Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 uro, maus pravi:

to js skoz poudarjam .. nad 50 pa samo v sredo in četrtek :P 

ma ne vem, četrtek bi moral bit sam 4 ure, k pol se je potrebno pripravljat na petek!!!

Objavljeno
pred 4 urami, dr.looney pravi:

Se poskusam drzat tega.....:ninja:

pa dobro pretiravat pa tut ni treba!!

Objavljeno

Današnje spoznanje, a je lahko še kaj bolj neprijetnega kot ko te začne v ušesu srbet, ti pa na motorju...

Objavljeno
pred 8 urami, twom pravi:

Današnje spoznanje, a je lahko še kaj bolj neprijetnega kot ko te začne v ušesu srbet, ti pa na motorju...

je ja ... če te začne skrbet po celem telesu in ti se odločič, da se popraskaš z asfaltom :lol1: 

kokrat sem se počohu po čeladi :lol1: ... ampak .. ker potem o tem premišljuješ, srbi še bolj ... ponavad ob prvi priliki ustavim .. se počoham in grem novim dogodiuščinam naprot :P 

Objavljeno

Nekatere napake so tako zabavne da jih je škoda narediti samo enkrat.

Objavljeno

A ni zanimivo, kako so majhne stvari tiste, o katerih najbolj pogosto razmišljamo?

Objavljeno (popravljeno)

Kajenje povzroča prekomeren hrup. 

Popravljeno . Popravil Borutt
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Vsi v teh dneh hočemo na hladno,

le Bavčar ne :P

Objavljeno (popravljeno)

Će hoćeš motor, ki sunkovito sune, kupi versaćija :huh: 

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
Pravkar, Zivnorc pravi:

Prišel sem do zaključka, da je lažje prenašati sramoto en teden na dopustu na morju, kot pa pred tem šest mesecev na fitnesu...

opravičilo pa vedno najdeš :P

Objavljeno
pred 14 minutami, Zivnorc pravi:

Prišel sem do zaključka, da je lažje prenašati sramoto en teden na dopustu na morju, kot pa pred tem šest mesecev na fitnesu...

Čista desetka :OK:.

Ajd!

Objavljeno

Grem enđojet lajf rajt naw!!!

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Internet Je poln taksnih ribic :smoke:

IMG_9201.JPG.dfae5d71ce7d9839797fb799136ce7ad.JPG

Objavljeno

občasno preberem tut kako globoko na fejstbuku, pa jo kar kopiram....

Junior SepticOrder v MOTORISTI
16 h · 

Od danes naprej ne pozdravlam večine "motoristov" (tiste po večini z pošminkeranimi motorji, v metulčkastih čeladah in odsevniki k so ku kresničke, pa k ga že nadaleč vidš, da je čist trd na motorju k hlod. MRŠ) k neznajio odzdravt, gamad ena! 3/4 jih ni odzdravlo.

Lp vsem ostalim :D

ps. ne rečt, da vas nisem opozoril. lp Dami

Objavljeno

... in ni mi lepšega občutka, ko sem na kolenu v ovinku...in z eno roko pozdravljam nasproti vozeče motoriste....   :D

Objavljeno
pred 2 minutami, Zivnorc pravi:

... in ni mi lepšega občutka, ko sem na kolenu v ovinku...in z eno roko pozdravljam nasproti vozeče motoriste....   :D

itak ti ne bo odzdravil, če si slučajno preuč flurescenten...

Objavljeno

še ena globoka s FB:

V Hong Kongu ima prevarana žena pravico ubiti svojega moža, ampak to lahko stori samo z golimi rokami, brez dodatnih pripomočkov (pištola, nož, sekira, bejzbol palica...) Po drugi strani pa lahko moževo ljubico ubije na vse načine, ki si jih želi.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!