vapotek Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Vegiji ne konzumirajo mesa, ker so trotli!
2384nsdf83 Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 ena globoka, najgloblja, samo za sotrpina Zdrawca iz Krwawca
Nagaya Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 [preblisk] čist fino in fajn je bit samostojen in iznajdljiv in sploh vse kar naj bi bila sodobna ženska.... :bounce: ...ampak včasih preprosto ne bom nič od tega.. so... ...bite me :smoke: [/preblisk]
2384nsdf83 Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Ko umre u jesen, za njega nema zime...
Broj Jedan Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 (popravljeno) Člowk mora met wčasih tut maw sreče .. :OK: :::::::::::::: Celo banka se lahko zmoti v korist komintenta :ninja: Popravljeno December 1, 2006. Popravil Broj Jedan
Broj Jedan Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 brez prvega n-ja. Celo Broj Jedan se lahko zatipka. :blush: Dobro, da imamo Vapotek-a z mikroskopi namesto oči, da ne bi slučajno Tupi-rišić moje tipkarske napake ufurow v pravopis :OK:
zverac Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Člowk mora met wčasih tut maw sreče .. :OK: :::::::::::::: Celo banka se lahko zmoti v korist komintenta :ninja: :OK: Ampak iskoristiti bančno napako je pa kaznivo dejanje :whistle: :yea1:
Broj Jedan Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 :OK: Ampak iskoristiti bančno napako je pa kaznivo dejanje :whistle: :yea1: To je nekoliko bolj komplicirana zadeva in je ne bom razlagow tule, ker je verjetno nihče od motomarsofkih samozvanih ekonomistof in bankirjef ne bi biw sposoben dojeti Vsekakor ne gre za kaznivo dejanje, saj sem danes že imel priložnost govriti z obema šefoma filiale in centralo in na mojem računu se sveti nov popolnoma nepričakovan kuček pejnezof tako da že razmišljam o novem fotoaparatu in objektivih :yea1: oprostite :topic:
leila Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Eni nekaj doprinesejo k življenju, eni nekaj odvzamejo...
Brihta Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 :OK: Ampak iskoristiti bančno napako je pa kaznivo dejanje :whistle: Ne pa ni :grrr
pirrulz Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Eni nekaj doprinesejo k življenju, eni nekaj odvzamejo... Eni (večina) so pa zgolj nepotrebna imbo navlaka.
Brihta Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Eni (večina) so pa zgolj nepotrebna imbo navlaka. Sploh ni res. Tudi mi smo potencialne stranke oz. potrošniki :grim
Einherjar Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Vegetarian is an indian word for lousy hunter.
DimmuMaid Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Po novem se študenti ne poslavljamo več z besedami: "Jaz grem zdej spat, morem jutri zgodaj vstat.", ampak z: "Jaz grem zdej spat, morem jutri zgodaj budilko dol vgasnit." :lol: :slap: :fredy:.
leila Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Vsak pod Soncem nam prinaša veselje; eni s prihodom, drugi z odhodom :)
DimmuMaid Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Abyssus Abyssum Invocat. :evilgrin:
Broj Jedan Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 (popravljeno) Vsak pod Soncem nam prinaša veselje; eni s prihodom, drugi z odhodom :) Vsak pod soncem nam prinaša tudi žalost - iz istega vzroka. :cry: Popravljeno December 8, 2006. Popravil Broj Jedan
Nagaya Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 (popravljeno) neplodna pregovarjanja ter vsiljevanje in razlgašanje lastnega mnenja so bili vedno bolj priljubljeni passtime kot kakršnakoli kreativnost. tisti, ki po tem ko mu očitaš da ima preveč časa, se dva dni ogorčen skače v luft, ima res odločno preveč časa. alkohol v kakršnikoli obliki je najboiljši način združevanja ljudi, ki nimajo nič skupnega. reci ženski, a je kura in zamerila ti bo za celo življenje. Popravljeno December 8, 2006. Popravil Nagaya
Kruse Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Inter feces at urinam nascimur. Baje. Se pravi, ne lacni, goli, ali kakorkoli... Posrani in poscani (vsaj nekateri). Nekateri pa z zlatimi zlicami v rokah. Ampak z dna navzgor gredo bojevniki! Obratno pa letijo samo trupla. In drek!
DimmuMaid Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Fight your right to drink pure beer!
Kruse Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 I can only show you the door. You're the one that has to walk through it. (Morpheus)
leila Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Kakšen vonj je v prostoru zavohaš takrat, ko vstopiš.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se