Fakin Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 daneb, Akito, Alla in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lokos Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 (popravljeno) Why do we have to die to go to heaven? The earth is already in space. We can have heaven right here right now ... The average person dies at 25 but is buried at 75 ... https://www.youtube.com/watch?v=oKAmujgS4mo Popravljeno Marec 31, 2015. Popravil Lokos Akito in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 Resda šoferji večinoma vozijo v ovinkih čez sredinsko črto, tudi do polovice nasprotnega pasu, sploh če so ovinki nepregledni. Je pa tudi nekaj dobrega v tem, ne peljejo čez cel pas... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 Akito, Scarlett, builder in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Resda šoferji večinoma vozijo v ovinkih čez sredinsko črto, tudi do polovice nasprotnega pasu, sploh če so ovinki nepregledni. Je pa tudi nekaj dobrega v tem, ne peljejo čez cel pas... Prednost bi bila, če bi VSI šoferji vozili v nepreglednih ovinkih čez cel pas. daneb in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 bobi1001, Akito, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Bmflar, Scarlett, bobi1001 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Iskal je resnico in se je izgubil. Če imaš konjička, še ni rečeno, da si na konju. Samo povprečneži potrebujejo red, geniji obvladamo kaos! Svet še ni videl lepe ženske, ki bi zaspala od dolgega časa - pred ogledalom. Vsak človek je za nekaj uporaben, če za drugo ne, pa za slab vzgled. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Scarlett, daneb, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Mali cigo vpraša očeta: "Čale, ka je to demokracija?" "To je, da slovenci hodijo vsak dan delat, mi pa samo sedimo doma in jim krademo, pa še socialno podporo in otroške doklade dobivamo od njih" "Kok pa, da jih to ne nervira?" "Sej jih nervira, sam to je pa že diskriminacija. Bmflar, bobi1001, Lokos in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno April 1, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 1, 2015 mi je reku zadnič en mau starejši gospod: eni majo radi črnolase, eni svetlolase ali rdečke, eni majo radi vleke zize, eni majhne, eni majo radi močnejše, eni suhuce, jaz mam pa najraj une, ki ne tečejo prehitr :krneki: Nearrain, pik1, Akito in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Resda šoferji večinoma vozijo v ovinkih čez sredinsko črto, tudi do polovice nasprotnega pasu, sploh če so ovinki nepregledni. Je pa tudi nekaj dobrega v tem, ne peljejo čez cel pas... Večinoma res ne.. sam tist, ki pa pelje čez cel pas, je sigurn tovornjak, avtobus, traktor ali vsaj nek velik jeep Akito in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 mi je reku zadnič en mau starejši gospod: eni majo radi črnolase, eni svetlolase ali rdečke, eni majo radi vleke zize, eni majhne, eni majo radi močnejše, eni suhuce, jaz mam pa najraj une, ki ne tečejo prehitr :krneki: A govorijo že? gsxf750, Akito in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 A govorijo že? ko majo proteze prileplene, drugač so pa raj tih :krneki: Mavti, Akito, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 daneb, Mavti, bobi1001 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 . Bmflar, Akito, builder in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lokos Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 maus, Bmflar, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno April 1, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 1, 2015 Neko jede meso a ja kupus. U proseku svi jedemo sarmu! maus, Akito, jany in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Pipi je hotel vedeti kaj je to pedofilija. Melkijad "Ni problema, pojdi z mano". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Život nije lak a nije ni aceton! Akito, DAMI34 in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 daneb, pik1, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.” – Albert Einstein builder, Nearrain, gsxf750 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 Nearrain, bobi1001, Akito in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 gsxf750, daneb in otim 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 Ni nujno, da je prijatelj mojega prijatelja moj prijatelj, je pa velika verjetnost, da je sovražnik mojega sovražnika moj prijatelj :krneki: Akito, gsxf750, Nearrain in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se