DAMI34 Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 pred 1 uro, maus pravi: to js skoz poudarjam .. nad 50 pa samo v sredo in četrtek ma ne vem, četrtek bi moral bit sam 4 ure, k pol se je potrebno pripravljat na petek!!! Bmflar, dr.looney, Akito in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 pred 3 urami, DAMI34 pravi: dost zajebancije!!! http://style.over.net/strokovnjaki-opozarjajo-ljudje-nad-40-letom-bi-morali-delati-najvec-tri-dni-v-tednu/ Strokovnjaki opozarjajo: ljudje nad 40. letom bi morali delati največ tri dni v tednu! Se poskusam drzat tega..... DAMI34, maus, Akito in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 pred 4 urami, dr.looney pravi: Se poskusam drzat tega..... pa dobro pretiravat pa tut ni treba!! bobi1001, maus, dr.looney in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 Današnje spoznanje, a je lahko še kaj bolj neprijetnega kot ko te začne v ušesu srbet, ti pa na motorju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 pred 8 urami, twom pravi: Današnje spoznanje, a je lahko še kaj bolj neprijetnega kot ko te začne v ušesu srbet, ti pa na motorju... je ja ... če te začne skrbet po celem telesu in ti se odločič, da se popraskaš z asfaltom kokrat sem se počohu po čeladi ... ampak .. ker potem o tem premišljuješ, srbi še bolj ... ponavad ob prvi priliki ustavim .. se počoham in grem novim dogodiuščinam naprot VS800, bobi1001, Bmflar in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 Nekatere napake so tako zabavne da jih je škoda narediti samo enkrat. maus, Frenk 67, Quest in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Julij 8, 2017 Deli Objavljeno Julij 8, 2017 A ni zanimivo, kako so majhne stvari tiste, o katerih najbolj pogosto razmišljamo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 dr.looney, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 (popravljeno) Kajenje povzroča prekomeren hrup. Popravljeno Julij 10, 2017. Popravil Borutt Bmflar in Igi Pop 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 12, 2017 Deli Objavljeno Julij 12, 2017 Vsi v teh dneh hočemo na hladno, le Bavčar ne GoBobi, bobi1001, Bmflar in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 12, 2017 Deli Objavljeno Julij 12, 2017 (popravljeno) Će hoćeš motor, ki sunkovito sune, kupi versaćija Popravljeno Julij 12, 2017. Popravil maus DAMI34, Bmflar, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Julij 14, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 14, 2017 Prišel sem do zaključka, da je lažje prenašati sramoto en teden na dopustu na morju, kot pa pred tem šest mesecev na fitnesu... VS800, Quest, DAMI34 in 9 others 3 2 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2017 Deli Objavljeno Julij 14, 2017 Pravkar, Zivnorc pravi: Prišel sem do zaključka, da je lažje prenašati sramoto en teden na dopustu na morju, kot pa pred tem šest mesecev na fitnesu... opravičilo pa vedno najdeš Zivnorc, Bmflar, bobi1001 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Julij 14, 2017 Deli Objavljeno Julij 14, 2017 pred 14 minutami, Zivnorc pravi: Prišel sem do zaključka, da je lažje prenašati sramoto en teden na dopustu na morju, kot pa pred tem šest mesecev na fitnesu... Čista desetka . Ajd! Quest, Bmflar, maus in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Julij 14, 2017 Deli Objavljeno Julij 14, 2017 DAMI34, Bmflar, Frenk 67 in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2017 Deli Objavljeno Julij 14, 2017 Grem enđojet lajf rajt naw!!! Akito in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Julij 16, 2017 Deli Objavljeno Julij 16, 2017 Internet Je poln taksnih ribic Akito, bobi1001, GoBobi in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Julij 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 18, 2017 ... danes zjutraj sem eni na semaforju, ko sem se vtavil vštric, povedal eno globoko, ko me je pred tem ene dvakrat skoraj zrinla s ceste... ...in sicer: .... ne delaj si make up, ko voziš, ker ti ga lahko air bag razmaže! Nearrain, pik1, DAMI34 in 7 others 1 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2017 Deli Objavljeno Julij 18, 2017 občasno preberem tut kako globoko na fejstbuku, pa jo kar kopiram.... Junior SepticOrder v MOTORISTI 16 h · Od danes naprej ne pozdravlam večine "motoristov" (tiste po večini z pošminkeranimi motorji, v metulčkastih čeladah in odsevniki k so ku kresničke, pa k ga že nadaleč vidš, da je čist trd na motorju k hlod. MRŠ) k neznajio odzdravt, gamad ena! 3/4 jih ni odzdravlo. Lp vsem ostalim ps. ne rečt, da vas nisem opozoril. lp Dami pik1, Akito, GoBobi in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 18, 2017 Deli Objavljeno Julij 18, 2017 ... in ni mi lepšega občutka, ko sem na kolenu v ovinku...in z eno roko pozdravljam nasproti vozeče motoriste.... Igi Pop, DAMI34, bobi1001 in 2 others 2 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2017 Deli Objavljeno Julij 18, 2017 pred 2 minutami, Zivnorc pravi: ... in ni mi lepšega občutka, ko sem na kolenu v ovinku...in z eno roko pozdravljam nasproti vozeče motoriste.... itak ti ne bo odzdravil, če si slučajno preuč flurescenten... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2017 Deli Objavljeno Julij 18, 2017 še ena globoka s FB: V Hong Kongu ima prevarana žena pravico ubiti svojega moža, ampak to lahko stori samo z golimi rokami, brez dodatnih pripomočkov (pištola, nož, sekira, bejzbol palica...) Po drugi strani pa lahko moževo ljubico ubije na vse načine, ki si jih želi. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Julij 18, 2017 Deli Objavljeno Julij 18, 2017 dr.looney, Nearrain, Zivnorc in 2 others 1 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Julij 19, 2017 Deli Objavljeno Julij 19, 2017 dr.looney, Frenk 67 in GoBobi 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Julij 20, 2017 Deli Objavljeno Julij 20, 2017 Akito, Kor13, GoBobi in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se