Gost Objavljeno September 29, 2017 Deli Objavljeno September 29, 2017 Tvoj današnji horoskop: - SLUŽBA: zvezde se ti nasmihajo, - DENAR: zvezde se ti nasmihajo, - LJUBEZEN: zvezde se ti nasmihajo, - ZDRAVJE: zvezde se ti nasmihajo, - SEX: zvezde crkavajo od smeha! (sicer sem ga že enkrat objavil) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno September 29, 2017 Deli Objavljeno September 29, 2017 2 hours ago, kao normalna said: Cifra je veliko veliko premajhna, v vsakem trenutku jih ene toliko zgublja nedolžnost... google pravi da jih s tem opravilom vsako minuto začne ene 350.000, pol pa zračuni koliko jih to počne v vsakem trenutku, ene 700.000 a ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno September 29, 2017 Deli Objavljeno September 29, 2017 pred 11 minutami, twom pravi: Wow.. to pa so detajli. Pa sem mislila, da sem edina obupana. Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 29, 2017 Deli Objavljeno September 29, 2017 4 hours ago, twom said: Cifra je veliko veliko premajhna, v vsakem trenutku jih ene toliko zgublja nedolžnost... google pravi da jih s tem opravilom vsako minuto začne ene 350.000, pol pa zračuni koliko jih to počne v vsakem trenutku, ene 700.000 a ne Bottom line: statistika je kurba ! notranc in Akito 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno September 29, 2017 Deli Objavljeno September 29, 2017 tiče vun Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno September 29, 2017 Deli Objavljeno September 29, 2017 4 hours ago, kao normalna said: Wow.. to pa so detajli. Pa sem mislila, da sem edina obupana. To sem jaz pred 30 leti računal, spomini ja , sedaj pa samo v google vtipkaš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno September 29, 2017 Deli Objavljeno September 29, 2017 pred 3 minutami, twom pravi: To sem jaz pred 30 leti računal, spomini ja , sedaj pa samo v google vtipkaš... 30 let ga nisi namočil? Pol si ti hujši primer dude.. bobi1001, Akito in C eagle 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Oktober 1, 2017 Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 DAMI34, Ninč., Akito in 5 others 4 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 1, 2017 Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 GoBobi, Frenk 67, Akito in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Oktober 1, 2017 Deli Objavljeno Oktober 1, 2017 On 4/25/2017 at 5:29 PM, Akito said: Šele danes mi je postalo jasno zakaj večina izbere modro. Iz navade... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Oktober 2, 2017 Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 pred 9 urami, twom pravi: Šele danes mi je postalo jasno zakaj večina izbere modro. Iz navade... ....veš ... bistveno je, da ti je ....enim ni nikoli... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Oktober 2, 2017 Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 Kaj je bil Jezus po poklicu? Študent! Pri tridesetih letih je stanoval pri starših, imel je dolge lase in, če je kaj naredil, so takoj rekli, da je to čudež. DAMI34, bobi1001, Bmflar in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 2, 2017 Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 pred 49 minutami, Akito pravi: Kaj je bil Jezus po poklicu? Študent! Pri tridesetih letih . ... pol je pa sigurn tud Kawasakija vozu ... Akito, bobi1001, Bmflar in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 2, 2017 Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 pred 10 urami, twom pravi: Šele danes mi je postalo jasno zakaj večina izbere modro. Iz navade... Jest bi kr rdeco...... bobi1001, Bmflar, Akito in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 2, 2017 Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 pred 17 minutami, pik1 pravi: . ... pol je pa sigurn tud Kawasakija vozu ... you may call me Jesus Bmflar, Akito, bobi1001 in 2 others 1 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 2, 2017 Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: you may call me Jesus ..... a so ti lasje zrasli..... DAMI34, Bmflar, notranc in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 2, 2017 Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: ..... a so ti lasje zrasli..... you may call me modern Hesus notranc, dr.looney, Akito in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 2, 2017 Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: you may call me študent . bobi1001, DAMI34, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 2, 2017 Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 ""Zanimljivo je kako su ljudi spremni braniti ovisnosti i navike, mentalne konstrukcije, iluzorne pripadnosti i nametnute dogme, ali kada je riječ o nečem stvarnom i opipljivom, svi šute. Tako primjerice na prosvjed za klub u kojem igrači zarađuju milijune igrajući se sa loptom, će doči 100 000 ljudi – jer im je ispran mozak, dok će na prosvjed protiv korumpiranog sustava koji im želi oduzeti krov nad glavom, kao i njihovoj djeci, doči tek stotinjak ljudi – razlog je isti - zato što im je ispran mozak. Tako će ljudi – jer im je ispran mozak – režati ko psi kada se dirne u svetinje poput kave, cigareta, nedo bog hrane iliti mesa, u alkohol... ali ne i kada se dirne u izvore vode, vode bez koje za razliku od nabrojanog, nema života. Zašto, zato što im je ispran mozak. Politika, religija, država... svi stupovi pljačke i robovlasništva dragi su ljudima i spremni su dati život ili oduzeti život zbog njih – zašto, zato što im je ispran mozak. Nije važno što ljudi kopaju po smeću, nije važno što više od 60% primanja završi u kasici prasici robovlasnickog sustava zvanog država, nije važno što se ljudi ruše ko muhe, što je lakše oboljeti od raka nego od gripe, što popovi siluju djecu, što djeca sutra neće imati što pojest, staviti u usta, što neće imati krov nad glavom, važna je kava, roštilj, tekma... zašto, zato što vam je ispran mozak. Zašto, zato što ljude ne zanima istina, već žele čuti ugodnu laž. Zato što ljude na zanima sloboda (valjda su predugo robovi), već ih samo zanima više slobode unutar zatvora u kojem žive. Zašto, zato što su im isprani mozgovi! "" notranc, GoBobi, dr.looney in 6 others 4 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Oktober 2, 2017 Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 Akito, GoBobi, notranc in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Oktober 3, 2017 Deli Objavljeno Oktober 3, 2017 LavIzIndije.mp4 GoBobi, C eagle in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 3, 2017 Deli Objavljeno Oktober 3, 2017 Ewo nas . . . GoBobi, Bmflar, maus in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Akito Objavljeno Oktober 3, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 3, 2017 ...času primerna... VS800, sunnygirl, GoBobi in 9 others 1 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Oktober 3, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 3, 2017 Prvi, ki je umru in šel IZ nebes. gretzky, maus, Akito in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Oktober 3, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 3, 2017 Frenk 67, Erik99, Bmflar in 9 others 1 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se