soncy Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 lepota je notranja in zunanja, nekateri z besedami in dejanji izgubijo obe.
semamiz Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 lepota je notranja in zunanja, nekateri z besedami in dejanji izgubijo obe. :hmm: Lepota je lahko večna , sreča pa nikoli ... :nono:
soncy Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 :hmm: Lepota je lahko večna , sreča pa nikoli ... :nono: odvisno kaj je za koga lepota in kaj sreča O:-) vse v lajfu je minljivo :grim
Kruse Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Vsa zadovoljstva so minljiva. Ne podlegaj zunanjemu videzu. Resnično veselje boš našel v služenju vsem živim bitjem. V tem je modrost in smisel življenja. Sri Dip Narajan Bhagvan Mahaprabhudži
2384nsdf83 Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 All true wisdom is found on T-shirts.
soncy Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 če ljubite življenje, ne zapravljate časa, kajti življenje je narejeno iz njega.
Nagaya Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 včasih je hudo, če je treba odraselmu cloveku vsako malenkost razložit, kot bi imel samo pet let, ker se sicer počuti napadenega. :huh: + včasih je bolje imet toliko dela, da ne veš kaj se dogaja v okolici. :whistle:
Lobo Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 Žensko gibanje je prava stvar, še posebej kadar je ritmično.
Kruse Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Bodi zmeren v prehrani. Prekomerno uživaštvo vodi v lenobo in bolezen. Sri Dip Narajan Bhagvan Mahaprabhudži
Lojze Knapić Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Kdo bi razumel ženske ??? Z lahkoto vdenejo nit v šivankino uho, ampak avto v garažo - to pa ne.
DimmuMaid Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Happiness can't buy money :lol:.
Broj Jedan Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 (popravljeno) Kdo bi razumel ženske ??? Z lahkoto vdenejo nit v šivankino uho, ampak avto v garažo - to pa ne. .. z mojo je nekaj narobe, ker zlahka zapelje v garažo, s šivanko in nitjo ima pa težave .. :? Popravljeno November 9, 2006. Popravil Broj Jedan
BRANE Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 dok je bilo tita, bilo je i šita
Nagaya Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 ideja.. popačenost.... fiksacija.... aaaaaaaaaagh :angry2: !
2384nsdf83 Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Obstajata dve vrsti tablet, ki pomagata. Prozac in 9mm. Oboje se vzame skozi usta.
Rude Boy Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 dok je bilo tita, bilo je i šita ima i šita pa makar nema više tita ! danes že vsaka romska avša drži pod pazduho janša ! :P
Einherjar Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Marriage is not a word, it's a sentence. A life sentence.
klimbra Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 Strength does not come from physical capacity. It comees from an indomitable will!!!!!! Jap.......že dolgo je tega, ko je te besede izrekel modri mož. In držijo še danes!!!!
Lobo Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 Rojstni dnevi so koristni. Več kot jih imaš, dlje živiš.
hrčo Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 Alternativa: Kako lahko varčujete za starost? - varčna poroka in donosna ločitev.
Vanga Objavljeno November 19, 2006 Opozori Objavljeno November 19, 2006 V pravljicah vitez ubije zmaja in se poroci s princeso. V praksi nikogar ne ubije in se poroci z zmajem. Lociti se hocem, ker nocem biti porocen z zensko, ki jo moz vara. Delo me morda ne bi pokoncalo. Toda zakaj bi tvegal. Verjetnost, da z marmelado namazan kruh pade na tla z namazano stranjo, je premosorazmerna ceni tepiha. Denar res ni vse. Obstajajo tudi kreditne kartice in potovalni ceki. Vzemi si cas za prijatelja, sicer ti bo cas vzel prijatelja. Newton laze. Lahke padajo hitreje. Ni mi jasno, zakaj so mi odklopili elektriko, ce je nisem placal pol leta. Davkov nisem placal pet let, pa me se vedno niso crtali s seznama davkoplacevalcev. Zelim umreti mirno v spanju, kot moj dedek, nikakor pa ne v paniki, kot potniki na njegovem avtobusu. Ironija: Celo zivljenje sem posvetil iskanju zlate zile, potem pa mi moj zdravnik pove, da jo imam v riti. :whistle:
DimmuMaid Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Biseksualnost = podvojene možnosti, da v soboto zvečer nekoga položite :lol:.
2384nsdf83 Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 I feel Slovenia, pa tut drgač se počutim bol švoh...
vapotek Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 I feel Slovenia, pa tut drgač se počutim bol švoh... Jebiga, če si podhranjen. :D
Čamac Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Če ne moreš pomagati, vsaj nagajaj :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se