SiR Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 Globoka misel - ... (by Douglas Adams) PS: men je tale všeč .... : In the game chess the maximum number of queens that you can place on the board and still have one "safe" square is 42. e.g.: e q q q q q q e e q q q q q e q e q q q q e q q e q q q e q q q e q q e q q q q e q e q q q q q e e q q q q q q s e e e e e e e q = queen e = empty s = safe
jose Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 Ko se boš ozrl nazaj na svoje življenje, boš ugotovil, da so bili trenutki, ko si resnično živel, tisti trenutki, ko si nekaj storil v duhu ljubezni
Stric Burek Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 Globoka misel - ... (by Douglas Adams) PS: men je tale všeč .... : In the game chess the maximum number of queens that you can place on the board and still have one "safe" square is 42. e.g.: e q q q q q q e e q q q q q e q e q q q q e q q e q q q e q q q e q q e q q q q e q e q q q q q e e q q q q q q s e e e e e e e q = queen e = empty s = safe ← zakaj pa je una črta posredi? Sej kvadrat ostane še zmer, al jest ne razumem : blink: torej tko e q q q q q q q e q q q q q q q e q q q q q q q e q q q q q q q e q q q q q q q e q q q q q q q e e q q q q q q s e e e e e e e
Fritz Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 Pesimist je v bistvu realistični optimist.
Fritz Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 mislim ker sem. (Cogito ergo sum) descartes pervy ← Imenu dostojno bi bilo edino prav "Coito ergo sum!" .)
Kruse Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 Sem, torej sem Sem, torej nisem Nisem, torej sem Sem, torej me ni Me ni, torej sem Nisem, torej me ni Me ni, torej nisem ? Pes, ki laja, še ni dovolj kuhan (kitajski) :)
Dolfe Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 zakaj pa je una črta posredi? Sej kvadrat ostane še zmer, al jest ne razumem : blink: torej tko e q q q q q q q e q q q q q q q e q q q q q q q e q q q q q q q e q q q q q q q e q q q q q q q e e q q q q q q s e e e e e e e ← Tista črta je posredi zato ker kraljica lahko napada tudi po diagonali(kolkr se jest spomnim) :hmm: . Zato je tvoj primer napačen.
Ice Objavljeno Avgust 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 ko porabis vec kot eno rolo skret papirja na dan...... .............si ali prehlajen ali pa imas drisko. oboje je skrajno neprijetno. :grim
Vale Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Pušim, pijem, drogiram se. Čini mi se, da se popravljam.
Kruse Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Pravijo, da jabolko ne pade dalec od drevesa. Ampak ob padcu se lahko poskoduje in lahko zacne celo gniti. Eno gnilo jabolko pa pokvari vse ostale. Tega pa ne smemo dopustiti. Ali pac?
jose Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Upanje v človeškem srcu je podobno plutovini v vodi. Včasih jo lahko potisnemo do dna, toda vedno splava na površje
jose Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Ni težje umetnosti od življenja, zakaj za druge umetnosti in znanosti lahko najdeš povsod številne učitelje
ixs Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 V trenutku, ko nam je vseeno, ali živimo ali umremo, premaknemo svoje vrednote izven prostora in časa, in nenadoma lahko brezpogojno ljubimo. RB
Nagaya Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 tud priblizno nimam namena debatirat o tem... samo na glas razmišljam...moji občutki pa so mešani... :blink: tema je bila davno zrela za zaklenit..res je... in res je da je polna posploševanja in modrovanja... pa tudi to je res, da nihče v resnici ni bil tako škodoželjen in nevoščljiv, da bi želel da dečko zamrzne nekje v steni, ne glede na to zakaj in kako se je znašel tam. ..po drugi strani pa se postavlja vprašanje športne pa tudi kake druge etike... alpinizem kot "extremizem" je zagotovo za "posebneže", pač tiste ki si iz enega ali drugega razloga upajo in želijo več ter iščejo nekaj drugega, "višjega" od tega kar nudi dolgočasno, mehkužno in abervezniško, od božanskosti narave miljone svetlobnih let oddaljeno vsakdanje življenej brez duhovne globine... in eno je preizkušanje svojih meja in meja človeških sposobnosti v želji po doseganju - no, nečesa kar foteljskim filozofom pač ne bo nikoli znano....nekaj popolnoma drugega pa je lotevanje že tako skoraj nemogočih nalog v nenormalnih okoliščinah...ki so znane...ki so življenjsko nevarne.....ki postavijo celoten povdig na rezilo britvice.... čemu? :blink: do tu mi je vse popolnoma jasno...a od tu dalje se zgubim? sklepam....pa ni nujno da pravilno: -podvig je bil absolutno nujen tam in takrat zaradi pritiska sponzorjev -podvig je bil absolutno nujen tam in takrat, ker bi uspešno izpeljan akterje povzdignil med totalne legende za vse čase -podvig je bil absolutno nujen tam in takrat, ker je bil nekdo trmast -podvig je bil absolutno nujen tam in takrat, ker je nekdo naredil začetniško napako :blink: hm :hmm: kaj pa vem..... Zdi pa se mi, da ma stric Smučar prav :doze:
Ice Objavljeno Avgust 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 ko se zenske zacnejo stukati med seboj.......... ..........................smo spet krivi dedci. now, my dear watson, you will ask yourself why is that. odgovor je vec kot preprost: premalo se z zenskami ukvarjamo. (giveherhellinbedpress) aiiiiiiiiii.........pocasi bom se res kavc-filozof ratal. :lol1:
Ice Objavljeno Avgust 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 se ena misel me je zadela tocno v celo, ko gledam rino (psicko, op.red.) kako zadovoljno smrci na stolu zraven moje mize......... ce bi bile vse zenske tako mirne......... .............bi si morali moski poiskati druge razloge za smeh. uuuuuuuuuu..........I´m a wicked one today. :devil: :naughty: :lol1:
Port Folio Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 najlepše je videti razglednico v živo!!! :worship:
jose Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Kdor o sreči samo sanja, naj se nikar ne čudi, če jo bo prespal
Godfather Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 ČLOVEK "Kadar človeka zadane nesreča, je poln nestrpnosti, in kadar ga zadane sreča, postane nesramen." Koran
jose Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Ni pomembno, kako dolgo smo živeli z omejitvami. Če stopimo v temno sobo in prižgemo luč, ni pomembno, ali je bila soba v temi en dan, en teden ali deset tisoč let - prižgemo luč in je razsvetljena. Ko se zavemo svoje sposobnosti za ljubezen in srečo... je luč prižgana. - Sharon Salzberg
jose Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Tistemu, ki zna čakati, s časom vse pride :)
Alla Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Tistemu, ki zna čakati, s časom vse pride :) ← Predvsem smrt :doze: Alla :alien1:
jose Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Večna mladost je v izvirih, ne v steklenicah in sodih in kleteh - H. W. LONGFELLOW
Stric Burek Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 Dva iz besedil: Behind the eyes is a place no one will be able to touch. The Philosopher, you know so much about nothing at all! Chuck Shuldiner(1967-2001) R.I.P.
devilish Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Only two things are infinite, the universe and human stupidity. I'm not sure about the universe. ~ Albert Einstein :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se