem umrl od strahu in skrbi. Tako je to - odločitev je padla! Od danes naprej, ne berem več! bajkr88, RobiRoberto, builder in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se