Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

A ne bi blo fajn, da bi Marijo vzel v nebo parkrat zapored :huh:

Objavljeno

Jaz pa mislim da je zgodba lahko tudi čisto resnična, kakšen hudomušen možakar, ki je opazoval Devico Marijo kako se je igrala s kakšnim trdim pripomočkom, ji ga je malo namazal s svojo spermo, in nadaljevanje poznate vsi...

Objavljeno
pred 48 minutami, twom pravi:

Jaz pa mislim da je zgodba lahko tudi čisto resnična, kakšen hudomušen možakar, ki je opazoval Devico Marijo kako se je igrala s kakšnim trdim pripomočkom, ji ga je malo namazal s svojo spermo, in nadaljevanje poznate vsi...

Ja, jaaa, in na puščavski vročini zakrknjen beljak je oživel, zavpil juhej in odplaval novim dogodivščinam naproti! :alko:

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Le ćewlje sodi naj Marqez ...

:lol1:

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

Če bi ljudje govorili samo kadar bi imeli kaj pametnega za povedat, bi bilo kar tiho na svetu.

Objavljeno

13895565_10210178763768029_2350564631737039595_n.jpg

Objavljeno

"Spet sem sam. Morda je tudi najbolje tako. Nimas več pričakovanj. Ne pričakuješ pomoči in ne bojiš se več izdaje. Sam. Naredil boš vse, kar zmoreš, sedaj zavestno brez podpore, ki je nikoli niti ni bilo. In potem bo tvoje vse. In dobro. In slabo."

(Derviš i smrt, Meša Selimovič). 

Meni tako ljub pisatelj. Vedno najde za tistega, globoko v nas skritega človeka, tisto kar rabimo. 

Objavljeno (popravljeno)

sigmund-freud.jpg

Popravljeno . Popravil HD-Dyna
Objavljeno
pred 51 minutami, HD-Dyna pravi:

sigmund-freud.jpg

.......ali na kratko.....podcenjuj nasprotnika.....al kako ? :D

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!