DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 globoka in resnićna, powna ćustew ... brawo :krneki: po enmu tednu dopusta sm čist preweč poun čustew daneb in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Oče nadira sina, ki preko neta igra streljačino: "Kakšne bedaste igre se to greste! V mojih časih smo se igrali čisto drugače. Evo na primer, iz vej smo si naredili loke in puščice, potem pa si je moj prijatelj Jože dal na glavo jabolko, jaz pa sem streljal. ....... Ja, jebenti, Jože bi bil danes star 42 let...." daneb, maus, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Oče nadira sina, ki preko neta igra streljačino: "Kakšne bedaste igre se to greste! V mojih časih smo se igrali čisto drugače. Evo na primer, iz vej smo si naredili loke in puščice, potem pa si je moj prijatelj Jože dal na glavo jabolko, jaz pa sem streljal. ....... Ja, jebenti, Jože bi bil danes star 42 let...." Majstore ta ata, dober lok je znal narediti! daneb, maus in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Majstore ta ata, dober lok je znal narediti! DOBER LOK ŽE .. AMPAK CILAT PA NI ZNAU builder, DAMI34, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 DOBER LOK ŽE .. AMPAK CILAT PA NI ZNAU Ko cilja, ta i greši builder, maus, SLVR in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Ko cilja, ta i greši ko ne puca, ne greši, a ko puca i pogreši matr sm brihtn k svina :krneki: bobi1001, pik1, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 ko ne puca, ne greši, a ko puca i pogreši matr sm brihtn k svina :krneki: Prava brihtna svina daneb, bobi1001, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 bobi1001, Bmflar, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 Vsako jutro se odločim, da sem dobre volje. DAMI34 in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 Če nag moški vstopi v žensko garderobo, začnejo ženske vpiti nanj in ga rinejo ven. Če pa naga ženska vstopi v moško garderobo, so vsi moški veseli in gostoljubni! To jasno kaže dobroto moškega srca !!! Akito, thumper, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 Kaj imajo skupnega ženske in lak za nohte? Oboje daš lažje dol z alkoholom. maus, DAMI34, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 Moški se rodijo med ženskimi nogami... Potem se pa celo življenje trudijo priti nazaj med njih... ZAKAJ??Ker doma je najlepše... DAMI34, Akito, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 To je pa res narobe svet : Pridem pijan domov, pes me kušuje, žena pa laja ... DAMI34, TakeALookAround, nazo13 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Maj 5, 2015 Deli Objavljeno Maj 5, 2015 builder, DAMI34, Grut in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 6, 2015 Deli Objavljeno Maj 6, 2015 Sano danes ne skrbi. Samo danes se ne jezi. Spoštuj življenje in ljudi. Živi pošteno. Bodi hvaležen za vse, Kar prinaša življenje. bobi1001, builder, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 6, 2015 Deli Objavljeno Maj 6, 2015 Prodam index, tri leta star, kot nov. builder, Bmflar, bobi1001 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Maj 6, 2015 Deli Objavljeno Maj 6, 2015 daneb, DAMI34 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 6, 2015 Deli Objavljeno Maj 6, 2015 (popravljeno) A b' dons kej ustavlal? Popravljeno Maj 6, 2015. Popravil I30 daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 6, 2015 Deli Objavljeno Maj 6, 2015 Glih tolk kokr te košta žena, da se obleče, te košta ljubca, da se sleče. DAMI34, daneb, pikolo in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
birdy87 Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Ženska, ki ima "par kil preveč" živi dalj časa od moškega, ki ji je to rekel Akito, daneb, nazo13 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Akito, daneb in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 Neverjetno! Če obesiš oblačilo v svojo omaro in ga tam pustiš nekaj časa, se bo skrčilo za dve številki! Akito, nazo13 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 daneb, builder, nazo13 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 Poroka je samo fin izraz za posvojitev odraslega ženskega otroka, ki ga starši ne morejo več obvladovati! DAMI34, idriz, Akito in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 DAMI34, TakeALookAround, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se