Gost Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 Običajni potek forumske debate: prvi: mene boli zob, kaj naj naredim, drugi: mene nikoli ne boli zob, tretji: mene je enkrat bolu kolen, četrti: moja teta, al pa prjatu, al pa pač krkoli, je še zmeraj komolc boli mislim, ful je unmu k ga zob boli v pomoč to da mu nekdo pove da njega nikol P.S. če kdo ne razume, sem uporabil prispodobo, men zlo všečno; pa zgoraj opisan potek debat ni značilen za ta forum, tu dejansko folk odgovarja, če že glih ne smeti vse vprek na tem forumu poteka pa tkolele: prvi: mene boli zob, drugi: pejt k doktarju, tretji: ni vsak doktar dobr, potem smo pa že tam; base, brigi se zase, itd ni me treba resno jemat
FLY Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 Obvezno k zobarju,se pa tudi njim kdaj kaj zaserje DAMI34, Bmflar, maus in 5 others 8
maus Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred eno uro, twom pravi: Običajni potek forumske debate: prvi: mene boli zob, kaj naj naredim, drugi: mene nikoli ne boli zob, tretji: mene je enkrat bolu kolen, četrti: moja teta, al pa prjatu, al pa pač krkoli, je še zmeraj komolc boli mislim, ful je unmu k ga zob boli v pomoč to da mu nekdo pove da njega nikol P.S. če kdo ne razume, sem uporabil prispodobo, men zlo všečno; pa zgoraj opisan potek debat ni značilen za ta forum, tu dejansko folk odgovarja, če že glih ne smeti vse vprek na tem forumu poteka pa tkolele: prvi: mene boli zob, drugi: pejt k doktarju, tretji: ni vsak doktar dobr, potem smo pa že tam; base, brigi se zase, itd ni me treba resno jemat jbg .. sto ljudi dvesto ućeu ( sj bi reku : sto ljudi sto frizur, pa so nekateri ćelavi ) kako bi pa blo če bi recimo nekdo rekel ... včeš mi je en motor in ceu forum bi aplauz plosku (ok .. razumeu bi, če bi kdo reku, da mu je ninđa všeč ) al pa če bi kdo reku ... js sm Miran in sem alkoholik .. in pol ceu forum skadnirau MIRAN MIRAN sem za hece .. žaljenja, diskvalifikacij in poniževanj, ćlanov foruma, pa ne prenesem p.s. prvi stavek je pa globok, kajne kajne GoBobi, NX650, DAMI34 in 4 others 7
Gost Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 19 minutes ago, maus said: sem za hece .. žaljenja, diskvalifikacij in poniževanj, ćlanov foruma, pa ne prenesem A to leti na moj post? Menim da nisem napisal nič takega kar nebi bilo res. Tisto prvo opazim tako pogosto da se sprašujem zakaj sploh hodim na kakšen forum (kjer tudi bolj gledam, edino v tem kaj večkrat napišem, pa še to največkrat v Globoke misli in Vice). Pa začuda tega na tem forumu ni toliko opaziti. Kar se pa druge pripombe tiče, vam/nam je pa itak jasno in vidno da je prav vsaka tema zasmetena, pa ne opazim ali omenjam tega samo jaz. Mi je bilo razloženo zakaj je tako, je pa vseeno zasneteno. Pa me v bistvu ne moti, samo opazim, in zinem, nekako kot Cesarjeva nova oblačila...
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 4 minutami, twom pravi: A to leti na moj post? Menim da nisem napisal nič takega kar nebi bilo res. Tisto prvo opazim tako pogosto da se sprašujem zakaj sploh hodim na kakšen forum (kjer tudi bolj gledam, edino v tem kaj večkrat napišem, pa še to največkrat v Globoke misli in Vice). Pa začuda tega na tem forumu ni toliko opaziti. Kar se pa druge pripombe tiče, vam/nam je pa itak jasno in vidno da je prav vsaka tema zasmetena, pa ne opazim ali omenjam tega samo jaz. Mi je bilo razloženo zakaj je tako, je pa vseeno zasneteno. Pa me v bistvu ne moti, samo opazim, in zinem, nekako kot Cesarjeva nova oblačila... spet narobe misliš ... mene smetenje ne moti in je prav da so različna mnenja .. tut kakšno smetenje prenesem in ne leti na tvoj post ... sem samo napisal kaj mene moti ... ostalo pa ... svi goli pa šta ko voli sicer pa ... na forumu je ogromno ljudi, ki radi pomagajo in če kakšnega prosiš za kakšno osebno mnenje ti ga bo rade volje dal po PM-ju .. tudi jaz opažam pa, da nam primanjkuje heca in forum imam za sprostitev, zvem pa zmeraj kaj novega, drugašnega in to je to ... v realnem življenju je preveč resnih in hudih stvari, tako da rabimo tut mau heca ... to je danes moj že drugi resni post in sem močno prekoračil dnevni količnik resnih postov ... če maš kakšno resno vprašanje oziroma rabiš kakšen nasvet, ga po PM-ju sigurno dobiš, in to od največjih smetiucou na tem forumu. lp maus p.s. za konec pa še ena globoka in resnična: preveč dobrih prijateljev sem zgubil na cesti ampak še nisem zgubil smisla za humor, ker zaradi tega so me vsi ti prijatelji imeli radi builder, BučkaLina, NX650 in 7 others 10
Bmflar Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 pred 11 urami, maus pravi: jbg .. sto ljudi dvesto ućeu ( sj bi reku : sto ljudi sto frizur, pa so nekateri ćelavi ) Sto žena - dvesta sisa ... in zdej bo Maus reku, da so base odlične in pol še da je petek in da so base najboljše v petek na Ninji in da .... PA kaj, mal se človek na šihtu nasmeji in lahkotno crnči dalje proti 15ti, ko pade vse dol V resnih temah tako večinoma ni heca in je ne uničujemo, so pa v takih malo bolj lahkotnih... Obstoja pa tudi forum kljeklaric, kjer so tudi zaljubljene v Mitas, čeprav mi še ni jasno zakaj... Al zato, ker je Francl sinoč pršu iz oštarije z automatikom na Mitaskah al je kakšen gumivagen u pitanju... Javim, ko izvem kaj več Drgač pa : Bolje golob v roki kot vrabec na strehi DAMI34, GoBobi, builder in 3 others 6
maus Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Drgač pa : Bolje golob v roki kot vrabec na strehi Bolje golob v roki kot da se ti vrabec poserje na glavo Frenk 67, Bmflar, builder in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Pravkar, maus pravi: Bolje golob v roki kot da se ti vrabec poserje na glavo še bolje vrabec v rok, kot da se ti golob poserje na glavo....jooj kok sm glubok Bmflar, Frenk 67, builder in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Pravkar, maus pravi: Bolje golob v roki kot da se ti vrabec poserje na glavo MA če mam goloba v roki, naj se vrabec poserje kamor če Bolje čitav život u bogastvu, nego sedam dana u bedi ( AF ) builder, Frenk 67, GoBobi in 1 other 4
maus Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: še bolje vrabec v rok, kot da se ti golob poserje na glavo....jooj kok sm glubok vrabca v eni roki ... goloba v drugi roki, pa ti noben ne serje po glau ... če ni galebov bijelih DAMI34 in builder 2
Frenk 67 Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 maus, builder, nazo13 in 4 others 7
Ninč. Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Človek obrača, bog obrne. Kmet2, Bmflar in builder 3
FLY Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 9 minutes ago, NinaBina said: Človek obrača, bog obrne. maxxa, Frenk 67, Bmflar in 3 others 6
Spelca123 Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Peter Pan kdo ga ni bral?! Kakor, da je bil na motorju, kajne?! GoBobi, Bmflar, builder in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Avgust 24, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 Spelca123, DAMI34, builder in 4 others 7
Frenk 67 Objavljeno Avgust 25, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2016 Bmflar, Kmet2, DAMI34 in 2 others 5
3nity Objavljeno Avgust 25, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2016 Quote V tej družbi ni vse težje biti samo policist. Danes je vse težje biti tudi zdravnik. Vse težje je biti tudi bolnik. Ali sodnik. Učitelj. Poštar. Novinar. In včeraj ni bilo nikogar, ki bi rekel, da je vse težje biti človek. Tudi če bi kdo to rekel, ne bi nič zaleglo. Ker se zdrznemo samo tedaj, ko gre kdo med nami nad koga z nožem ali pištolo. D.K. Frenk 67, GoBobi, Ninč. in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Avgust 26, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2016 builder, DAMI34, Ninč. in 5 others 8
Frenk 67 Objavljeno Avgust 28, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2016 Bmflar, bobi1001, DAMI34 in 3 others 6
Nearrain Objavljeno Avgust 29, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2016 DAMI34, bobi1001, builder in 1 other 4
maus Objavljeno Avgust 29, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2016 (popravljeno) sj ne da bi se hvalu, to je dejstvo ... res sm dober Popravljeno Avgust 29, 2016. Popravil maus DAMI34, builder, Kmet2 in 2 others 5
Nearrain Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 maxxa, Alla, Bmflar in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 It's okay to not be first. It's okay to not be the best. It's okay to do things on your own terms and at your own pace. builder, Kmet2, DAMI34 in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 builder, Frenk 67, Bmflar in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se