DAMI34 Objavljeno September 5, 2017 Objavljeno September 5, 2017 pred 2 urami, maus pravi: a so globoke misli v tujem jeziku boljše, kot globoke misli v slovenskem jeziku poskusi Alan Forda brat v Angleščini al pa Slovenščini 2 2
maus Objavljeno September 5, 2017 Objavljeno September 5, 2017 pred 12 minutami, DAMI34 pravi: poskusi Alan Forda brat v Angleščini al pa Slovenščini „Poznati sicilijanski advokat tvrdi da je sve to plod policijske mašte." prevod: "Znan sicilijanski odvetnik trdi, da je vse to plod policijske domišljije" 2
Akito Objavljeno September 6, 2017 Objavljeno September 6, 2017 (popravljeno) pred 23 urami, maus pravi: a so globoke misli v tujem jeziku boljše, kot globoke misli v slovenskem jeziku ....niso....samo patetiko slovenskega jezika si je možno razlagat in interpretirati na več možnih načinov...redkokdaj na takšen način kot je bil njegov namen razumevanja... Popravljeno September 6, 2017. Popravil Akito 3 1 3
Popularna objava Bmflar Objavljeno September 6, 2017 Popularna objava Objavljeno September 6, 2017 2 2 6
Popularna objava Nearrain Objavljeno September 6, 2017 Popularna objava Objavljeno September 6, 2017 8 2
Popularna objava Bmflar Objavljeno September 7, 2017 Popularna objava Objavljeno September 7, 2017 1 9
maus Objavljeno September 7, 2017 Objavljeno September 7, 2017 (popravljeno) pacek je pacek, pa čeprav čist Popravljeno September 7, 2017. Popravil maus 1 6
Zivnorc Objavljeno September 7, 2017 Objavljeno September 7, 2017 ... danes sem slišal en rek: "priložnost zamujena ne vrne se nobena" ... a to pomeni.... da... "če te nam jest, te bo pa en drug"...al kako... ... k ne more bit kontra: " če te nau nben, te bom pa jest".... 5 3
pik1 Objavljeno September 7, 2017 Objavljeno September 7, 2017 pred 1 uro, Zivnorc pravi: ... danes sem slišal en rek: "priložnost zamujena ne vrne se nobena" ... a to pomeni.... da... "če te nam jest, te bo pa en drug"...al kako... . ... ne, tisti rek je bolj pomemben za "nedotakljive" ... ... "daš, ne daš - oveniš" 6
Zivnorc Objavljeno September 8, 2017 Objavljeno September 8, 2017 pred 13 urami, Zivnorc pravi: ... danes sem slišal en rek: "priložnost zamujena ne vrne se nobena" ... a to pomeni.... da... "če te nam jest, te bo pa en drug"...al kako... ... k ne more bit kontra: " če te nau nben, te bom pa jest".... ... ponoči nisem mogu spat, pa sem nadaljeval z globokimi: ... da nadaljujem: Bolje da te jaz, kot pa kdo drug. 4 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se