daneb Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 "Za pravega umetnika je lep samo tisti obraz, ki sije z notranjo lepoto." (Gandhi) builder in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 17, 2015 Deli Objavljeno Julij 17, 2015 daneb, builder, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Julij 18, 2015 Deli Objavljeno Julij 18, 2015 "Lepota je luč v srcu, ki zasije skozi obraz." (Kahlil Gibran) bobi1001 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 21, 2015 Deli Objavljeno Julij 21, 2015 "Lepota je luč v srcu, ki zasije skozi obraz." (Kahlil Gibran) Itak. Fris ma pa še vedno grd. daneb in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 "Tišina je vir neomejene moči." (Lao Tzu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 (popravljeno) "Tišina je vir neomejene moči." (Lao Tzu) Samo je treba imeti tišino (beri mir) tudi v glavi ne samo na jeziku ... Popravljeno Julij 22, 2015. Popravil peter.nn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 ... zadnjič sem hotel tule gor napisat eno globoko misel... pa mi zdaj nikakor noče priplavat na površje..... ...ampak pol ne bi bila več globoka misel... DAMI34, daneb, bobi1001 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 ... zadnjič sem hotel tule gor napisat eno globoko misel... pa mi zdaj nikakor noče priplavat na površje..... ...ampak pol ne bi bila več globoka misel... Potem mora biti pa res zelo globoka. Aja, globoko zakopana. bobi1001, daneb, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 UnionJack, Akito, nazo13 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 to je zajeban k je več istih kot Čarlsou, pa pol nekak prevladajo s kvazi mislijo da majo prav. btw a si že nazaj? Nearrain in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Julij 22, 2015 Deli Objavljeno Julij 22, 2015 to je zajeban k je več istih kot Čarlsou, pa pol nekak prevladajo s kvazi mislijo da majo prav. btw a si že nazaj? Jutr popoldne ... Lihkar se z rizki komolckam k pred-pred-pred tazadnjim security pojebkom. Jebo jim pas mater preplaseno. daneb in UnionJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 nazo13, gsxf750, Alla in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 "Moč ni pogojena s fizičnimi zmogljivostmi. Moč prihaja iz neomajane volje." (Ghandi) Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 sve se vraća, sve se plača prevod: tudi jutri bo petek, kjer bom za rundo dau daneb in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 .....eh.... dž bo.... :glare: daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 (popravljeno) kar te ne ubije, te vniči :grim Popravljeno Julij 23, 2015. Popravil builder I30, daneb in nazo13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 Da ne odpiram nove teme... ... kako bi se vi odzvali na situacijo , ki je nastala v trgovini med blagajničarko in mano.... in sicer: kupim.... plačam... vzamem v roke robo, ki sem jo kupil...in hočem iti.... nakar mi blagajničarka reče: " še račun, gospod"..... .... jest pa: "joooj... gospa... imam pa polne roke" ona pa: " a vam ga lahko kar za jajca zataknem" ... jest pa: ... no ja... na koncu je to tkole izpadlo: ... sicer ni globoka misel... ampak sem bil pa globoko "šokiran" ob moji "prvotni globoki misli" UnionJack, maus, I30 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 (popravljeno) Da ne odpiram nove teme... ... kako bi se vi odzvali na situacijo , ki je nastala v trgovini med blagajničarko in mano.... in sicer: kupim.... plačam... vzamem v roke robo, ki sem jo kupil...in hočem iti.... nakar mi blagajničarka reče: " še račun, gospod"..... .... jest pa: "joooj... gospa... imam pa polne roke" ona pa: " a vam ga lahko kar za jajca zataknem" ... jest pa: ... no ja... na koncu je to tkole izpadlo: IMAG1955.jpg ... sicer ni globoka misel... ampak sem bil pa globoko "šokiran" ob moji "prvotni globoki misli" še moja misel ... še dobr, da nimam z žiumunorcem nobenga službenega oprauka :krneki: p.s. salam pa še vedno nis prnesu Popravljeno Julij 23, 2015. Popravil maus Zivnorc in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 ... me nis na rojstni dan povabu.... :closedeyes: ...evo... ta je še globja.. nazo13, daneb in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 ... me nis na rojstni dan povabu.... :closedeyes: ...evo... ta je še globja.. še moja globoka: globoko si zabredu prjatu :krneki: Zivnorc, nazo13, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 sve se vraća, sve se plača prevod: tudi jutri bo petek, kjer bom za rundo dau Pokliči. DAMI34, daneb in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Julij 24, 2015 Deli Objavljeno Julij 24, 2015 "Izogibajte se ljudi, ki zaničujejo vaše želje. To počnejo majhni ljudje. Resnično veliki ljudje vam dajo občutek, da lahko veliki postanete tudi vi." (Mark Twain) gsxf750, Akito in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 24, 2015 Deli Objavljeno Julij 24, 2015 Js sploh ne rabim dopusta. Men je dost če mam podaljšane vikende....do petka Zivnorc, daneb, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Julij 24, 2015 Deli Objavljeno Julij 24, 2015 builder, daneb, skalar36 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
birdy87 Objavljeno Julij 24, 2015 Deli Objavljeno Julij 24, 2015 Sid je že vedu daneb in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se