Nearrain Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 builder, gsxf750, Kmet2 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 Tam, kjer ste danes so vas pripeljala vaša pretekla razmišljanja. Jutri pa boste tam, kamor vas bodo pripeljale vaše sedanje misli. James Allen gsxf750, bobi1001, builder in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 UnionJack, Akito, builder in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 Nema loše žene. Ima dobra!! a ima dobra u PM!!! Dami builder, gsxf750, nazo13 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 daneb, Akito, Scarlett in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 H2 Scarlett, Akito, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 V življenju lahko oguljufate vse, le svojega uma ne! Zato bodite previdni, pri izbiri in odločitvi. bobi1001, builder, Akito in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 (popravljeno) Popravljeno April 5, 2015. Popravil bobi1001 daneb, Nearrain, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Akito, builder, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 daneb, DAMI34, Akito in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno April 7, 2015 Deli Objavljeno April 7, 2015 Lepo je imeti svojo skrivnost. Ampak, kot vemo, Skrivnosti nimajo smisla, Če drugi ne izvejo za njih. DAMI34, Akito, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 7, 2015 Deli Objavljeno April 7, 2015 gsxf750, builder, daneb in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krtek Objavljeno April 7, 2015 Deli Objavljeno April 7, 2015 Vse karkoli mi je v življenju dobrega izpadlo, So bili to lasje in zobje... DAMI34, builder, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 7, 2015 Deli Objavljeno April 7, 2015 builder, Akito, bobi1001 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno April 8, 2015 Deli Objavljeno April 8, 2015 Slaba novica je, da čas leti, dobra pa, da si ti pilot. Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno April 8, 2015 Deli Objavljeno April 8, 2015 daneb, Kmet2, pikolo in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 8, 2015 Deli Objavljeno April 8, 2015 Akito, Alla, bobi1001 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 8, 2015 Deli Objavljeno April 8, 2015 Ti boš zmeri moj prjatu - preveč veš daneb in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno April 8, 2015 Deli Objavljeno April 8, 2015 daneb, Akito in jany 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 8, 2015 Deli Objavljeno April 8, 2015 rojstvo in smrt sta najpomembnejša dogodka v življenju :krneki: DAMI34, Akito in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 8, 2015 TOMCAT, maus, zverac in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 8, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 8, 2015 Za vse tiste, ki ne poznate MOTORISTE...Videl sem vas, da k sebi stiskate torbice, da so vam bližje. Niste videli, da dajem 10€ v škatlo za pomoč prejšnji teden.Videl sem vas, kako svoje otroke stiskate bližje sebi, ko hodimo mimo na pločniku. Niste me videli lani, ko sem bil v vlogi Dedka Mraza za otroke.Videl sem vas, da ste si premislili o obisku restavracije, a niste videli, da sem na sestanku... z organizacijo za pomoč, kjer pomagam pri zbiranju denarja za socialno ogrožene. videl sem vas kako zmigujete z glavo, ko ste odprli okno in sem šel mimo. Niste me pa videli, ko sem se vozil za vami in ste vrgli cigaretni ogorek skozi okno avtomobila. ... ... ... videl sem vas kako me mrko gledate, ko sem se nasmehnil vašim otrokom. Niste pa videli, da sem si vzel odmor od mojega dela, da sem brezdomskim otrokom nesel igrače. Videl sem vas, ko gledate v moje tetovaže v strahu. A vi ne vidite ko jokam kot moji otroci in imam njihova imena vtetovirana tako na kot v srcu. Videl sem vas, kako se pritožujete, da so naš motorji glasni. Niste me videli, ko ste zašli na moj pas med menjavanjem CD-ja v vašem avtoradiu. Videl sem vas, da greste domov svoji družini. Niste me videli. Namreč umrl sem tistega dne, ko ste mi presekali pot. Bil sem samo "BIKER". Oseba s prijatelji in družino. No niste me videli. Prilepite to na svoj zid v upanju razumevanja ljudi moto društev in motoristov. Če ne, je to na vaši vesti. Upam, da nikoli ne izgubite nekoga, ki je motorist..." gsxf750, Nearrain, Pips in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno April 9, 2015 Deli Objavljeno April 9, 2015 Vsak dan je lahko najboljši dan. DAMI34, Akito, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno April 9, 2015 Deli Objavljeno April 9, 2015 builder, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno April 9, 2015 Deli Objavljeno April 9, 2015 "You never see churches with free wi-fi because no church wants to compete with invisible power that actually works." builder, Kmet2, I30 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se